Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Urbanovičs: Lielākā daļa referendumā pret nobalsojušo iedzīvotāju ir sazombēti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rēzeknietis
r
jūda, brauc tik mājās, uz savu Taudejāņu pili, ko māsa sūrā darbā strādājot par māsiņu slimnīca, ir uzcēlusi
Etraf
E
very nice. It does remind me of the fall touhgh I know what you mean about the spring We have not seen much of it here in the states either
Tyaa
T
The problem is eucsad by the N86 Kickstand.If the phone thinks the Kickstand is open, it will load the Photos application by default.You can turn it off in Tools > Settings > Personalisation > Kickstand.You might also find there's dust built up inside the Kickstand, so clear that out with a brush and problem solved!Hope this helps. I found your post through Google while looking for a solution, and resolved it myself.
Broņislava
B
Pirmkārt, iekšējās lietas Latvijā ir jākārto pašiem, ne Krievijai, ne ASV u.c. valstīm nav tiesību tajās jaukties. Otrkātrt, latviešus neviens nezombēja balsot PRET. Nav taisnība. SC galma āksti ar V.L. priekšgalā gan zombēja un turpina zombēt .Par kādiem līdzekļiem Lindermans uzdarbojas? Ko viņš meklē Rēzeknē?Kad latgaļi saniknosies, tad joki nebūs !
Artūrs-pensionārs
A
Strupceļš nav nacionāla apziņa nacionālā valstī.Strupceļš ir mēģinājums Latviju pārbūvēt par mazo Krieviju.
tadeušs
t
Lai veicas Urbanoviča k-gs.Bija doma ka nobijāties" kažoku".Latgaļs i deputats navar beitīs kažuku,gaidom jivsu gromotys.Voi kai jenoti kauks.
varbūt labāk
v
Žurnālistiem vajadzēja viņam uzprasīt kāds ir rezultāts viņa kabatas biljarda spēlei!
jā gan
j
Kremļa ķēdes suņa nožēlojamie šņuksti liecina par to, ka viņš ir maizi ēdis, bet nav ticis galā ar saviem darbiem. Ko Čingizs Aitmatovs rakstīja par šādiem zombijiem?
K-K
K
... Normalam latvietim jazin, ka Plineri, Zdanoka, Urbanovics un Usakovs, Buhvalovs un Gaponenko sanem Krievijas Russkij Mir fonda atbalstu atklati un drosi vien citu, slepeni, lai sadrupinatu un gaztu Latvijas Republikas Satversmi un ta valsts autonomiju ... ar visam konsekvence latvietim, auhtohtonas pamattautas tiesigam pilsonim !!!! Tas viss ir zinam DP, un tamdel, mums ir jadod spiediens uz atbildigam valsts institucijam, lai sie cilveki tiktu saukti pie atbildibas par savu pret Satversmes darbibu, pilsonu un Satversmes zverastu un tadejadi savas valsts nodevibu !!!!
Normāls latvietis
N
PRET referendumā nebija pret krievu tautību un noteiktu ne pret krievu kultūru. PRET bija pret nejēdzīgu politiku ko proponēja SC kas apdraud Latvijas neatkarību un tās iedzīvotāju labklājību. Kāpēc Urbanovīča kungs cīnās lai nepilsoņi nekļūst par Latvijas pilsoņiem normālā, Satversmes atzītā ceļā ar naturalizācīju? Kāpēc SC necīnās lai vairāk krievi iemācās latviešu valodu? Vai SC (Krievijas) interesēs ir ka ir liels skaits ar neapmierinātiem cilvēkiem kas apdraud Latvijas stabilitāti? Refereduma skaidri izteica ka vienīgais ceļš uz pilsonību ir naturalizācijas ceļš.
Ivars Graudums
I
Patiesi gudri izrunaajaas Vanjka Urbanovichs!
Lūdzu
L
Urbanovič, ātri nomaini vārdu uz "Ivans" un fiksi prom uz Krieviju, savādāk tevi vēl arī nozombēs!
ej arsteties
e
pats tu parak sazombejies. Rokas nost no LATVIJAS!
Urbanoviča kungam
U
Urbanoviča kungs, vai jūs nezināt, kad tikko sāka organizēt referendumu , tā visas manas un manu radu krieviski runājošie paziņas "nesaprata un nerunāja" latviski, kaut arī agrāk runāja un saprata?Tagad, pēc referenduma atkal visi saprot un runā , it kā nekas nebūtu bijis.
Urbanoviča kungam
U
Cienījamie kungi :Lindermaņa ,Osipova, Urbanoviča, Gapoņenko un Ždanokas kundze.Ja jūs esat lasījuši kaut vienu no Blaumaņa laikiem darbu.Tajos laikos bija labs teiciens, kuru Latvijā daudzi zina, bet varbūt piemirsuši.Tas skan tā: "Kur ir liele juķe, tur ir naude smuķe."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas