Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Urbanovičs piedāvā trīs gadus nerunāt par vēsturi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kalvis
K
tomēr ir ko slēpt, kā jau mēs visi labi zinām
Diemžēl
D
Ušakovs nenoturējas!
kindzuls
k
kindzuls: piedāvāju trīs gadus nerunāt par urbanoviču
žēlsirdīgā māsa
ž
Ak, Dievs! Vai kādam nav skaidrs kādēļ Urbanovičs iesaka trīs gadus nerunāt par vēsturi? Grib taču pēc vēlēšanām tikt pie varas! Bet tad ir jātzīst okupācija, ko viņš noteikti negrib darīt. Pareizāk sakot - nevar, jo sadarbības partneri, Puķina partija "Vienota Krievija", to neļauj! Nabaga Urbanovičs!
haralds
h
būtu labāk piedāvājis nemaz nerunāt. nu, ka viņš paklusēs. un ne 3 gadus, bet 57!
..
.
iesaku 3 gadus nerunāt par Urbanoviču... tas vēl vairāk saliedētu sabiedrību!
Barons
B
No kā, Vaņka, baidies? No taisnības? No tā, ka lietas tiek nosauktas īstajos vārdos? Paši sataisa vēsturiskus sūdus un tad saka, davai 3 gadus par to ne vārda. Ko? Nu nebūs tā, kamēr paši neatzīsiet, ka neesiet rīkojušies tā kā vajadzēja. Ka jūsu senči ir bijuši slepkavas un maitas. Kādēļ mums būtu jātur mute, kamēr jūs to publiski neesat atzinuši? Tā kā mani senči ir cietuši no taviem, es jebkurā brīdī varu sadomāt pieprasīt no tevis un tev līdzīgajiem gandarījumu. Kādu? Uzmini nu... Tikai nepielaid bikses.
Jelgavnieks
J
Grib apspiest runas brīvību!?
Tātad...
T
...šitais te "biedrs" piedāvā mums trīs gadus nodzīvot ar aizsietām acīm un aizvērtām mutēm ... MURGO vien tālāk...
pamela
p
jOŅ,VOI TU DŪMOJI,KA ESI VISU TAISNEIBU PATEICIS PAR VĒSTURI UN CITI lai tovus murgus uztver nūpītni? Kod tu aizvērsies un nerēgosies ar savu taukaino mūli pat man tualetes podā,tad nerun āsim par TAVU v\ēsturi,bet SAVU ĪSTO ļiksim taviem mazbērniem studēt,jo tādi kā tu izmirs kā dinozauri! JOŅ,atmet uz neatgriešanos savus pirmā komsomola sekretāra niķus - staļiniski mācīt pieņemt tikai tavu "taisnību",kura sen jau iebetonēta Kremļa pagrabos.Tev derētu smadzenes pārstādīt!
Helena
H
Nu, cu...a! vispirms panāci, lai tavi sponsori no krievijas aizveras, tad muldi!
Varakļuoni pīci pīci
V
Joni, pozavīrīs spīgīļī, dreiz sovas ausis naredzēsi, buis vīgli maluot.
noriss
n
Padomājiet loģiski ?! ko gan var teikt par goblinu ,kurš ir bijis komjaunatnes pirmais sekretārs,kurš ir komunists ar stāžu ,kurš ir līdzvainīgs Latvijas okupācijas sekām ,kurš melo ,kurš laiza pakaļu Maskavai,kurš ir bijis KGB stukačš,kurš neieredz latviešus un t.t.
Noriss
N
Ierindniek?Kārtīgs nacionālsts nevar dzīvot svešā valstī ,un pieprasīt nacistiskus labumus.To ko piedāvā SC ir slēpta latviešu tautas paverdzināšana,iznīcināsana.Viņi vēlas Padomju laiku parodiju.Padomju laikos mēs arī bijām spiesti runāt krieviski ,un pieņemt viņu uzspestos likumus,lēmumus.Tagad šī valsts ar lieliem upuriem ir atgūta ,bet šī izvērstā žīdu partija vēlas atkal paverdzināt mūs.Šai partijai nav nekāda sakara ar kievu tautu.žīdi arī Āfrikā ir žīdi.
Noriss
N
Nodevējs Janka Urbis ne vien to sagribēs.Kā līdzautors melīgajai vēstures grāmatai par Latvijas okupāciju,un nacionālā naida kurinātājam viņam un viņa partijai SC būtu jāzin pasaulē slavens teiciens:Kas pagātni svētī ,tas nākotni pētī !Protams varbūt pat tad uzreiz realizēsim viņa sapni kopā ar Bērzišu-atvērt robežu ar krieviju ,lai šeit valda bandītisms.Atļausim visu nopirkt ,un pievienosimies krievijai.Lausim sevi pārkrievot,un kādreiz krievu vēstures stundās runās ,ka krievijas kūrortzonā'' latvije dzīvoja teroristi huļigani gansi'',kas viņu zemē traucējadzīvot.Šo Saskaņas centru ir vienreiz pa visām reizēm jāizdzen no Saeimas ,un jāpasludina par nacistiski komunistisku organizāciju,un jānoliedz ar likumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas