Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Urbanovičs: Cilvēki stundas garumā zvanīja un man teica, ka ir jāiet ielās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arta
A
Nav vārdu. Ārprāts, ja pats nekūdītu, tad neviens nezvanītu/
arī
a
"Cilvēki stundas garumā zvanīja un man teica, ka ir jāiet ielās" un virziens uz austrumiem!!! Laimīgu ceļu!!!
sparms
s
TAS URBANOVIC AR JAU PIEGRIEZIES------------------CIK TAD VAR REALI DI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,-------JABUT TAK MERAM,,,,,ATRADIES TA GLABEJS,,,,KAD REALI VAJADZEJA DARIT ,TAD NEDARIJA NOBIJAS,,,A NO MALAS TE TELO GUDRO ,BET NAUDINU TA SANEM.........AR JAU PILNIGI SMIEKLIGS PALIEK...........
haralds
h
война ху*ня, главное манёври!
DD
D
URBANOVIČS AICINA UZ MASU NEKĀRTĪBĀM!
halava
h
Nu ko Urbanovič, tad jau sanāk, ka kolonistu karš gaidāms? Vai Urbanovičš pats arī ņems plinti rokās?
voldemārs kārlis markuss
v
Urbanovičs piminot Biškeku domā Gruzijas variantu un pēc Krievijas uzbrukuma sākumā atdalīt Latgali.Jāuzsāk Rubika partijas aizliegšnas process.Viņu partijas programa ir vērsta pret Latvijas neatkaību.Tā būtu pareiza atbilde uz Biškeku.Reorganizēt Zemessardzi .Tā būtu otra atbilde Urbanovičam,nevajag gaidīt no Urbanoviča Biškeku bet jārīkojas tulīt.Atjaunot likvidētos Zemessardzes bataljonus.Urbanovičam ir beigusies deputāta aizsardzība no10.Saeimas ,bet no 11.Saeimas nav apstiprināts deputāta status.Drošības policijai ir jāsāk darbs.Ušakovs draud, citi arī, SC provokatori apgāna Ēbreju kapus,izmeklēšna to neredz.
halava
h
Varbūt ir jāizmanto diplomātiskā iespēja kolonistus izsūtīt. Varbūt arī ar tādiem urbanovičiem. Ko gan tādiem personāžiem darīt Latvijā. Varbūt Čangalienes iedzīvotājiem piedāvāt labprātīgi braukt uz Krieviju un tur tad būvēt labi attīstītu darījumu reģionu ( bez krievu klātbūtnes, bet lai krievi maksā par darījumiem ).???
  • 0
  • 0
halava
h
Viens zemessargs, vārdā Kristovskis, jau ir parādījis savas spējas. Vai tas ir labākais risinājums, ņemt plimnti un šaut? Latviešu izglītotu ir visai maz. Krievu daudz vairāk. Bet arī pamuļķu kārtā ieskaitāmo proporcija ir ļoti negatīva Latvijai. Plinte nelīdzēs!!!!
  • 0
  • 0
Sīmanis
S
Zvanītāji ir bijuši vieni un tie paši - kādi pieci seši ekstrēmisti. Latvijā ļaudis ar normāldomāšanu - vai tie latvieši, vai krievi, baltkrievi, poļi, ebreji, citi, uz ielām dabūt, lai izkautos, vienkārši nevar. Urbanovičam tāds plāns ir jau labu laiku, bet nekas nesanāk.
????????????????
?
kāpēc tas resnais un ļaunais vīrelis vēl nav arestēts? Kad viens dziedātājs kaut ko daudz kuslāku nošļupstēja , tad šo izsauca uz DP. Kāpēc Biškekas un revolūcijas nav nekāds drauds valsts drošībai????????????????
haralds
h
Urbanōvičam vajag gādāt pieslēgumu «piezvani man!»! cilvēki. značit ne viens to stundu nogvelza. kad beidza, vēl viens piezvanīja.
fūrija
f
Kur tāds četrkantīgs mūlis radies, un skaitās pēc papīriem latvietis. Un tāds draudētājs un biedētājs!
Eva Braun
E
ko gan var gaidīt ,ja "šīs" tautas kultūrtradīcija iestrēgusi uz "cipļjonok žarenij..." zeku folkloras ..zem okupantu falla 9.maijā ,krūmāja iedzerot no pusstopua...
cd
c
Tālāk par šnabeni šitā publika netiks!Tā kā uz priekšu!
ejiet gan ielās
e
vismaz vienu dienu nezagsiet un nevedīsiet kontrabandu, jau vemt no jūsu ēnu ekonomikas gribas
rēķināsim!
r
Latvijas Avīze 7.okt. 2011 Matemātikas skolotāja M.Lapsiņa avīzes pēdējā lappusē lūdz žurnālistus un politiķus mācīties matemātiku un nepūst mums miglu acīs, ka "Saskaņas centrs" esot ieguvis trešdaļu vēlētāju balsu. Īstenībā: vēlēšanās piedalījās 917 713 pilsoņi jeb 59,49%; Centrālā vēlēšanu komisija ziņo, ka 11.Saeimas vēlēšanu izsludināšanas dienā valstī bija reģistrēti 1 542 200 balsstiesīgi pilsoņi. Par "SC" nobalsoja 259 930 cilvēku. Tātad tie ir 16,85% jeb noapaļojot - tikai sestā daļa no visiem balsstiesīgajiem Latvijas iedzīvotājiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas