Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Straujumai bažas par Pavļuta kandidatūru; jaunās valdības sastāvu sola prezentēt pirmdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris Avotiņš
J
Pavļuts ekonomikā – lai jau lemj pati premjera kandidāte. Nekāds spožums no Pavļuta līdz šim vadītās EM gan tā nopietni nav redzams. Baiba Broka - līdzautore grāmatai "Juridisko tekstu analīze un izstrādāšana." Varbūt „socīsies” labāk kā Bērziņam Gd. Ar „viena krasta tiltu” un M.Lazdovskim ar „uzziņas sniegšanu” iesnieguma teksta „nesaprašanas” dēļ. Ko gan no ekomomikas maģistra tieslietās varētu vairāk gribēt? Vairāk - www.jurisavotins.info
Tas
T
Jālasa S.Veinbergas raksts Tvnetā par pašreizējo situāciju iekš Latvia. Precīzs vērtējums!
Par bažām
P
Lembergs negrib, Bērziņš arī ne, tāpēc Straujumai ir "bažas". Nekas netiek paskaidrots, par ko tās "bažas". Jārunā skaidra valoda: oligarhi Pavļutu negrib.
Guntis Vilnītis
G
Protams,ka karjeristam Pavļutam nav vietas EM .
vilkan
v
Vienīgais vājais posms šeit ir Circene !
Dr.xy
D
Nav jau nekads brinums,ka so laimesdeveju,vinai ierodoties Rigas Dome,sajusma aplaizija, Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieki,un ari Maximas tragedijas istie vaininieki, SC / Vienota Launuma Imperija & GKR & Bela Russ darboni.
Tedis
T
Man arī nepatīk shēmotājs Pavļuts.Rebes taisa RP sponsoru labā - tā tas izskatās ar LM, elektrības un gāzes tirgus liberalizāciju. Tautai no tā tikai kaitējums.
Niknā
N
Atlaiž tos kuri strādā labi,ieliek vietā dundukus.Kurp ejam?Apvērsums,jo jākampj nauda,ko Dombrovskis ar savu komandu nopelnījis.
Juris Avotiņš
J
EM paspārnē reiz bija būvniecība, bet - „griesti nebruka”. Tagad prokuratūra (Kalnmeiers) „neredz” vainīgos nu jau turpat 2 mēnešus. Šķiet, šajā valstī valsts pārvaldes iestāžu funkcijas ir „galīgi sajukušas”. Vairāk - www.jurisavotins.info
Bažas par Circeni
B
Par Circeni gan vajadzētu būt bažām, bet viss tik klusu un mierīgi. Circeni neatbalsta LV ārsti, pilsoņi, pat tiesībsargs apšauba viņas reformas, bet neviens valdībā nereaģē? Circene ir neaizstājama? Valstī profesionāli mediķi, kas varētu aizstāt minēto kundzi, vairs nav palikuši??
Super
S
V vienmeer ceelusi trachus par citu partiju ministriem un ljoti sargaajusi savus. Vinji tikai aizmirst, ka veeleeshanas nav aiz kalniem.
  • 1
  • 0
Juris
J
Par Pavļutu tiešām varētu būt bažas. Par smagos amatnoziegumos apsūdzēto Lembergu protams NĒ. Kaunieties Straujumas kundze.
>20.18
&
jā, piekrītu. Vajag sadiplomēt 80%. Lai dod diplomus, bet tam jau nevajag uzturēt mācību iestādes, lai iedod un viss. Dzeltenus diplomus.............
Cece
C
Man ari ir šaubas par economikas min, bet vel vairak par Vejoni aizsardzibas min. Amatā.
skunsks
s
Pareizāk un precīzāk, tomēr, būtu teikt-VECIE VĒŽI JAUNĀ KULĪTĒ.
Urrrāāā
U
Toties boļševiku komsomoļciem un rijīgajiem kangariem nu jau 22 g. nav bijis un nebūs pilnīgi nekādu bažu par Bauru varas pārstāvju infantīlismu un debīlismu., ka rezultātā Latvija arī turpmāk tiks izrīta tukša līdz pat Bauru pilnīgai iznīkšanai. P.S. Latvija 3. nabadzīgākā ES valsts ar 2. lielāko trūcīgo iedzīvotaju skaitu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas