Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Urbanovičs: Nesagaidot Bērziņa lēmumu, vēlētāji paši vāks parakstus par Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
osis
o
ikai nepiekrame bikses urbanovica kungs-varu sadere ka 12 saeimas velesanas jums vairakums nebus,jus raujaies pie varas jo griba izpardot valsi tas ir acim redzams okupanti noladetie....
IKA
I
Skaidrs pašlaik ir tikai tas, ka šī Saeima nav spējīga darboties.
Valdis
V
Tukša izrādīšanās stulbo padomju okupantu priekšā. Resnais Janka vairs nezina ko iesākt.
Oskars
O
Mani izdzen no dzīvokļa , tas ir ŠAUSMĪGI , lai VIENOTIBA varētu nomaksāt AIZŅEMTO NAUDU ,kuru paši IZSAIMNIEKOJA. Tagad atkal neko nedomā , lai tautai būtu DARBS , bet turpina MUĻĶOTIES un ņirgāties uz nabadzīgo vēlētāju balsojumu. SAEIMU JĀATLAIŽ !!!!!
lauķis
l
Vajadzēja ar galvu domāt, kad ņēmi kredītu! Kur te valsts vaina, ja cilvēki grib uzdzīvot, nevis dzīvot no nopelnītā. Valsts ir izsaimniekota, bet cik godīgi katrs pats esam bijuši?! Brauc uz laukiem, būs darbs!
  • 5
  • 0
DVZ
D
To veco komunistu rēgu tak muzejā jāiek.. rītīgs padomijas rēgs! Un ko nu runā par tiem cilvēku tūkstošiem (2) pie saemas! Visiem vienādiā dizainā sadrukāti plakāti. SCorgaizēt pasāums. Gan jau kut kādus balmaizes kuuļus sdāvināja penziķiem, lai pabļaustās! Izsmiekls tu esi Urbanovič!
lol
l
Kas par ambīcijām!
Daina
D
SC patīk šis bardaks! Viņu vidū nav darītāju, ir tikai politikāņi!
A.
A
Ja sāda parakstu vākšā tiks organizēta, došos parakstīties par, kā arī, ja notiks referendums, šoreiz balsošu PAR saeimas atlaišanu! Vasaras referendumā balsoju PRET, jo paredzēja visu šo murgu, kas notiek tagad. Iepriekšējā saeima bija gana funkcionētspējīga - Vienōtībai vajadzēja tikai ierobežot savas ambīcijas. Un visu to ņemšanos kliegšanu par oligarhiem uzskatu par lētu triku un manipulāciju ar zemākiem pūļa instinktiem!
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Tas par to Ivanu Urloviču Biškeku, bija labi teikts! Naglai uz galvas!
jā gan un tie būs - KRIEVI,urbjonov
j
Komentārs
alias
a
SC ir pierādījis, ka patiesībā nevēlas būt pozīcijā. Ja būtu pretēji, paši būtu sākuši koalīcijas veidošanas sarunas nevis stāvējuši malā kā vecas meitas pirms laulībām. No SC puses ir tikai klaja demagoģija medijos, ka nabadziņus neņem pretī, lai arī paši nav darījuši absolūti neko, lai izveidotu darboties spējīgu koalīciju.
bulciņa
b
Biškeka, asinis, uh kā gribas, vai ne nelieti?
ups!
u
Kā var runāt par "etnisko principu", ja SC rindās ir arī latvieši?!!! Vai tie jau ir pārdēvēti citādāk, kopš iestājušies SC?
kuilītis no zilupes
k
tikko kabanovs kļūs par prezidentu,tad arī visas resnmūļa vēlmes tiks pildītas-za roģinu,tiksimies pie uzvaras pieminekļa. urrā!
posolti
p
Huntas centrs arvien nekaunīgāks paliek. Uzvedās tā, it kā viņiem būtu 51 balss, nevis 31 no 100. Nevienu viņi nav uzvarējuši, vienkārši no visām partijām ieguvuši visvairāk balsu. Un nav ko bļaustīties un draudēt. Nav tādu noteikumu, ka interfronte obligāti būtu jāņem valdība. Labāk lai domā, kā atskaitīsies Maskavai, par iztērēto naudu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas