Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Urbanovičs prezidenta vēlēšanās sabojāja biļetenu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PV
P
Vienīgais, kura balss par bērziņu ieskaitāma ir Urbis.
PV
P
parasti uzvārdam pievieno tā vēlēšanu apgabala nosaukumu, no kura nāk attiecīgais Bērziņš ================= Es domāju, ka prezidenta vēlēšanas atceļamas uz tā pamata, ka 100 "gudrās galvas" noteikti neizprata par kuru Bērziņu jābalso. Visas par Bērziņiem nodotās balsis sadalāmas 3 vienādās daļās aizko jāvēl par jaunu.
Pelēkais Vilks
P
Kā zināms, Saeimā ir trīs Andri Bērziņi – divi ZZS frakcijā ievēlēti no Vidzemes un Zemgales vēlēšanu apgabaliem ============= Bet puzes deģenerātam pat viens Grinbergs viņa domīnijā ir par daudz - bez koda neatšķirsi! Aiz ko saeimā varētu būt kauč 100 Bērziņi - tomēr puzes deģenerāta deguns nekļūdīgi atradīs to vienīgo, īsto.
cerdas
c
SC ir nodeveji un jacer, ka Zatlers, beidzot, ir sapratis, ka kreivu un zidu partijas daris tikai launu un sliktu Latviajs valstij un latviesu tautai, ka jau tas vienmer ir bijis. Zatleram sajas dienas butu jaaicina visi latviesi, lai vini dodas un parakstas par to, lai visas Latvijas valsts skolas bernu apmaciba notiek latviesu valoda- valsts valoda. Sis uzdevums tacu ir Latvijas valsts pirmo amatpersonu pienakumos, panakt, lai visas Latvijas valsts skolas berni tiek apamaciti latviesu valoda- valsts valoda, tacu ko mes redzam, visas pirmas amatpresonas, esosas un bijusas uzvedas ta ka vininu ir savas netriras meles ieravusi savas netirajas dir..s.
KLM-Čelovek
K
Tās viss ir tenkas un viena tante teica. ........................................................................ Pareizi, Čelovek, viena tante teica arī par Bškeku. Tante ar pautiem.
Человек
Ч
Ēlerte vai Kalniete? Kalniete ir pilnīgi tāda pati pēc izskata, kā aktieris Dastins Hofmans. Attiecīgi jābūt arī vīrīšķībai. Savukārt Ēlerte ir bijušais vīrietis jeb tagadējais transvestīts, to visi zina Dienā, tieši tādēļ viņa arī sita vilni aizstāvot homoseksuālistus būdama avīzes galvenā redaktore.
  • 1
  • 3
KLM
K
biedrs Urbanovičs pieļāva lielu kļūdu - vajadzēja aiz komats uzrakstīt - no Biškekas
viedoklis
v
Es domāju, ka Kravcovs sabojāja!
Oskars
O
Vai tad tāds nejēga derēs par jauno PREMJERU ??????? !!!!!!!
Человек
Ч
Varbūt biļeteni sabojājis deputāts Dmitrijs Rodionovs? Arī to parādīja vai nu Nekā Personīga, vai arī De Facto. Tās viss ir tenkas un viena tante teica.
hosa
h
Stulbeņi,tas taču Urbanoviča jociņš.
nazis
n
Un pats pie Saeimas tautai raadiija pirkstu pie deninjiem. Izraadaas pats muljkjis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas