Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ufo: Kaimiņš par politiku ieinteresējis internetā dzīvojošo jaunatni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
777
7
Balsoju par Kaimiņu, jo kādam BEIDZOT ir jāpamodina politiķi! Viņiem BEIDZOT jāsaprot, ka viņi tur nesēž, lai izbīdītu kaut kādus savus projektus, bet gan viņi tur atrodas pildīt TAUTAS, manas, intereses.
lux - adatiņa, xx, arī NASCA
l
Piekrītu! Kādam gan līmenim jābūt, ja par plusu politiķa atlasei izvēlas viņa rupjību un nespēju pat divus teikumus pareizi salikt kopā. Izteiksmes veids jau ir viens no rādītājiem, kas raksturo indivīda domāšanas spēju. Tiem, kuri te lepni min savu izglītību (kaut gan patiesi izglītots un inteliģents cilvēks ar to nekad neplātās) emocionālā inteliģence viņiem ir diezgan sveša lieta, ja lepojas ar to, ka viņu viedokļa līderis ir rupjš, slikti zināšanas kaut vai valodā apguvis cilvēks. Lai kā būtu, Parlaments tomēr nav zema līmeņa cirks, kur šādiem ļaudīm izrādīties.
Vārds
V
Tur jau tā lieta - suns no suņu būdas TIKAI riet pieprot (tā sakot - pats sevi vislabāk zin raksturot). Citi suņi - rej līdz. Un suņam suņa rejamais. Tam nav nekāda sakara ne ar izglītību, ne ar inteliģenci, ne ar citām suņa prātam neaptveramām lietām. To jau riešana uz Ingu Spriņģi SMALKI izgaismoja. Bija aklam vai kurlam jābūt, lai to neredzētu vai nedzirdētu. Redziet, cik smalks dialogs Spriņgei ar Hermani bija, ne smakas no iepriekšējās eksekūcijas!
  • 6
  • 3
Vai šis ufo ir no elles, un ir Ānus
V
Tā vismaz izskatās un izklausās. Jo - sunim suņa šarms. Cilvēks, turpretī, garīgu un fizisku kropli nekad par šarmantu nesauks.
Tev nebūs zagt?
T
Kaimiņ! Ko tu esi ievilcis Saeimā? http://www.kandidatiuzdelnas.lv/lv/saeimas-velesanas/kandidati/dainis-liepins.html Nu, ko tagad Artūr?
Voldis
V
Ieviešot grozāmos sarakstus vēlēšanās, varētu izbēgt no nezināmu/nevēlamu kandidātu iekļūšanas Saeimā, jo tad nebūtu svarīgi, cik plusiņu ir populārākajiem kandidātiem (lokomotīvēm), Viņam līdzi netiktu ievilkti vēl citi no tā paša saraksta.
xx
x
Kaimiņu slavinošie komentāri apliecina, ka Hermanim 100% taisnība.
Protams!
P
Valstī nejēgu un nelgu cik uziet. Tie tad savu suni arī slavē. Tā sakot, kas cits sunim asti cels (ja ne SAVĒJIE)?
  • 6
  • 2
xx
x
Kaimiņu slavinošie komentāri apliecina, ka Hermanim 100% taisnība.
jelgvnieks
j
PROTAMS!
  • 6
  • 2
Adatiņa
A
Diemžēl mūsu jaunatne ir politiski neizglītota, tie jau arī vienīgie,kuri atbalstīja Kaimiņu.Tas ir šausmīgs kauns,ka mūsu jaunatne degradējas.Kaimiņš ir ļoti spilgts piemērs tam,cik nopietni jaunatne izprot vēlēšanas. Tagad esam tur kur esam,kauns pa visu Eiropu!
chikse
c
Raiti,. kas tev ir pret sievietem, vai esi viens un drachii kulakaa? ; )
kaimiņ, roc vēl dziļāk!
k
zaķi un rudāskuces''aug gudri''ar piecīti ķepās Cilvēki pārdodas par piecīti tikai un tikai Vienotības politikas rezultātā ,pateicoties viņu lāča ''veiksmes stāstam '', kurš atņēma cilvēkiem darbu, pārējiem /arī pensionāriem/ apgraizīja izdzīvošanas iztikai atvēlēto jau tā niecīgo naudiņu,uzsēdināja uz pabalstu adatas un tagad ...paši jenoti pērk/sniedzot ''pabalstus'' ,bet šoreiz jau no kampartumbo'čkas/ sev mīkstos padirseņus zaķu/ un ne tikai zaķu/pēcpusēm ,jo jenotu moto :''augam gudri'' apka kājot vēlētājus iet uz priekšu pāri l īķiem
demokratiju vajag aizstavet
d
tas ka kgb dzemetais 4. maija rezhims taisa cirku ir nirgashanas par veselo sapratu,tas ka "demokratiskas" veleshanas piedalas pilsoni kas tam nekvalificejas(valsts valodu neparvalda),nozime tikai vienu,veleshanas nedrikst uzskatit par demokratiskam,bet par tiru kremla falsifikaciju,kremlis zem LV varda izlaupa Eiropu un apdraud NATO valstu dorshibu?
  • 3
  • 5
k
k
Pirms kaada laika piedereeju pie A. Kaiminja kritizeetaajem, tik pretiigi likaas, ka raidiijumaa iznjirgaa vienkaarshus cilvekus, piemeeram to aktrisi no seriaala. Toreiz iekomenteeju diezgan skarbu tekstu, ka vinjam nav "ieksaa" taadaa veidaa atstraadaat niistos politikjus, un tml. preteklus. Un ko, driiz jau saaka tieshaam paraadiities vinja raidiijumi ar politikjiem, sarunas, pat ja joprojaam man daudz kas nepatika vinja stilaa, tomeer paargaaja citaa dimensijaa, jeega paraadiijaas. Nu, tagad, gribu noveeleet vinjam veiksmi un izturiibu, jo resnveederi nejutiisies komfortabli, zinot, ka Saeimaa ir kaads, kas bez aizspriedumiem nosauksauks lietas to iistajos vaardos. Areeji gan vinji apnirgs Kaiminju, bet ceru, ka arii stresinjs vinjiem buus. Un tas buutu briiniskjiigi, ja jaunieshi saaktu intereseeties kas un kaapeec notiek politikaa, un kaadaa reaalaa pakaljaa ir Latvija.
no kura laika suņiem intelekts?
n
Komentārs
  • 1
  • 1
nu, nu...
n
Ja jaunatnei patīk Kaimiņa intelekts, tad lai tādi labāk neinteresējas par politiku!
  • 4
  • 7
i.
i
"..ir iekustināta milzīga cilvēku grupa, kas par politiku līdz šim neinteresējās.."- Nu kaimiņa izpildījumā mēs varam redzēt pilnu debīlismu- visu, bet tikai ne politiku
velu veiksmi
v
Labi, ka tadi kaa Artuss ienak politikaa, jo vinu neinteresee nauda un rebes kaa visus parejos maitas, kas sez Saeimaa visus gadus, un tikai izmanto Saeimu kaa sili sev. Ceru, ka Artuss bus brivdomatajs un atmaskos sos kretinus. Un mainisies Saeima un mainisies valsts uz labu.
jelgvnieks
j
Vēl viena gara nabadzības izpausme: ar Kaimiņu uz zvaigznēm! :):):)Pasaki, kas tad viņu interesē? Un kas Tevi, ja tā moka skaudība? :)
  • 5
  • 2
INaRA
I
KATRS STARTS IR NOZIMIGS JA TU ZINI NOSACIJUMUS APSTAKLUS DISTANCI 100M SPRINTS BARJERSKEJIENS ENDURO ..........
krājbanka
k
Kā bondars&co varēs strādāt '!!!!!ar ākstu komandā!Hārvardā mācījies, bet tā sevi iegāzis ar šo un savu partiju too.
kgb saverve psihiski traumetus un m
k
sudraba un kaiminsh ir tads kaa parsteigums pie kolonizetaas,rusificetaas banditizeeetas un pilnibaa degradetaas LV debesim?
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas