Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Sprūdžs no Lemberga pieprasa paskaidrojumu par Ģenerālprokuratūras iesniegto informāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RP malči.
R
Tagad līdz galam lūdzu.
Varbūt
V
Beidzot kāds iesēdinās šo kretīnu.
lasītāja
l
Sprūdžs man arvien vairāk iepatīkās!
un vispār
u
smieklīgi, lembis šam brauca visrū, ka gadu nav izpildījis 4 uzdevumus, tagad 3 dienās par 350 lēmumiem vajag taču domāt, kāds izsmiekls būs pretim :))
uzvēmējs
u
ko tas sprūdžs saprot no realas uzņemējdarbības, pakacināja šo aivars - nenobrieduša politķa stress
Puriņš
P
Kad portālā beigsies cenzūra. Tas nu gan šajos laikos nebijis gadījums.
vēl 1 ventspilniece
v
Ienāca prātā, cik ilgi Sprūdžas lasīs atbildi - paskaidrojumus par 350 lēmumiem. Arī tikai 3 dienas? Un interesanti, kas tas par likumu, ja valsts var atbildēt uz cilvēku iesniegumiem par kādu 1 lietu mēnesi, tad te par 350 lietām - 3 dienas ( vai 2 no tām nav brīvdienas?). Izskatās, ka meklē iemeslu ( nelaikā iesniegtu atbildi), lai Lembergu noņemtu no "strīpas". Nezin kas briest? Iespējams, ka viņš ar Ušakovu buntojas par IIN budžeta sakarā. Bet vispār oriģināli un asprātīgi piektdienas vakarā aizsūtīt kādu pieprasījumu.
neviens neko nelasīs jo neviens nek
n
tam nav juridiska pamatojuma, ir tikai lēta PR akcija no nekā:) ne velti lembis vel nekādu pieprasijumu nav redzējis, ir tikai skaļš publisks paziņojums, pats pieprasijums pat vel lidz venspilij nav nonācis:) kādas tur 3 dienas:) sasmīdināja, bet nav jau slikti ir par ko paņirgt glazites cilājot:)
  • 1
  • 0
vēl viena ventspilniece
v
Diez vai 3 dienās var paskaidrot apstākļus par 350 lēmumu pieņemšanu. Atbilde noteikti būs vairākos sējumos, jo jāpieliek klāt domes sēžu, komisiju uttt, protokoli. Interesanti, ko tad pašavldība var lemt par uzņēmumiem. Ventspilī, uzņēmumiem, kuri atrodas brīvostā ir dažas nodokļu atlaides saskaņā ar likumu. Interesanti, vai Sprū'dzas apgalvo, ka lemts ir tikai par lemberga bērnu zņēmumiem jeb lemts ir arī par citiem uzņēmumiem? Interesanti, kuri Ventspils stratēģiskie uzņēmumi ir privatizēti? Un kas vispār ir stratēģisks pašvaldības uzņēmums? Kā tad VK to nav atklājusi jeb VK atklāja un iesniedz ĢP? Kuri uzņēmumi interesanti ir atbrīvoti no nodokļu parādiem? Ja pazemina nomas maksu, tad tā ir tikai uzņēmējdarbības atbalstīšana, kas te krimināls? Nebūtu slikti, ja arī valsts atbalstot uzņēmējus atlaistu kādus parādus vai vismaz soda naudas. Aizdevumus Ventspilī piešķir daudziem uzņēmumiem, es zinu vismaz 2, kuri savulaik (pirms gadiem 10, pat 15 deva mazajiem uzņēmumiem no privatizācijas fonda 5000 Ls) saņēma un nevarēja atdot vai atdeva tikai daļēji. Ko nu? Vai tāpēc "jāapēd" uzņēmums. Nē. Galvenais, lai uzņēmums pastāv un maksā kādus nodokļus pilsētai. Ir atlaides uzņēmumiem viesmīlības sektorā, ir bezprocentu kredīti fasāžu remontiem vecpilsētā, tos pat baznīcas izmanto (par tiem arī lemj). Manā skatījumā nomas maksas pazemināšana ir atbalsts uzņēmējdarbībai. Un ja pie visām šīm atlaidēm pilsētas budžets ir bez deficīta, tad kāpēc lai pilsēta neatbalstītu uzņēmējus, kas baro pilsētu?! Kad uzņēmēji lūdz valstij nodokļu parādu pagarināšanas termiņu un valsts (VID) atsaka, tad visi saka- tas ir slikti, valsts neatbalsta uzņēmējdarbību. ja kautkur atbalsta, tad izrādās atkal slikti. Un vispār varēja jau paņemt visus neatkarības gadus, kad Ventspils no ekoloģiskas katastrofas pilsētas pārtapa par sakoptu pilsētu. Varbūt vēl likt atgriezties 0 punktā? Un vispār, vai tā nav Ventspils personīgā lieta? Ja mums pietiek, citiem naudu neprasām, neesam dotējama pašvaldība, tad kāda daļa citiem?
stulbums
s
Nu kā tad,tuvojas pašvaldību vēlēšanas.Kārtējais mēģinājums atstumt Lembergu no varas. Neko nepadarīs,tāpat kā iepriekšējo reizi.Sprūdžs būtu uz sevi paskatījies un sev līdzīgajiem,taisnīguma koalīcija"" atradusies!
dadzis
d
Sprūdž, mēs atbalstām! Veiksmi cīņā ar pitonu!
ome
o
ko tas memļaks no sevis iedomājas!
Atis
A
Lembergs pats jau nu gan nedomā, ka ir memļaks!
  • 1
  • 0
Saprāts
S
Tā saimniekojot Ventspils ir tikusi tālu priekšā visai mūsu valstiņai... Valdības gudrīši nedomā par valsti,bet nepārtrauktu kasīšanos...
pulkvedis
p
STOP ! Vispirms ievērosim rindas kārtību - pirmais joprojām atbrīvojams ir Jelgavas novada pataloģiskais "mednieks" Z. Caune , tad Jūrmalas mafija , ministram brīžiem laikam parādās amnēzijas simptomi............
Ārturs M.
Ā
tauta Vienotībai paskaidrojumus par šokējošo saimniekošanu Latvijā.
tauta
t
Sāksim ar Kalvīti!
  • 4
  • 0
Rozekrese
R
Lembergs vai Sprūdžs abi viens - abi pārkāpj valsts pārvaldes principus. Ziniet, ka ir cilvēki, kas šos principus ievēro, jo tie ir vienkārši un pašsaprotami (sk. Valsts pārvaldes iekārtas likuma 10.pantu). Abi kungi vēlas varu un naudu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas