Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Urbanovičs paliks politikā arī tad, ja būs jāatzīst fiasko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Izmeegjiniet laimi citaa valstii...varbuut ,kaut kur rietumos,jums izdosies panaakt krievu valodas,kaa otraas valsts valodas ,ievieshanu....hi hi hi
Kaitēt savai valstij nav patriotism
K
tas ir fiasko.
...
.
Ej labaak straadaat ...kruumu politikjis
borcinsh
b
"paliks politikā" ... kada "politika" ??? vai kalpot putinam - tagad saucas "politika" ??? vacies projam stulbs !
eseses
e
iesaku urliskajam urbanovičam doties uz īriju, lai gan tur urlu valodā nerunā.
tusnis
t
Ja Urbanovičs grib palikt politikā pašam būs jāskrien maratons un arī citus mokošus reklāmēšanās pasākumus nevarēs uzdot Ušakovam.
Dr.xy
D
Lai zinatu kaut ko vairak par cekistu vemekli,noteikti izlasiet: Diemzel,tur ir uzraditi tikai vina finansialie noziegumi, par politiskajiem, ka Valsts nodeviba tur nav minets.
lauķe
l
Ko nu tu, Janka, te peries ka sūds pa āliņģi.....Aizsalaid labāk uz Režicu un ierauj uz krenķiem vienu riktīgu čarku..... Bet par potenciālo premjerēšanu atceries tikai savos ļaunākajos nakts murgos.....
nazis
n
Miikstais! Par bazaru veciit jaatbild! Bet taadi jau tie komunjagas ir. Brigmanis taads pats, ar muti Riigaa, ar darbiem aizkraasnee un mugurkauls lokanaaks par vaariitu makaronu. Smejos par Urbanovichu un visu vinja klikji! Tupiniet degradeeties savaa sulaa, koaliiciju jums neredzeet NEKAD!
Sergejs no Ceplīšiem Rēzek. raj.
S
Urbanovič to visu vajag uztvert mierigi, bez draudiesm ar biškeku, un nozembētiem latviešiem, ka izteicaties BALTcom radio. SC partija ieguva tikai 30% vēlētāju balsu no 100 %. Tad izturieties cienīgi,ka pienākas demokrātiskai eiropas partijai, par kuru jūs prponējat. Ja gribat tada būt. Jusu atbalstītāju un jūsu partijas patreizēja uzvedība liek domāt ko citu. Tiek gatavota biškeka un iespējams arī Pleskavas desanta un tanku divīzijas ienākšana Latvijas teritorijā, masveida krievu izvešana ielās. Laiks pierast pie domas, ka varu var pārņemt tikai tas spēks, kas guvis lielāku vēlētāju balsu no visu pilsoņu skaita. Nevajag mānīt cilvēkus, ka SC partija esot uzvarējusi saeimas vēlēšanās. Atkārtošu, ka SC partijas abalstītāji ieguva tikai 30% balsu no !00 %. Tā ir matemātika un politika, un tā bez naida jāpieņem.
nazis
n
Kljuuda apreekjinos. SC ieguva 30% no 60% balsstiesiigajiem, kas aizvilkaas noveeleet. Citiem vaardiem runaajot, par SC balsoja nepilni 260 000 cilveeku. Tas ir tautas vairaakums? Taa 1/9 dalja no Latvijas iedziivotaajiem. Paareejie SC negrib. Tik vienkaarshi.
  • 6
  • 0
cibulka
c
Usakovs to okupaciju anglu valoda atzina tikai tapec ka tur bija ASV vestniece, tacu patiesibas Usakovs un SC 9. maija atzime un slavina Latvijas okupaciju pie Pardaugavas locekla... Urbanoviss ir naida un launum aparnemts kretins, kurs visai driz no ta ari parsprags un bus tika nelaba smaka kadu lauku Latvija.
Vienkārši švax
V
Runāt un darīt ir divas milzigas razņicas, biedr Urbanovich. Unnemeklē te nekādu nacionālu aizmuguri. Latvijai ir daudz labu darījuši krievu sportisti mākslinieki aktieri un režisori utt. Bet krievu politiķi, diemžēl irt ik švax, ka lai kā gribētos, tad nevar viņiem uzticēt vadīt. Un , ja Urbanovich būtu līdz galam godīgs (ak utopja - krievs un bez podapljohas) tad viņš jau nemaz negrib strādāt. Daudz vieglāk ir sēdēt opozīcija un rullēt gurķi.
...
.
Kā tajā anekdotē: "Maazais puisītis, pabāž galvu zem gultas, kur viņa mātes mīļākais slēpjas no pēkšņi mājās pārradušās tēva: - Kas ir? Neelpo? Bet pirms tam kā elpoji, kā elpoji!" Tāpat arī Urlanovičs. Sākumā draud, ka ja neikļūs valdībā, tad atzīs savu nevarību un pametīs politiku, bet tagad jau citas runas, ne vairs draud pamest, nekā...
Katram savi tanki
K
no kuriem fiksi, fiksi atteikties.
  • 1
  • 1
bimbam
b
Jūsu vēlētāji Jums ar kāju pa pakaļu iespers tā vietā, lai Jums ko teiktu, Urbanoviča kungs!
Nesaprotu
N
BRĪNUMS,JA URBANOVIČS NEBŪS KOALĪCIJĀ,TĀ BŪS LATVIJAS NELAIME,KĀ TO SAPRAST?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas