Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Stendzenieks par PLL klipu: vienojāmies ar viltvārdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Kā jau AŠ2 -viss falšais tiek uzdots par īstu.Kaut nu tauta saprastu,kas par putniem ir šie PLL
No Jūrmalas
N
Stendzenieks kā visi "Par labu Latviju" - melo un zog, zog un melo. Zog pat to, kas ir piesiets.
Zelma Birzniece
Z
Stendzenieks taču solījās Latvijā uzsākt lielo biznesu.Pietrūka naudiņas un nu pumpē ārā pat ar sīkām blēdībām-slīcējs taču ķeras pat pie salmiņa
Fly
F
Vai nebūs tā, ka pēc vēlēšanām Stendzis plātīsies, ka tieši viņš ir tas, kas visvairāk veicinājis Alkatīgo Šakāļu kvadrāta izgāšanos vēlēšanās?
TanteSidra
T
Pelēkais Vilks 30.06.2010 20:32 _...manī sāk rasties zināma līdzjūtība iedomājoties, kā Galvenie Labieši tagad nabagu "drāž" par šito Aplauzienu..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tas sakrit ar to ko es domaju. nervi tiem uzdod, jo kas tik vinjiem visiem nav bijis tagad isa laika japiedzivo. iesaka vinji tik pompozi un augshamceltais Ulmanis TV kameru gaisma skreja metrigiem soljiem preti saulei pa asinssarkanam trepem. un kas tagad, - aresti, bankroti.
TanteSidra
T
Eva Braun 30.06.2010 21:49 Stendzis sāk līdzināties nožēlojamai, vecai sētai ..,kura šķīst uz visām pusēm. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ta ir, brigade ir ljoti nopietni ljaudis, tie kljudas var nepiedot, varbut jau ir sortira nomochijushi.
muah ha ha
m
ouij, šitas labs! beidzot kāda riktīgi smieklīga ziņa - stendžam bikses pilnas; tā sapinies savos melos. Bet tas kā "viltvārdis" pa vienu nakti aizstājis "mūzikas dizaineri" vispār ir odziņa:))))) Oh, dear!
spunde
s
stendzinieks izgāzās kā veca sēta
Astrīda
A
Ak, vienošanās bija ar viltvārdi! Zīmīgi ir šie vārdi. Man tikai neviļus prātā ienāca kaut kur dzirdēti vārdi: "Tāds tādu atrod."
rukruk
r
Zagt un kampt nu jau ir mūsu refleks. Nu nevaram mēs savādāk! Jūsu "Par abu Latviju"
Eva Braun
E
Stendzis sāk līdzināties nožēlojamai, vecai sētai ..,kura šķīst uz visām pusēm..
nja
n
zagļu bandai .. bezkauņām raksturīgs piegājiens .. AŠ 2 patiesā būtība un sūtība ar šo reklāmu ir atklāta ..
Pelēkais Vilks
P
Patiesību sakot, viss ir pietiekoši skaidrs tāpat. Pirmoreiz gandrīz 10 gados kopš par tādu stendžu esmu dzirdējis, manī sāk rasties zināma līdzjūtība iedomājoties, kā Galvenie Labieši tagad nabagu "drāž" par šito Aplauzienu. Tas naf patīkami. Ticiet man - to ir nepatīkami redzēt un klausīties pat tad, ja esi it kā neitrāls dalībnieks šādā "biznesa mītiņā". Pat smaka gaisā ir jūtama, satraucošu baiļu sviedru vai citu kādu izdalījumu smaka, kad šitādu "vietējo piznesmeni-ģēniju, ģerevņas prīmu" riktīgi veči no ārpasaules ņem priekšā. Turklāt nav draudu, nav paceltas balss. Viss notiek tik baisā mierā... Žēl man stendžu. Ne par kādiem miljoniem nemainītos uz viņa pozīciju šobrīd.
Pelēkais Vilks
P
Attiecībā uz angloseski otrais minējums/pieļāvums ir īstais.
INDN
I
mjā, un kā ar mūsu ugunsgrēka mūziku? man tā kaut kā baigi izklausās, kā angļu filmu mūzikas komponista džona mērfija radīta...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas