Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Ušakovs Dombrovska valdībai neparedz garāku mūžu kā līdz pavasarim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
milics
m
Ušakova pārstāvetiem politiskiem spēkiem ir un būs īss mūžs.
ha
h
usakovs ka suns uz siena kaudzes, ne pats ed ne otram dod. dzili pretigs cilveks.
moskits
m
12. gadā 12.saeima tas ir cerīgi.
Dr.xy
D
To: ... ( plkst.08:52). Kremla maratonskrejejs nevar but vajpratigs,jo tada gadijuma vinam ir jabut smadzenem.Smadzenu vieta vinam,un vel daudziem citiem,ir no kremla iekodeta vinu ricibas programma.Jebkurs jautajums,kurs neatbilst iekodetajai programmai,siem dzivi mirusajiem ( combi) nav saprotams. Atkodet,un atjaunot smadzenes nav iespejams.Tatad tikai......
...
.
Piedodiet,bet Saciishu skarbi...un ne pirmo reizi-vai kaads ir paarbaudiijis un diagnosticeejis shiis personas veselaa sapraata kondiiciju peec smadzenju traumas ??? ...protams,ka nav...un kur man ir garantijas ,ka vinjsh nav vaajpraatiigs....plus ,veel mees nezinam kaadus blakusefektus uz smadzeneem atstaaj RedBulla paardozeeshana ilgterminjaa..
www
w
6itais butu valdibas galva ja nebutu noraustijies no sakuma visi vini vienadi viena 6aika
11. Aplis
1
Es piekritu Ušakovam, 11. Saeima kura ienīst viens otru nespēs izdzīvot, viņi drīzak viens otru nožņaugs.
toties 11.aplis,ušakovs un ļurbonov
t
MĪLESTĪBAS apprecēsies un pieņems likumu par viendzimuma laulību reģistrācijas legalizēšanu - to savukārt paredzu es,kas aplis neesmu
  • 8
  • 0
SC-RS
S
Rīgas Satiksmei, bez kontroles pamestai, manuprāt draud bankrots un prihvatizācija par 1 latu, ja tur tūlīt nebūs kārtība un caurredzamība.
vienpartijplacis
v
Kad beidzot krievvalodīgie un krievi arī sapratīs, ka Latvijas(!) krieviem un krievvalodīgajiem (ja viņiem beidzot neapniks tāds izplūdis apzīmējums) sen jau vajag Latvijas(!) krievu partiju, un neder tādi inspirēti šauram mērķim veidojumi kā "vienīgā vadošā" SC u.tml., un vismazāk - tādi lindermaņi un osipovmaņi. Ja viņi nebūtu tik slinki painteresēties par tautību dzīvi pirmskara Latvijas Republikā, varbūt apjēgtu, ka tad visi pilsoņi domāja valstiskāk, jo no valsts tie gan saņēma, gan sniedza tai pretī kā lojāli pilsoņi. Nu bija jau arī Maskavas uzpirkti vai saaģitēti "sarkanie kurjēri", īpaši Latgales pirobežā, bet tas jau bija drošības policijas un robežsardzes lauciņš, kā jebkurā Eiropejiskā zemē. Latvija bija bagāta, un labklājība auga vēl, līdz pat okupācijai 1940.g.,-"darbaļaužu atbrīvošanai", no kuras vēl joprojām nevaram tikt īsti vaļā. SC u.tml. faktiski arī ir tikai okupācijas seku politiskas sekas. Velkas un velkas, kā sēņu zupa,
vai ir krievi un krievvalodīgie un
v
vai ir latvieši un latviešvalodīgie?
  • 2
  • 0
Diemžēl Ušokovs pats nezin
D
vai līdz pavasarim nodzīvos,jo tikai Dievs zin,kas līdz pavasarim notiks. Gudrs cilvēks nekad tamlīdzīgas prognozes neteiktu,bet Ušokovam ar intelektu,kā redzams,lielas grūtības ir,jo,ja cilvēks neko nemācās, pat nāves vārtos stāvēdams ,tad var teikt tikai vienu - ģeķis. Tikpat lieli muļķi ir ,kas tādas prognozes uzklausa un vērā ņem. Paprasiet, kāpēc gan šis nelietīgais tips,kas svešas tautas zemi min un grib par tās ķeizaru būt,savu (bezmaz )bojā eju neparedzēja? Varbūt prasīsiet man,kāpēc viņu par nelieti saucu? Ta paskatieties viņa ģīmi - es ta visas acis izskatīju tur krietnumu,godīgumu,cēlumu un dižciltību meklēdama un,pat ar lupu,pat ĒNU no tā visu nepamanīju. Zoja Monroza (joprojām aktīva ; savi 20 - 50 komentāri ik dienas,tikai aiz riebuma pret tām plēsoņam un zvēriem, vairs nezīmējos un esmu BEZVĀRDE,pretēji Trūtes ministrienei,kas ir AR VĀRDU).
sorry,
s
pat ĒNU no visa tā....
  • 0
  • 0
Vuarzazi
V
Ja SC bùtu balsojis par Zatleru kà prezidentu, tad nebùtu bijis referendums un vèlèshanas.
Protams un,kur tad bija 9.maija K-
P
savām prognozēm?
  • 5
  • 0
janis
j
pilnigi piekritu Usakovam
Valdis
V
Tā nav padomju salašņas problema, cik ilgi noturēsies Dombrovska valdība!
Vai Ušokovs zin,cik ilgi noturēsies
V
vai kaut VIENS virs zemes ir NOTURĒJIES?
  • 6
  • 0
borcinsh
b
bet es neparedzu ka ushakovs nodzivos lidz tajam laikam ! ( nevajag nekadu marathonu lai saprast ka Rigas mers ir - dzivs likis ! - 100% )
Ivaram Graudumam. Neviens mūs nesap
I
Velti cerēts, Jo VL patīk izrādīties ar savam drebēm lentēm, saulesbrilēm, karogiem, lāpam, gājieniem utt. gluži tā ka nezinātājs uzreiz iedomātos ka te uzstājas neo naciķi un ne kā nu mēs visi zinam , jaunie Latvijas patrioti. Raivis laikam tīšprāt grib radīt šādus pārpratumus lai stiprinātu, rūdītu savus biedrus tā lai tie būtu gatavi visiem brīžiem!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas