Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Svētdien uz Jūrmalu kursēja pieci vilcienu papildreisi

Aizvadītajā svētdienā A/s Pasažieru vilciens norīkoja piecus papildreisus Rīga-Dubulti un trīs papildreisus Rīga-Carnikava, diena.lv informēja uzņēmuma pārstāvis Egons Ālers. Arī turpmāk uzņēmums sola norīkot papildreisus gan brīvdienās, gan darbadienās atkarībā no laika apstākļiem, kā arī gadījumā, ja Jūrmalā būs kādu masu pasākumi.

Norīkoto papildvilcienu skaits ir atkarīgs no prognozētā pasažieru skaita. Papildnorīkojuma vilcieni vilcienu sarakstā nav iekļauti, bet to kursēšanas laiks tiek norādīts ar zvaigznīti. Papildvilcieni tiek norīkoti pamatojoties uz metereoloģiskajām prognozēm un masu pasākumu rīkošanas gadījumos. Uz  ikkadējo pasākumu Jūrmalā “Jaunais Vilnis” gan pasākuma naktī netiks norīkoti papildreisi, jo tajā nav paredzēti nakts pasākumi, skaidroj E. Ālers. Līdz šim karstākajā nedēļas nogalē šogad Jūrmalā bija vērojams atpūtnieku pieplūdums. Jūrmalas tūrisma informācijas centrā šajā nedēļas nogalē vērsās par desmit cilvēkiem vairāk, salīdzinot ar pagājušo gadu. Cilvēku pieplūdumu Jūrmalā aizvadītajā nedēļas nogalē novēroja arī restorāna Café 53 bārmene Tatjana Čuikina. “Bija saulains laiks un nedēļas nogalē cillvēku bija vairāk, salīdzinot ar pagājušo nedēļu. Domājams, ka arī šajā vasarā būs tūristu pieplūdums Jūrmalā, varbūt mazāk kā pagājušajā gadā, bet būs,” pārliecināta T.Čuikina.

Jau vēstīts, ka gaisa temperatūra svētdienas pēcpusdienā Latvijas lielākajā daļā sasniedza vismam +24 grādus, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra. Maija pēdējā diena kļuva par līdz šim siltāko dienu Latvijā šajā gadā.

Arī pirmdien Latvijā gaidāms karsts laiks un gaisa temperatūra dažviet sasniegs +28 grādus. Otrdien jau kļūs par pāris grādiem vēsāks, bet nedēļas vidū Latvijā atgriezīsies auksts laiks un gaisa temperatūra daudzviet nesasniegs pat +15 grādu atzīmi, prognozē sinoptiķi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas