Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Titavs: Šķēle vēlas ieņemt jaunu politisko nišu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
omīte
o
Gandrīz jāsāk domāt, ka par piedalīšanos komisijās tiek piemaksāts? Vai jābūt kādam noeiktam daudzumam komisiju, kur tad arī pasēž... Un zinību kalniem ar nav jāgraužas cauri, lai papļekstētu par dzimstības lietām - kopumā labs tusiņš darba laikā.
Sociāldemokrāts
S
Šķēle gatavojas ieņemt Tautas partijas nišu - sāk domāt par demogrāfiju. Ko gan tas nozīmē? Atkal kādas djēlas padomā - nāks atkal, lai pastrādātu. Zinām, zinām, esam redzējuši... "Brīnumdaris atgriežas!" (3.filmas 4. sērija - turpiniet skatīties!)
ziv3
z
Pielabinās, suka. Tā pat zinām ka viss beigsies ar kārtojo lielo afēru :)
SIM
S
Šķēlem vajadzētu ieņemt stabilu un paliekošu nišu Latvijas politiskajā mēslainē.. Pie tam , vēlams, uz visiem laikiem..
traducteur
t
Attiecībā uz Šķēli vietā būtu atcerēties, ka franču valodā viena no vārda "niche" nozīmēm ir suņu būda. Tātad Šķēle atradis jaunu suņu būdu
oja
o
degener@ts varetu nodarboties ar petishanu,kaa bez maizites,tikai ar udeni vien,varetu "pabarot" kgb parazitbandu izpostitaas,izpardotaas LV berninus.
skuķis
s
Neredzu te nekādu loģiku. Kāds lūdzu man ar to sakars? Cik zinu, Rimšēvica ienākumi tādi ir bijuši vairāku gadu garumā...kāpēc tevi tas tikai tagad uztrauc? Starp citu, neko neredzu par Dombrovski...vai viņš arī gadījumā nav kaut ko sev nepiederošu piesavinājies? More info...
skuķis
s
Vai man tev,lielam puikam, tagad jāskaidro,kas ir zaglis? Sīkās lietas apejot, varētu sākt ar lielo uzņēmumu ''notirgošanu'',kaut gan,ko es te pļāpāšu - painteresējies mazliet tālāk par savu degungalu pats, neesmu tev nekāda mamma,''dēliņ''
Uldis
U
Kukles kundze! Vai tik traki ir kā jūs viņu raksturojiet. Steidzami ejiet un pierādiet to tiesā . Es gan nezinu un neesmu dzirdējis, ka Šķēle ir tāds kā jūs viņu raksturojiet. Ja nevarat pierādīt sacīto, tad esat viena no visnekrietnākajām apmelotājam Latvijā un kopumā nekrietns cilvēks. Padomājiet par to.
tikai nevajag, Titav
t
Titavaprāt, Šķeles "ļoti veiksmīgā komisija" sanāca un nosprieda, ka "situācija ir ļoti nopietna" (sk- Dienu). Pagaidām tas ir vienigais šīs "izcili veiksmīgās" komisijas sasniegums.
ljoha
l
""adamsona "" komisija paplosījās pa Saeimu un vakarā uz Ventspili,lai šim atskaita par padarīto... tādas tās komisijas...kad vairs nedeva tad nodzērās un attapās pie krieviem...
ljoha>skuķis u.c.
l
Par to "zagšanu" gan vajadzētu beigt d..t vienreiz.
No malas
N
Demogrāfija tagad modernākais vārds. Šķēle sashēmojis , ka tagad tur visvairāk pēc naudas ož.Labāk izveidojis demogrāfijas fondu, lai valsts izzadzēji - miljonāri ziedo miljonus, no kuriem tad varētu maksāt bērnu pabalstus , tādus kā kadreiz ieteica pats Šķēle.
Skuķim
S
Latvijas vislabāk atalgotais valsts iestāžu darbinieks – Latvijas Bankas valdes loceklis, Tirgus operāciju pārvaldes vadītājs Raivo Vanags pērn līdztekus gandrīz 111 tūkstošu latu atalgojumam bankā saņēmis arī vairāk nekā 45 tūkstošu latu lielu pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA). LB prezidenta Rimšēviča ienākumi pērn – 168 200 lati 'Parex bankas' valdes priekšsēdis Gviljams pērn algā saņēmis 56 900 latus Kopējais mājsaimniecību parāds par gāzi martā bija aptuveni 6,4 miljoni latu, savukārt kopējais parādnieku skaits bija 132 tūkstoši klientu. Kamparam dāvana no nestrādājoša sievas 27 000Ls. Kristovskim 55000 nesedz uzrādītā alga. Gaida martinova uzdāvinājusi dzīvokli Āboltiņai.
$$$$$
$
...droši vien bizness bez varas nesokas......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas