Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Urbanovičs: SC jābūt valdībā – tā domā Latvijas tauta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vairis
V
Aleksandrovs un Zirinovskis SC tagad nodrošina zaudēšanu vēlēšanās,jo kurš gan latvietis balsos par krievu partiju,ja krievi taisās Latviju okupēt,un iznīcināt un noslaucīt no zemes virsas.Latvieši ,kuri vēl balsoja par SC,tagad to vairs nedarīs,dzirdot kādu ļaunumu krievi vērš pret Latviju un tās tautu.
Jančuks
J
Tā būtu tīrā Latvijas okupācija, pietam ar latviešu piekrišanu.
mēs
m
Mēs uzmanīgi sekosim Urbanoviča kungs jūsu populistiskajiem paziņojumiem, un, protams, ka tiem neticēsim, bet tikmēr - lūdzu, paēdiet vēll vairāk no Krievijas apmaksātā pusdienu galda. Vēl jūsu vaigos daudz vietas krievu kaviāram!
Jānis
J
Vienīgi - nav tādas "Latvijas tautas". Tas ir ierēdniecības izdomāts bezpersonisks apzīmējums kaut kādiem ļautiņiem, kuri dzīvo mūsu valstī. Attiecīgi, vismaz latvieši nav par SC valdībā, jo kurš gan gribētu, lai mūsu valsts aiziet Krievijas ceļu...
Kāda jēga?
K
No dzelzceļa, kam " ritošajā sastāvā" ir tikai lokomotīves?
ss
s
Ta dma 9.maija biedriba bet ne Latviesu tauta iznemot dazu karklu krievu lidejus jo tadi bijusi latviesu tauta vienmer un ari sodien tadu ir spilgts piemers ameriks un ko.
arturs
a
Kad publiski vai internetā jāpauž viedoklis, tad latviešu tauta ir pret SC, bet kad jāvēl, tad paklusām krieviem savelk krustiņus...
Dr.xy
D
Un tadel nekavejoties: vagoni....vagoni.....vagoni....vagonu ir daudz....lopu vagoni...uz austrumiem brauc..... uz austrumiem.....atpakal nebrauks....nebrauks atpakal...nekad....nekad...nekad..... Okupacijas seku likvidesana,ieskaitot kompemnsacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem. Noziegumiem pret cilveci NAV noilguma !
EIROSOJUZ=SOVETSKIJ SOJUZ
E
Sazombētajiem tūdaliņiem tikai viena dziesma, Maskava, kremlis, bet paši izliekas nejūt, ka vietējie kangari tos drātē visos caurumos tik smaida, kā jau kārtīgiem kalpiem pienākas.
Vienīgā cerība kas palikusi SC!
V
SC jāveido valdība jo viņus mēs ievēlēsim un pilnvarosim.
Dr.xy
D
To: Vieniga ceriba.... ( 05.07.2013. 07:33). Nesiet tik pesimistisks,Jums ir vairaki varianti. Nekavejoties izbraukt no Latvijas Valsts austrumu virziena ar to Jus noversisiet risku tikt nogadatam uz Karatavu Laukuma,vai ari klusiet par lopu vagonu pasazieri,kuri dosies austrumu virziena P.S.Ka lopu vagona pasazierim Jums tiks izsniegta bezmaksas One Way Ticket, bet bez bagazas tiesibam.
  • 1
  • 0
nirdzigi>!
n
kas tevi KRPLI ir pilnvarojis "izteikties" vai krievijas spiegi,vai organizeti grupa nodarbojies ar LV graushanu?
kuras valsts tauta tā domā
k
???????????????????
Bambaks
B
Diemžēl jāatzīst, ka esošā Dombrovska valdība ir izteikti pretlatviska, un savu īsto dabu parādījusi pilnībā. Viņiem sen ir jāaizvācas. Kam jānāk vinu vietā, tas jau ir cits jautājums- Kremļa puikas jau nu nebūtu tie, kam jāatdod valdības groži.
VA
V
SC vēlēšanas vinnēs vienā setā. Tik vien jautājums, ar 49% vai 51% balsu.
jankoo
j
tā domā tu un Rīgas krievi, nejauc lietas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas