Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Urbanovičs: Okupācijas Latvijā ir bijušas, okupantu nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons
B
Ne jau okupācijas fakts šajā situācijā ir galvenais. Galvenais ir tas, ka šiem okupantu pēctečiem ir tā pati okupantu domāšana. Uzspiest Latvijas valstij savu valodu, ideoloģiju, domāšanu. Nu nesvinēs normāls latvietis kaut kādu uzvaru pie karātavu pieminekļa. Nu neaizmirsīs normāls latvietis savu valodu un kultūru tikai tādēļ, ka okupantu pēctečiem tas nepatīk. Nu nedancos normāls latvietis pie balalaikas pavadījuma. Bet SC ir tieši šāds okupantu pēcteču un viņu līdzskrējēju apvienojums.
&omega
&
Žēl, ka nevar Urbanoviču izsēdināt uz Mēness bez skafandra. Tur viņam būtu īsta vieta.
deja
d
Ja sis kretins Urbanovics var ta nirgaties par Latvijas valsti un latviesu tautu,, bet Zatles aicina sos kretinus SC valdiba tad tas teisam ir noziedzigi un tragiski. Ka var but okupacija bet nav okupantu? Vai tad notiek ari ta ka ir slepkavibas, bet nav slepkavu, ir zadzibas, bet nav zaglu? Skiet, ka sis urbanovics ir mentali slims lidz neiedomajamibai.
voldemārs kārlis markuss
v
Padomju idiotisma paveids OKUPĀCIJA BIJ OKUPANTI NAV OKUPANTU PIEMINEKLIS ,MIROŅA PIRKSTS,Pārdavgavā stāv tur OKUPANTI un viņu piekritēji salasās.Padomju savienība bij noziedzīga valsts cilvēkēdāju valsts kurai Jūs kalpojāt.Padomija sabruka pāri palika Miroņa pirksts vel dzīvie okupanti un viņu pēcnācēji,vēl dzīvie represētie to redz viņi var Jūs tikai ienīst un viņu pēcnācēji arī.Jūs cilvēku dedzinātāju Kononovu neatzīstat par noziedznieku.Zatlers ir pazemojis Mazo Batu upuru piemiņu.
Veļķis
V
SC baigi gribas pie varas - pārfrāzējot Urbanoviča tēzi: bikses pilnas, bet caurejas neesot! Okupantu izlase. Ja es kļūdos, tad mierīgi nojaucam pipuku Pārdaugavā un kopš šīs dienas nekādi atsaldeņi tur vairs nepulcēsies. Uzbūvējam tā vietā lielveikalu kaut vai.
Oskars
O
Čalis smaida , laikam saņēmis no KREMĻA lielo ZVAIGZNI un jaunos NORĀDĪJUMUS.
ērce--->Urbanovičam
ē
Kā ir ar atvaļinātiem Sarkanarmijas virsniekiem Jūrmalā? Vai tie nav okupanti?
edc
e
mūsdienās tiek izmantoti, pieļauti visi iespējamie apmelnošanas, pazemošanas teksti, komentāri, lai tikai censtos sabojāt tās vai citas Politiskas partijas idejas, mēģinājumus, darbību. Izdomā, nē ielej eļļu ugunī, lai tikai vairāk un vairāk sasprindzinātu ikdienas situāciju. Bet ar savu stulbumu nemaz neapjēdzot, ka mēs gāžamies ar vien dziļāk un dziļāk bezdibenī!!! Tagad vajadzētu lai tie visi vēlētāji, kuri izvēlēja SC izzietu ielās/Demonstrācijās un pieprasītu, Vēlēšanās uzvarētāj Partijai būt Galvenajai noteicājai, kura veidos Jauno valdību! Nu vissdrīzāk SC būt kopā ar kādu, lai veidotu Jaunu Rīcībspējīgu Valdību, kura Glābtu Latviju no Pilnīgā Absurda un Bankrota! Un vienotība ar zemniekiem un vēl nacionālistiem lai stāv pie ratiem, ja nevar Demokrātiski, cienot vienam otru, domājot par beidzot Labāku nākotni, par Latvijas Labklājību un iedzīvotājiem!
paskaidrojums > edc
p
"Uzvarētāja" ir tā partija, kas iegūst 51 vai vairāk vietu Saeimā. Nepļukšķi niekus.
  • 2
  • 0
Krievu čekists
K
viņs pats ir okupants. Ir gruti meklēt citam skabargu acī......
K-K
K
... Kompartijas gara ... 'Lieloe meli' atmaksajas tad , ne sodien ...
K-K
K
... Kads Urbis un lidzigi ker latviesus uz mulki ... 'okupacijas sekas' netiks ...aizskartas', tatad latvietim var turpinat mis.t uz galvas !!!!
zādzības ir bijušas, zagļu nav
z
Tikpat idiotisks uzstādījums. Godīgāk un loģiskāk būtu teikt, okupācija bija, bet t.s. "okupācijas sekas" (cilvēki, kas atbrauca pēc 1940.) vairs netiks nekādā veidā aizskartas. Nedomāju, ka ja mani vecāki, būtu atbraukuši uz Latviju 60-tajos gados un es būtu dzimis, audzis Latvijā es sevi spētu uzskatīt par "okupācijas sekām" un pieņemt to, ka mani atkal kaut kur sūta....
alberts
a
Nu,ja! Īpasi vāciesu NAV ,jo vinus izdzina krievu okupanti.Vai kā?
Vārds
V
Vai Urbanovičs apmeklēs KURZEMES CIETOKŠŅA memoriālu?????
  • 0
  • 0
Zirka>Urbanovičam
Z
Bija okupācija, kuras laikā Latvijā nelikumīgi iepludinātas okupētājvalsts civilpersonas, kas arī ir okupanti, kā to skaidro vārdnīca: okupants ir valsts vai persona, kas īsteno okupāciju vai piedalās okupācijas īstenošanā. Urbanovič, nu neturiet mūs par galīgi stulbiem.
paraph
p
a kas tie tādi, kas te mētājas apkārt ar Krievijas karogiem, oranžmelni strīpotām lentītēm, sporta tērpā ar uzrakstu 'russia', un tie, kas še visu mūžu nodzīvojuši, nejēdz latviski??? un kā ar kāda piemirsta telefonbalsojuma rezultātiem raidījumā TV5 18.novembrī??? manuprāt, nepārprotama okupantu uzvedība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas