Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Ulmanis aicina Šleseru un Šķēli izvēlēties – politiku vai biznesu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kas?
k
Saki, ko gribi, kaut kas siem vireliem ir kopigs! Ta ir naudas , varas vai slavas kare?!
veletaja
v
Varbut " neaizstajamais padomdevejs" un staigulis Ulmanis ar vistas smadzenitem, izbraucis cauri ar PLL, tagad cer klut par politisko balstu Zatleram?
eseses
e
kas tad parkinsonam? viņu piečakarēja un tagad viņš dusmojas? :D parkinsonam laiks ņemt palagu un doties uz kapiņiem. ;)
ALEKSANDRS
A
PATS BIZNES IR AKTIVA CILVĒKA SKAIDRA POLITIKA. SKAIDRA UN VIENKARŠA. POLITIKA / skaidra / PLUSS POLITIKA /kā profesija/ RADI EKONOMISKIE / un žel,neviss tikai tie / STRUPCEĻI, KRĪŽI; JO PASTAVĪGI IET STIPRAS ROKAS MEKLĒŠANAS PROCESS. BIZNESMENS-UZŅĒMĒJS ZAUDE RADOŠU LAIKU PLUSS BIZNESMENS-POLITIĶIS /E/ ZAUDE SAVAS PĀRLIECĪBAS,...... REZULTATS : ĻAUŽU BEZTICĪBA SAVIEM SPĒĶIEM UN TA TALĀK. ES PAR POLITIKU SKAIDRU UN VIENKARŠU.
cd
c
VILKI!NO RITDIENAS EDISIM TIKAI ZALI!
tek
t
Tas nav iespējams,jo viņu bizness ir balstīts tikai uz politikas rēķina!
sniegs
s
jau ilgāku laiku liekas,ka Ulmanis ir viekārši vecs muļķis,vai arī tāds pats demagogs un melis kā lielākā daļa vietējo politikāņu
trešklasnieks
t
PROBLĒMA jau nav teiktajā, bet faktā, ka Gunča tos dubļus uzgāza saviem sola biedriem, kas ļoti atgādina stukača manieres. Ceru, ka turpmāk vairs GU nesēdēs blakus šiem netīreļiem, jo pats, kā var noprast, esi balts un pūkains.Kaut gan, līdz šim sēdot uz viena krēsla ar tiem , kuri bīdija tikai savas intereses, pats nedarīji neko, lai visu to novērstu? Kur bija problēma?
Pelēkais Vilks
P
Mērogošanas (scaling) faktors: Jo bandā vairāk dumjo bandītu, jo lielāks profits bandas vadonim.
  • 1
  • 0
Pelēkais Vilks
P
Klasisks trešklasnieku mafijas - šķieles un ļešcinska paņēmiens. 1) iesaistīt stundas "bastošanā" visus; 2) piļīt neiesaistījušos līdz pēdējai utij 3) piļīt iesaistījušos, kuri tomēr pārdomājuši un vēlas no utīm atbrīvoties. trešklasnieku latvijai veltīts komentārs
  • 1
  • 0
cony
c
Guntim, fundamentāla un visās modernas attīstītās valstīs atzīta, patiesība,ka valsti vada VALSTS PĀRVALDE,kuras ierēdņi ir cilvēki,kam ideāls ir visas tautas taisnīga spēle un arvien pieaugoša vispārējā un ikviena labklājība.Otra lieta ir BRĪVAIS BIZNESS,kas valda un spēlējās biznesa vidē ,kļūst bagāti un daži neveiksminieki izput. Trešā lieta ir SOCIĀLAIS TAISNĪGUMS,kur sabiedrība un Valsts pārvalde parūpējās par vājākajiem,slimajiem un bērniem palīdz izaugt un attīstīties.Mūsu vismaz tos trīs oligarhus AAA no VALSTS PĀRVALDES jāpadzen ar sūdainu koku,ja paši neprotās un tēlo varenos.
abhahočišsja
a
Ulmanim vienmēr vajadzīgs kāds elks - iepriekš bijs šļesarj, tagad Zatlers.Katrā ziņā Zatlers tomēr ir labāka izvēle. Eksprezidents parādīja piemēru, kā rīkoties prezidentam,kuru ciena tauta un ar to ieies vēsturē, diemžēl ko nevar teikt par Ulmaņa kungu. Vizmaz tik daudz ceru,ka viņš neieies vēsturē ar savu dīvaino uzvedību un principu maiņu, jeb kā tautā saka''kažoka pārmešanu uz otru pusi''. Vai tiešām Ulmanis ir tik naivs, jeb viņam, nedod Dievs,kāda garīga kaite uz vecumu uzplaukusi? Ceru,ka nē, tas būtu traki.
demokratija
d
Stulbais n aprobezotais Ulmanis ir tads pats zaglis un bandits, latviesu tautas iznicinatajs kadi ir Skele un Sleseris. Ulmanim un Freibergai ir janonem visas privlegijas kadas vini bauda uz apzagto Latviajs iedzivotaju rekina, soferus, sekretares, automasinas, miesassargus un vini ir jaizmet no valst sdzivokliem un viniem pensijas ir no Ls,1500/menesi jasamazina lidz Ls,300.menesi, tas butu tikai taisnigi un demokratiski. Latviajsvalsti un latviesu tauta apzog Ulmansi, Freiberga, Lembergs, Skele, Sleseris, Naglis, Kehris, Lavents, Kargins, Krasovickis, Demakova, kalvitis, ......
Svins
S
Ola vistu māca. :)
Bezdievis - komentētājiem
B
Vai tad nu tiešām nevar iztikt bez "smird" un tamlīdzīgiem izteikumiem? Vai jūs māte audzināja tik žultaini izteikties? No manis - visu cieņu tai apvienībai, ka savulaik spēja tik negausīgi prihvatizēt, tik daudz vēlētāju balsu saņemt (noteikti, ka arī šeit komentējušie savulaik ir balsojuši par viņiem, ja vispār ir balsojuši). Ne katram tas ir pa spēkam. Jāsaka viņiem paldies par mācību, ko guvām no viņiem. Bet tagad gan ieteiktu viņiem iet prom no politikas, legalizēt savu biznesu un nodarboties ar to. Varētu pat viņiem piemērot kādu amenstiju, ja viņi atklātu visus savus biznesus un nomaksātu kādu soda naudu valsts budžetam.
Bezdievis
B
Prātīgi vārdi no Ulmaņa puses. Ja Šlesers un Šķēle būtu darbojušies tikai biznesā, pie tam atklāti, bez ofšoriem, tad būtu pavisam cita lieta. Bet lieta jau tāda, ka bez politikas, viņu bizness neritētu tik labi. Vai arī vispār nesanāktu.
G
G
Ulmaņa doma ir laba, bet vai tie, kas pieraduši tukšot valsts kasi, no tās atkāpsies, stipri šaubos.Mums politiskā kultūra kā tāda nemaz nepastāv, ja jau TP ierindas deputāts piketētājus var nosaukt par muļķiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas