Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

ST nevērtēs aizliegumu nepilsoņiem piedalīties pašvaldību vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaigonis
Z
Cik ilgi var drāzt šo jautājumu?Iegūt pilsonību var visi,varēs vēlēt pat Saeimu.Nevarēs bez vizas braukt uz Krieviju- Tā lūk problēma 1, grūta galva,nevar iemācīties runāt latviešu valodā, slinkums un , beidzot saņemt pilsonību- mums tā pienākas, jo esam krievu tauta un pareizticīgi.
pionieris
p
Krievus no Latvijas izmest nevajag. No Latvijas vajag izmest impēristus ar Kuzinu un Ždanoku priekšgalā. Igaunija viņus nelaiž iekšā, bet mēs auklējamies.
k
k
lai vacās tie okupantu izdzimteņi uz savu laimes zemi Russiju un neko nevajadzēs pieradīt,man arī ir tiesības prasīt,lai viņi aizvācas no manas valsts,kura viņi iebrauca pārkapojot visas starptautiskās tiesibas un latviešu tautas intereses,tu,tū uz Russiju.
ja kas
j
Kā tu to zini?
Lusja
L
Vai kadi skersi ir siem krieviem, zidiem,lai iegutu Latvijsa pilonibu? Ko sie nacisti, fasiti smird seit latvija ka tadi seski? Ja nepatik tas, ka nevar velet, iegustiet pilsonibu, apsestie smerdeli, degradati.
Ērglis
Ē
Starp citu, pilsoņu pienākums ir arī maksāt nodokļus, ko kā rāda realitāte, latvieši kaut kā dara ļoti kūtri...
kinoo
k
Nē, nu to Apsīti... vajadzētu tomēr... vienu reizīti...
Onkulītis
O
Visiem iedzīvotājiem ir dotas tiesības iegūt pilsonību. Pie pilsonības iegūšanas jāzina latviešu valodu, himnas tekstu, Latvijas satversmi. Tās ir tik elementāras lietas, ka jebkurš NORMĀLS cilvēks var nokārtot!!! Cilvēkiem nav tikai tiesības, bet arī PIENĀKUMI!!! Par to Kuzins laikam nav nekā dzirdējis??? Tāds lēts populists ir tas Kuzins!
Oskars
O
Ja KRIEVI netiks IZMESTI no Latvijas,tad tūlīt nāksies krieviem maksāt LIELU NAUDU par CILVĒKTIESĪBU PĀRKĀPUMIEM LATVIJAS TERITORIJĀ ......... Kad SAEIMA izdos KĀRTĪGU LIKUMU ,lai viņi šeit NEVARĒTU LĒKĀT ??????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas