Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Tautas partijas politiķi pašvaldību vēlēšanās kandidēs visdažādāko partiju rindās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ritdienis
r
Visus Izbijušos un pārbēgušos Tautas PartEjas Biedrus vajag saukt pie Kriminālatbildības par Vēlēšanu limita nauā pārtērēšanu. Lai atmaksā valstij,bet,ja neatmaksā tad kātrā partEjā savu blēžu pietiek. Laiks Attīrīties no politiskām prostitūtām.
IGA
I
Tie politiķi kuri skraida un meklē labākas partijas ir politiskās m----s .
Dainis!!
D
Šitiem vajag tā,kā Austrālijā ar dzērājšoferiem,tiem tiesības nost uz mūžu.Un tiem,kam sirdsapziņa un Vārds ir aptraipīti strādājot Latvijas Valdībā vajadzētu uz mūžu liegt iespēju balatēties jebkurās vēlēšanās,nerunājot par to,ka jāizvērtē katra tautas kalpa nodarītais kaitējums valstij likuma ietvaros!!
TP-vislabākie!
T
Neviena partija / pat TP / nav tautu apčakarējusi, apšmaukusi, aplaupījusi tik traki kā to izdarīja Vienotības valdības 4 gadu laikā ,kuras darbības rezultātā -pustukša Latvija ,pusbadā dzīvojošie bērni,izmisums un naids sirdī pret jenotu valdību, kuri ne redz, ne dzird ne saprot tautas izmisuma iemeslus un tās sāpi. Bet pārbēdzējus uz Vienotību tauta sauc tāpat kā kara laikā pārdevušos ienaidniekam /bet tad tas bija dzīvības vai nāves jautājums,tagadējais pardošanas iemesls-siltais padirsenis zem resnās pakaļas ---------------- Vienotības laikā cilvēku dzīves līmenis pasliktinājas par 78%,/ salīdzinot ar jenotiem ienīsto TP / Vienotības 4 gadu laikā /elektrības cena uzkāpa debesīs , maizes, un ,it īpaši -zāļu cenas-kosmiskas,benzīns-zelta vērtē,mājokli mans vectēvs varēja nopirka par tik latiem ,cik tagad cilvēkiem jāmaksā katru gadu / par paša rokām un sviedriem celtu savu pirmo mājokli.... Paldies, Vienotība,par jūsu veiksmes stāstu, mēs arī kļūstam līdzīgi Ziemeļkorejas cilvēkiem,kuri slavē savu valdibu par sevis izvarošanu
Dainis!!
D
Mīlīši,Jūs atveriet sev un citiem acis vāļā!Ne viena Valdība neradīja tik lielus zaudējumus Latvijas valstij privatizējot un izpārdodot visus uzņēmumus un mežus un zemi,kā to izdarīja Kalvīša un Godmaņa Valdības.Dombrovska Jaunais Laiks,un tagat Vienotība nāca pie varas tad,kad viss jau bija izsaimniekots un nauda bija lieliem vīriem kabatā.Tapēc nosodāma ir šo Valdību rīcība joprojām,un kur nu vēl šo cilvēku atrašanās patreizējā Valdībā un pat Briselē pārstāvot Latvijas Valsts un Tautas intereses!!!Tādu cilvēku vieta ir CIETUMĀ!!!
  • 0
  • 0
pulkvedis
p
Sauksim visu īstajos vārdos - NAV "BIJUŠO" ČEKISTU ,KOMUNISTU UN VIŅI JOPROJĀM DARBOJAS KĀ "IETEKMES AĢENTI" ,iefiltrējoties visās Latvijā esošajās t.s . politiskajās partijās, galvenokārt potenciālajās "varas partijās" . Kā galvenie šo tautas ienaidnieku midzeņi bija "Latvijas ceļš" ,"Saimnieks" , "Tautas partija" .Arī mazajās sīkpartijās,vai, kā es tās saucu - "pirdienpartijās" , ir pa čekistam, pat to vadī'bā - Ančāns ,Drullis u.c. Viņi joprojām sekmīgi pilda galveno uzdevumu - neļaut Latvijas pašnoteikšanos, nacionālo spēku apvienošanos ,turpināt genocīdu un tautas izsūtīšanas politiku zem "brīvo robežu" maskas, veicināt latviešu tautas izmiršanu, radīt dažādas "valsts programmas" nesodāmai un nepārbaudāmai tautas naudas izlaupīšanai - reemigrācija, demogrāfijas "uzlabošana" , pilnīgi bezjēdzīgā integrācijas programma,pat tāds murgs ,kā "latvāņu" apkarošanas programma.\ u.t.t. Kā atalgojumu viņi absolūti nesodīti saņem nozagtos miljonus no jebkura valsts finansētā celtniecības objekta - tiltiem,ceļiem, būvēm, kā arī no augstāk minētajām shēmām "valsts programmām ( precīz. -shēmām) Problēma - to draņķu rīcībā ir ļoti lielas iespējas un finanses politpartiju "bāleliņu" uzpirkšanai, jo pamatā visa politika un Latvijas tautsaimniecība pieder viņiem.
latvija=ziemelkoreja?????
l
paldies, Vienotiba! pirms 11 minūtēm Vienotības laikā cilvēku dzīves līmenis pasliktinājas par 78%,/ salīdzinot ar jenotiem ienīsto TP / Vienotības 4 gadu laikā /elektrības cena uzkāpa debesīs , maizes, un ,it īpaši -zāļu cenas-kosmiskas,benzīns-zelta vērtē,mājokli mans vectēvs varēja nopirka par tik latiem ,cik tagad cilvēkiem jāmaksā katru gadu / par paša rokām un sviedriem celtu savu pirmo mājokli.... Paldies, Vienotība,par jūsu veiksmes stāstu, mēs arī kļūstam līdzīgi Ziemeļkorejas cilvēkiem,kuri slavē savu valdibu par sevis izvarošanu
Pirms kaut kur kandidēt
P
Vai šitie blēži ir sametušies un nomaksājuši 1 ļimonu parādu tautai???
pārbēdzēji savā sirdī jenoti vien i
p
jenotu veiksmes stās pirms 13 minūtēm Neviena partija / pat TP / nav tautu apčakarējusi, apšmaukusi, aplaupījusi tik traki kā to izdarīja Vienotības valdības 4 gadu laikā ,kuras darbības rezultātā -pustukša Latvija ,pusbadā dzīvojošie bērni,izmisums un naids sirdī pret jenotu valdību, kuri ne redz, ne dzird ne saprot tautas izmisuma iemeslus un tās sāpi. Bet pārbēdzējus uz Vienotību tauta sauc tāpat kā kara laikā pārdevušos ienaidniekam /bet tad tas bija dzīvības vai nāves jautājums,tagadējais pardošanas iemesls-siltais padirsenis zem resnās pakaļas , kaut vai pie tautas vislielākajiem apzadzējiem- jenotiem
laimonis
l
pret .pret zzs un tp, tasir negodigs un zagli.
mauki
m
labo pakalpojumu rota
Pēteris
P
Jā, tie paši vēži, tikai citā kulītē. Bet. Ar ko gan atšķiras bijušie kampēji no šodienas jenotiem, zaglerēniem un akmeņolām? Ar ko gan atšķiras bijušie banku izlaupītāji no šodienas zagļiem(tagad bankas likvidē, lai nebūtu parāds jāmaksā!)? Ar ko gan atšķiras vakarējie shēmotāji no šodienas poh..stiem? Skolnieki ir pārspējuši skolotājus!
:)
:
... Talsu novada attīstībai Vidzemes partijā ... --- Kas tad tas par veidojumu? Talsinieku novads, kas attīstīsies kaut kur Vidzemē?
hihi
h
Āmurika trīcvaidzińa partijà ir daži oranži zakīši!
Riebjas
R
šie staiguļi, kuri ceļo no partijas uz partiju, galvenais - lai būtu pie siles. Nevienu bijušo nevienā citā partijā nedrīkstētu pieņemt! Es kā vēlētājs neparko nebalsošu par šiem lielās siles mūžīgajiem tīkotājiem!
Govs kāposts kurpjukaste!
G
Pareizi, vēlētāj, svītro tik ārā, lai no kura saraksta šie tārpi nerēgotos!
  • 3
  • 0
Senais
S
Ja kāds piemin piederību kādai bijušajai partijai, tad vajadzētu atgādināt arī "членство" kādā citā organizācijā(noziedzīgā), kas arī dēvējās par partiju, pie kam vienīgo un pareizo.
nozieguma pazimes?
n
marksistu bandformejumi,to jaunais vilnis 20 gadus nelietigi vaza LV vardu,banditismu devejot par kapitalismu,intereshu konfliktus par demokratiju,bet psrs kolonistus par LV valstspiederigajiem?
  • 0
  • 0
> Varētu padomāt
&
Tad jau Vienotība, kurā ir noziedzīgās organizācijas biedri, ir jāizformē šodien.
  • 1
  • 4
Varētu padomāt,
V
ka TP nebija noziedzīga organizācija.
  • 7
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas