Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Titavs: Zatlera izteikumu par tārpiem, visticamāk, ieteikuši viņa PR speciālisti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:/
:
Zatler TV atzina, ka izteiciens par tankiem nav bijis tas veiksmīgākais. Tad, dienu vai divas vēlāk, viņš nāk klājā ar "tārpiem". Rodas iespaids, ka tas cilvēks vispār nespēj adekvāti uzvesties un sakarīgi runāt.
Tītavs nekad nekas cits,
T
kā vienīgi TĀRPS ir - tāpēc tāda brēka.
ruksis
r
Titonis pats ir kā tāda blakts.
Fakts
F
Ja jau, par ministra Dūklava galvu pārvēlās šāds kompliments, jo viņu virzīja ZZS, tad jājautā, vai V. Zatlers rīt tieši to pašu publiski nepateiks par Valsts prezidentu, jo arī A. Bērziņa izvirzītāji ir tie paši> It kā nebūtu pieticis ar "tankiem", tagad vēl "tārpi". Drīz, iespējams, tiks arī "māmiņa" piesaukta... Atvainojos, bet nedaudz neērti: reiz bija lielisks ārsts.
jautājums
j
A kas tad viņam PR konsultē? Cik atceros, ka viņš strādāja pilī, bija Vita Saviska, kas rakstīja runas. Bet tās nnu nekādas izcilās nebija. Un visu laiku bija šļuras ar Lilitas gājieniem
Valdis
V
Tas "nacionālais darzenis" butu vismaz paklusejis. Pats jau nav labāks.
Moriss Berts
M
Ja šo personifikāciju ar tārpu izdomājuši sabiedrisko attiecību ideju ģeneratori, tad atliek tikai bilst, ka viņiem trūkst pieredzējušu un talantīgu redaktoru ar "sestā prāta" filingu PR veidošanā. Ar cieņu, dievzeme.lv komentētājs Morberts
vdz
v
Neatbalstu Zatlera rosīšanos, bet tas tārpu jandāliņš uzdzen dusmas! Gudri cilvēki taču saprot, ko viņš pateica! Nu nevajag taisīt šovu. Tas pats attiecas uz Streipa izteicieniem un slaveno Repšes " kā var nesolīt?!" Var jau no konteksta izraut jebkādu vārdu, frāzi, izteikt ar pavisam citu intonāciju un palaist sabiedrībā ,un šovs ne pa jokam! Mums taču ir daudz nopietnākas un svarīgākas lietas, ko apspriest?
ko ZZS
k
ir ņēmuši vairāk par škeli kalvīti slakteri karginu laventu leščinski...pilnu avina banku piebāzuši
yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
y
Ejam ieņemt Kurzemes hercogisti. Korova-ļova gaida kroni . LC Pārdaugavas ļescova skūtgalvji, pie stobriem!
ko tur dusmoties -taisnība vien ir
k
man gan atgādina lielu RESNu miltu balteni ...
piekrītu
p
Gan tārpi, gan maukas neapzīmē pietiekami visu to kaitniecisko, ko Latvijai aizvaditajos vismaz 10 gados nodarījusi ZZS.
pilsonis
p
Zatlers tiešām nav no labakajiem oratoriem,un izteicieni arī izsprūk ne pārāk diplomātiski,kā domā tā arī saka. Ne jau Dūklavu personiski viņš apvainoja,bet zzs! Tad jau labāk tārps nevis maukas,kaut gan manuprāt ,gan viens gan otrs pareizs!
PR
P
Smieklīgi, Titav! Varētu domāt, ka cilvēki bez PR paši neprot runāt un nerunā. Vai tavs PR speciālists Tev ieteica ar šādu domu nākt klajā?:)
Kas ir labāks apzīmējums
K
Kurš ir trāpīgāks apzīmējums ZZS - tārpi vai maukas? Es domāju - politiskās prostitūtas, jo par velti viņi neko nedara. Pārmaiņas pēc droši vien, ka var lietot arī citus tamlīdzīgus epitetus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas