Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ušakova preses sekretāre pārtrauc darbu Rīgas domē

Rīgas domes (RD) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja un Rīgas mēra Nila Ušakova (Saskaņas centrs) preses sekretāre Anna Kononova otrdien, 22.janvārī paziņoja, ka no nākamās nedēļas pārtrauc sadarbību ar Rīgas domi.

"Katram no mums ik pa laikam pienāk brīdis pāršķirt jaunu lapaspusi savā dzīvē, nu šāds brīdis ir pienācis man.
Vēlos jaunu pieredzi, apgūt jaunas zinšanas un iemaņas. Citu dzīves ritmu. No nākamās nedēļas pārtraukšu savas darba attiecības ar Rīgas domi. Domē esmu nostrādājusi 12 gadus. Pa šiem gadiem daudz ko esmu iemācījusies, cerams, esmu arī ko labu sastrādājusi pašvaldībā, par to gan Jums spriest. Doma par to, ka nepieciešamas pārmaiņas, bija ar mani  jau ilgāku laiku un šobrīd pārmaiņām ir īstais laiks. Man bija patiess gods un prieks šos gadus strādāt kopā ar Jums! Visticamāk, manas nāktones darba gaitas tā vai citādi  būs saistītas ar komunikāciju un konsultācijām, tāpēc neizslēdzu, ka tikšos ar Jums jau citā kapacitātē," otrdien izsūtītajā paziņojumā presei raksta A.Kononova.

RD Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laila Ivāna vēl otrdienas rītā portālam Diena.lv sacīja, ka A. Kononova savus kolēģus nav informējusi, kad viņa plāno atgriezties darbā.

A.Kononova zilo lapu pirmo reizi paņēma no 5.decembra līdz 21.decembrim. Taču A.Kononova slimības atvaļinājumā devusies atkārtoti no 2.janvāra un tajā atrodas joprojām.

Jau ziņots, decembra beigās izskanēja informācija, ka N.Ušakovs plāno atteikties no līdzšinējās preses sekretāres A.Kononovas pakalpojumiem. N.Ušakovs, lūgts komentēt medijos izskanējušo informāciju, portālam Diena.lv īsziņā norādīja: "Pirmo reizi dzirdu." Savukārt uz jautājumu, vai tas nozīmē, ka A.Kononova netiks nomainīta, atbildēja, ka viņam "nav tādu plānu".

Līdz šim A.Kononova bija viena no N.Ušakovam tuvākajām personām, kurai bijusi teikšana arī kopējās Saskaņas centra politikas veidošanā. A.Kononova Rīgas domē strādā jau 12 gadus un bijusi vairāku vadošu amatpersonu preses sekretāre.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas