Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Tavars: Pūces vēlme uz pusi samazināt pašvaldību skaitu ir pārsteidzīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
Izskatās pēc ZZS centieniem saglabāt siltas vietiņas saviem vietējiem ieliktnīšiem jo citu darba vietu dažos novados praktiski nav bet balsis nākošajām vēlēšanām jāzvejo.
dzērājs, izspiedējs un narkomāns
d
Tavara vēlme saglabāt Truksni pašvaldības vadītāja amatā ir nelietīga
Cile
C
Vai tam daunim, kurs ir te bilde redzams, kads no vina milakajiem Krauze, Birgmanis, Grigule, Roze, Kinna...nakts lekmes nav pa nakti auss malu nograuzusi?
O, mironis pamodies!
O
Pie siles vairs nav, bet komandē pēc inerces.
Tereza Mendoza
T
Nav taisnība! Debila primāta debila darbība nevar būt pārsteigums! Paskataties uz viņa seju! Tajā debilitāte ir fiksēta visā konkrētībā. Latvieši ir laba tauta, jo vienmēr ievēl tikai debilas pūces no Veģu pansionāta. Ļoti prātīga tauta! Ar debiliem ir vieglāk zagt, un latviešiem jau neko citu nevajag.
Nemelo!
N
Tā nav Pūces vēlme, bet viena no jaunās koalīcijas izvirzītajām prioritātēm.
Aksels Alts
A
Tavars ir nokavējies ar savu spriedumu, jo to viņam vajadzēja paust pirms tā sauktās "Zalāna administratīvi-teritoriālās reformas".
Pakulu tēvs
P
Šitam šķidrautam bija ieteicams paklusēt, jo viņa popularitāte ir stipri zem nullsvītras. Pat par Saeimas deputātu netika ievēlēts. Ar savu paziņojumu Tavars liek saprast, ka iestājas par nejēdzīgā administratīvi teritoriālā iedalījuma konservāciju. Tāpēc, ka šie īstie stagnāti no ZZS tika atstumti no valdības koalīcijas, un tas ir pēdējo vēlēšanu labākais ieguvums.
Apčidrinskis
A
Savulaik tā saucamā "Zalāna administratīvi- teritoriālā reforma" tika veidota, lai savas partijas čomiem būtu nodrošināti silti beņķi īpaši lielos daudzumos. Tāpēc arī būs pretestība pašvaldību skaita samazināšanai. Pašvaldību skaits ir jāsamazina- jālikvidē tās, kuras ir likvidējušas skolas un citu infrastruktūru, un tagad administrē nedaudzos palikušos ļaudis. Kā teicis O Henri- "Bolivārs nevar panest divus!".
Lupatdeķis: Reformu sačakarēja ZZS
L
jau pirms 15 gadiem bija skaidrs, ka pirmā līmeņa pašvaldības ir jāveido uz bijušo rajonu bāzes. Bet, galvenokārt, ZZS pārstāvošajiem vietkundziņiem tas nebija pa prātam. Rezultātā ZZS pilnībā sačakarēja ZZS teritoriālo reformu un nu Latvija ir kā lupatdeķis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas