Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Urbanovičam stingra pārliecība par Ušakova gatavību uzņemties premjera lomu

"Saskaņas centra" (SC) Saeimas frakcijas līderim Jānim Urbanovičam ir stingra pārliecība par savas apvienības biedra un esošā Rīgas mēra Nila Ušakova gatavību uzņemties premjera amatu, lai gan SC nosaucis divus premjera amata kandidātus – gan Ušakovu, gan Urbanoviču."Man ir stingra pārliecība, ka Nils Ušakovs ir gatavs uzņemties premjera lomu.

Es viņu pazīstu vairāk nekā daudzi citi, es zinu, ka viņš var. Viņam, protams, ir vēl arī tendence augt," žurnālistiem ceturtdien sacīja SC līderis.Urbanovičs darīšot visu, lai priekšvēlēšanu laikā mediju rīkotajās debatēs SC tomēr pārstāvētu Ušakovs, nevis viņš. "Ne sava slinkuma dēļ, bet tāpēc, ka redzu, ka viņš ir labāks, bet es arī nekur nepazudīšu," piebilda politiķis."Es esmu nodeva tradīcijai, varbūt ne pati labākā. Mēs zinām, kas ir mūsu vēlētāji. Pagājušajās vēlēšanās es gāju un cīnījos, tad šīs ir ārkārtas vēlēšanas, kontinuitāte, stafetes nodošana arī tiek demonstrēta ar to, ka mēs abi roku rokā cīnīsimies," viņš pamatoja divu premjera amata kandidātu nosaukšanu.Jau ziņots, ka SC premjera amatam izvirzījis divus kandidātus – Rīgas mēru Ušakovu un esošās Saeimas frakcijas vadītāju Urbanoviču.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Maskavas forštati pārdēvē par Latgales apkaimi

Rīgas pašvaldības Pilsētas attīstības departamenta Rīgas vietvārdu un pilsētvides objektu nosaukumu komisija pieņēmusi lēmumu Maskavas forštati pārdēvēt par Latgales apkaimi, aģentūru LETA in...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas