Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Šteinbuka: Dombrovska augstais reitings ir pretrunā ar politisko loģiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
"Latvija spēja pārvarēt krīzi, īpaši salīdzinot ar citām valstīm, piemēram, ar Grieķiju". ---- nu skaidrs, ka pie mums bija mazak ko izzagt ...
lv
l
latviešu vēlētājs un lugika ir nesavienojamas lietas
No malas
N
Neloģisks virsraksts. Bet saturs labs un pareizs.
ja
j
dombrovska reitings apliecina vēlētāju muļķību un kangarismu
Cuks-Susku Jurkam.
C
Cuks jau neraud par sevīm,jo esmu tāpat kā tu paēdis,un naudiņu esmu pa bišķim vien uzkrājis,lai nebūtu jādzīvo no rokas mutē.Nepelnu daudz,bet protu dzīvot ekonomiski,nepārtērējot esošos līdzekļus. Sāp sirds skatoties kā dzīvo man cilvēki visapkārt,un cik grūti un sūri tiem iet. Palīdzu savējiem pēc iespējas un viņu vajadzībām,bet citiem šādas palīdzības trūkst. Nu par to ir stāsts,un grūtsirdība.Cilvēkiem jāmācās pazīt Dievu,jo Dievs ir tas ,kas svētī cilvēku roku darbu,ja cilvēki dzīvo pēc viņa prāta.Dievs ir teicis nepaļauties uz cilvēkiem,bet paļauties uz Viņu,bet bez ticības Dievam tu nevari Viņam patikt.Tie ,kas uz Dievu paļaujas nemūžam nevilsies,jo Dievs rūpējas par svējiem,ja vien centīsies dzīvot pēc Viņa gribas.
Bet BET BET saņemt no baznīcas.
B
saņemt no Dieva svētību arī vajag naudu,vismaz iesākumam nokristīties,salaulāties visus bērnus nokristīt un man viņi veseli pieci,tad parēķiniet,kur sākumā ieguldīt to velna radīto naudu.
  • 1
  • 0
kexxx
k
Ja jūs tērējat daudz vairāk nekā nopelnāt un esat līdz ausīm parādos, ilgtermiņā nav cita risinājuma kā taupīt," sacīja I.Šteinbuka. Shitais ir pieradijums ka Steinbuka ne visasi saprot ko runa Ie vel viens labaks risinajums - Labak par taupishanu ir vienkarshi PELNIT VAIRAK.
Ja līdz krīzei neprati
J
vairāk pelnīt,tad pēkšņi stresa,krīzes apstākļos sāksi pelnīt vairāk,kad katru dienu zvana kreditori un tūļīt atņem nopelnīto.Vispirms vajag stabilitāti un Dombrovskis to kopā ar mums ir radījis,tagad gan var sākt padomāt par lielā lata pelnīšanu.Un es personīgi jau esu izdomājis,kā tikt jau uz zaļa zara,jo apnicis sēdēt uz sausā zara.
  • 3
  • 1
Susku Jurka
S
Cik labi, ka man nav jāpievienojas cuka bēdu dziesmai. Vecāmāte iemācīja negribēt to, ko nevar dabūt, mamma lika mācīties un iegūt labu profesiju, sieva neļāva ņemt kredītus un neprasīja jaunu mašīnu un kažoku. Bērni arī strādā melnām mutēm. Esam paēduši. Tiesa, eiroremontu neiztaisījām, māju neuzcēlām uz Arābu emirātiem neaizbraucām. Toties nav jābrauc uz Īriju sēnes lasīt un jālamā valdība. Paldies Dievam, ka tā ir sanācis.
ja
j
labi gan lopveidīgiem - prasības tik lai var vairoties un vēders pilns pilns
  • 1
  • 1
Zirka
Z
Grieķi mums nav piemērs. Maksāt lielas algas, 13. un 14. algu, piemaksas, nerēķinoties ar iespējām - tas ir prāta darbs? Tagad tai tautai atņem "sūri, grūti nopelnītās piemaksas, nu sākas nemieri. Tā mums vajadzētu dzīvot? Tagad mēs maksāsim Grieķu parādus, jo viņiem atlaiž pamatīgu parādu daļu. Jadzīvo ar tādiem līdzekļiem, kas ir pieejami, nevis uz kāda rēķina. PSRS laikos arī drukāja naudu bez žēlastības, beigās tos koka rubļus varēja uzspraust uz nagliņas. Nebija ko pirkt. Tā bija labi? Jā, mums ir kļūdas, jā, dabūjām pa mizu trekno neprāta gadu dēļ. Jāmācās, jābūt aktīviem un drusku jāpatraucē valdība un deputāti ar demokrātiskām metodēm. Bet kopumā viss ir pareizi.
Athens
A
Ja latviesi rikotos ka grieki sobrid, tad tas butu signals ka seit ir demokratija, intelegence un sapratne par ekonomiskajiem un politiskajiem procesiem. Referendums kas Griekija paredzets, ir zinama mera signals, kas saka - lai politiki kas pienema lemumus, ka del valsti ir maksatnsepeja, lai ari atbild. Bet par to lai nevaino tautu, kurai jacies.
Interesanti...
I
Virsraksts solīja krietnu Dombrovska nopelnu papluinīšanu, bet raksts bija pozitīvs. Pretēji loģikai.
cuks.
c
Latvijas cilvēki bija nolikti tādā stāvoklī,ka cilvēku faktors netika ņemts vērā,un cilvēkiem bija tikai trīs izvēles ,sacelties,aizbraukt,vai ieslīgt galīgā nabadzībā . Pašā sākumā tika izmantotas visas.Logu dauzīšana tika apspiesta,atika tikai divas pārējās.Tāpēc nu esam sadalīti ,jaunie ,gudrie aizbrauc,vecie,nevarīgie paliek . Kas tuvāk varas galam,tie dzīvo joprojām labi,jo tie tādu krīzi nemaz nepazīst,jo savas algas bija pietiekoši uzskrūvējuši ,ia nekādu iztrūkumu pat nemanīja un nemana.Pārējie sitās kā pliki panātrēm un nezin kā savilkt galus. Daudzi neatļaujas samaksāt rēķinus,jo nepaliek iztikšanai,un badā nomirt neviens negrib,bet viņus uzskata par nemaksātājiem.Nevienam no augstā gala pat neinteresē kā cilvēki dzīvo.Rūpes ir par to ,ka tikai labi izskatītos Eiropas augšgala vadītāju acīs,par savu karjeru arī jāparūpējas.Tas nekas ,ka Latvijas tauta tagad izmētāta pa visu pasauli.Bērni bez vecākiem kaut kā dzīvo pie saviem vecvecākiem,onkuļiem ,tantēm,jo vecākiem jānodrošina iztikšana strādājot citās zemēs. Lielā daļa strādā tikai par minimālo algu,par kuru nevar nekādi iztikt.Pensijas mazas. Mēs esam ieķīlāti vēl daudzās paaudzēs uz priekšu.Augšgals tērē tik cik viņiem vajag ,nedomājot par vidējo slāni.Lūk tāda ir patiesība,pilnīgs egocentrisms no augšējo gala.Tauta ir sašķelta.,un par to paldies tiem,kas tiek sumināti un uzteikti par valsts izvešanu no krīzes. Latvieši ir plucināti un plicināti,un zaudējuši drosmi un spēku.Un nav mums līderu ,kuri spētu iedvesmot tautu labākai dzīvei.
Hm
H
Oficiālais EK viedoklis. Taču tie nav privātā sektora parādi, ko atlaiž, bet valsts parādi!! Tādēļ būs gan grieķiem mazāk jāgriež - jo lai gan ES/SVF būs jāatdod viss - bankām no valsts kases aizies uz pusi mazāk nekā bija paredzēts. Un par to 'labprātīgo' piekrišanu no banku puses - viņiem vienkārši pateica, ja nepiekritīs, būs defolts un varbūt nedabūs atpakaļ vispār neko.
Kriss
K
cilvēki nav stulbi māk atšķirt pelavas no graudiem !
vot
v
Nu nu... augsts reitings bla, bla... Kam tas ir vajadzigs, ko? Iedzivotaji aizbrauc aizvien vairak, berni palikusajiem nedzimst. Latvijā paliek pensionari un budžeta iestādēs strādajošie. Vai tādai valstij ir nākotne? Pēc 100 gadiem varēs last vēstures grāmatās - bija kādreiz tāda valsts , ar augstu starptautisko reputāciju...
Melanholija
M
Diez vai tas būs vienīgais iemesls, kāpēc no kartes izzudīs Latvija un šeit skanēs cita valoda. Par to jau laicīgi bija padomāts. Ne jau tikai ekonomisko iemeslu dēļ aizbrauc gudrākie prāti. Pašvaki mums ar tām morālajām vērtībām. Varbūt vajadzētu sakārtot vērtību skalu un tad arī atrisinātos viss pārējais?
  • 4
  • 0
JAUTĀJUMS
J
Šodien Latvija tiešām izskatās kā īsta veiksminiece un var kalpot par paraugu citiem," intervijā laikrakstam Neatkarīgā sacīja Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja Inna Šteinbuka. MŪS SLAVĒ ARĪ PAR JAU AIZBRAUKUŠIEM NO LATVIJAS 300 000 CILVĒKU UN TIEM NEZINĀMIEM SIMTIEM TŪKSTOŠU LATVIJAS IZGLĪTOTU UN UZŅĒMĪGU IEDZĪVOTĀJU, KURI PAMETĪS LATVIJU PĒC KĀRTĒJĀS KONSOLIDĀCIJAS. ĪPAŠI SPILGTI LATVIJAS KONSOLIDĀCIJA IZCEĻAS UZ ZVIEDRU BANKU 2011.GADA TREŠAJĀ DEKĀDĒ UZRĀDĪTĀM MILZĪGĀM PEĻŅĀM...
to JAUTĀJUMS
t
''UZ ZVIEDRU BANKU 2011.GADA TREŠAJĀ DEKĀDĒ UZRĀDĪTAJĀM MILZĪGAJĀM PEĻŅĀM.." ................................................................................................................................................ Tas tiešām noziegums, kā tam Dombrovskim nav kauna - tieši viņš ar ieročiem rokā, ar pedāli grīdā, dzina cilvēkus aizņemties zviedru bankās - lai trešajā dekādē uzrādītos milzīga peļņa.. Labi, ka vismaz Kalvītis, Slakteris un Godmanis aizejot, bija atstājuši Dombrovskim mantojumā valsts kasē 7,5 miljardus...
  • 14
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas