Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Uz finanšu ministra amatu virzīs Reiru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lkjhh
l
raimīti groza solvitiņa Vienotībai izslēdzot S. Āboltiņu no likvidēšanai paredzētās “vecās” Vienotības, viņa saglabājusi ietekmi uz Jauno Vienotību un tagad atkal var parādīties kā šīs partijas ietekmes persona un politikas noteicēja, svētku laikā apmeklējot Valsts prezidentu un dodot savu piekrišanu valdības sastādīšanai viņas ietekmē esošas jaunvecās vienotības partijas virsvadībā.
Ella
E
Jautrība nebeidzas... Kāpēc vispār bija vajadzīgas vēlēšanas, ja nekas te nemainīsies? Acu aizmālēšanai, tā teikt mēs taču demokrātiska valsts. Visi zagļi un valsts izsaimniekotāji gan valdībā, gan ministru amatos. Pēc šiem reiriem, ašeradeniem un Co jau sen cietums ilgojas, bet nekā-šie tagad varēs turpināt zagt uz nebēdu kopā ar visu daudzskaitlīgo un korumpēto valsteles pārvaldi. Ja negribam tikt pie baltām čībiņām pirms laika, atliek tikai pamest šo cūkkūti (ja vien nestradā valsts aparātā)
Scorseze
S
Šī vairs nav valsts...
urlam
u
Jā pamuļķi, tas nekas, ka Reirīts savulaik centīgi apkalpoja sovjetu okupācijas režīmu? Klauns nožēlojamais!
  • 3
  • 0
Urlplēsis
U
Šī vairs nav krievu valsts !...
  • 3
  • 3
Nepatīkams tips
N
Amēba
NEBALSOTĀJS
N
1525 g 100,000 vācu zemnieki zaudēja dzīvību, cinoties pret saviem vācu baroniem. Sākot ar 1995 gadu Latviju sāka pamest 700,000 iedzīvotāji, no kuriem neviens netaisās braukt mājā, jo Latvijas baroniem ir izdevīgāk grābt mantu savās kabatās, ka glābt latviešu tautu. Citiem vārdiem, mums latviešiem nav cita glābina, ka cerēt ka mūsējos atdzim strēlnieku gars. Kāds te raksta, ka mums uz to necerēt. Ja tas tā, tad mums ir pienācis gals.
Asja
A
Latviskais fenomens. Vēlēšanās zaudējusī partija uzvar valdības veidošanā.
NEKAUŅAS !
N
Jaunas vēlēšanas un vecos melotāju iznīcinātājus un pārējās paliekas ārā ! Jauna Latvija, Jauni laiki un jauna vara !!!. Pietiek stiept gumiju un pietiek Vējonim pildīt puzaiņa norādījumus. Kauna jums nav. Krāpnieku, zagļu un oligarhu dēļ netiek izveidota Latvijas valdība !!! Kā labā jūs strādājiet, uzpirktie liekēži ???? Vējoni, lai silts un labs atvaļinājums siltajās zemēs, sūds pa Latviju, sūds par cilvēkiem, ka tikai jūsu zirneklim ir labi !
pasaulei gals
p
Vienotība velk ārā par ministriem izbalsotos un visvairāk mīnusotos, ;piekariņš-nemaz nestartēeja uz Saeimas vēlēšanām-nulle balsis vin ķelle-vēlēšanās no vēlētājiem dabuja pa dir ar celi un izlidoja laukA no Saeimas ,bet ,tagad piekariņš šo ceļ VM krēslā, lai bernus pārtaisītu par preteja dzimuma cilvekiem Ase radens -valsts naudas izsaimniekotajs caur oik Rin ķivičs ,'' rotaļajoties'' ar citiem puikām var pārdot dajebko,/pat manu valsti / gūstot savam priekam lalbumu '.caur pak'
Justīne
J
Reirs, Pūce, Ašerādens. Ne Ministru Kabinets, bet perfekts apsūdzēto sols. Interesanti, kāds pilnīgā nopietnībā sagaida, ka šo kriminālās pasaules darboņu banda kaut uz mirkli nodarbosies ar Latvijas interešu nodrošināšanu? Reiru par Stradiņa slimnīcas būvē pieļautajām afērām jāsēdina uz ilgiem gadiem. Tas pats sakāms vienreiz par zagšanu no EM izsviesto Pūci. OIK menedžeris Ašerādens, tipisks bandīts no 90-ajiem. Latvijas ļaudis, kurp mēs ejam?
Absurds
A
Rungaini par vietnieku? Saturies Latvija, Vienotības zagļi tev organizē klepokrātisko Armagedonu.
Rūdis
R
Nevienu Latvijā cietumā neliek, Juta izbļaustījās un apklusa.... visi vēzīši tajā pašā kulītē, arī kultūras ministriene....neviens ne par ko neatbild. Valsts kontrole bezspēcīga, cilvēki aizbrauc .... medicīna haosā. Populisms valda un cilvēku muļķošana. JA šo valdību apstiprinās, tad jābrauc prom ar steigu!
to Rūdis
t
un kāpēc Tev par to nepateikt pašai Annai Potapovai viņas TWITER kontā?
  • 11
  • 2
Žēl gan
Ž
Vairāk kā pretīgs ir viss šis process.Tiem nominantiem būtu vismaz aiz kauna zemē jālien, nevis jātraušas atpakaļ silē!
MX>Žēl gan
M
Ja Tev patiess būtu žēl, tu sen būtu pie Saeimas stāvējis un protestējis...
  • 6
  • 7
zvirbulēns
z
Ašerādenu par OIKistu piesegšanu, bezdarbību, kas izsaukusi smagas sekas, cietumā neliks?
P>MX
P
Neviens pie Saeimas nestāvēs,nesēdēs, negulēs,neraudās,pat nepīkstēs,jo mēs nedzīvojam Francijā.Mums krāmēs uz galvas kas un kad gribēs,bet mēs klusi lādēsimies katrs savā ķemertiņā.Streļķu vairs nav un arī nebūs.
  • 10
  • 3
P
P
Guli mierīgi;nevienu no augstā plaukta neliks,bet ja Tu nospersi vienu putraimu,būs švaki.
  • 6
  • 2
solon
s
Vecie vēži ietiepīgi rāpjas jaunās kulēs... Latvijā turpinās zelt totālā valsts pārvaldes parazītu bezatbildība, korupcija un, secīgi, valsti turpinās pamest tās iedzīvotāji ...
>>Kika
&
Skaud, ka tevi pamuļķe Anglijā pie sēņu lasīšanas nobanoja? Piesakies Vienotības troļļu fabrikā. Varēsi par atlaižu kuponiem vekalā Interpegro slavināt Karlīņkārļus un princešprinčus. Kamēr Reirs ar saviem druganiem no Prudentia turpinās izčamdīt valsts kabatas.
  • 2
  • 0
idiotam
i
Tūlīt Reirs, Viņķele un Kariņš noorganizēs, ka te atbrauc migrantu bari no Āfrikas. Tad gan būs labāk visiem.
  • 2
  • 0
to solon
t
tas labi: Jo vairāk tovarišči-imigranti aizbrauc, jo labāk visiem....
  • 6
  • 11
Kika
K
Jaunie populistiskie krabji pamuļķīšiem ir spejigi tikai solīt neizpildămus brinumus. Laimīgu taciņu, Anglijă şampinjonu lasītăji vēl ļoti vahadzīgi! Gudrie jau brauc atpakaļ.
  • 8
  • 9
zvirbulēns
z
Reiru cietumā neliks?
balodītis
b
Liks Ušakovu !
  • 3
  • 1
Anna akceptē
A
Laikam Annas Jurjevnas brašie solījumi, ka korumpanti tiks dūšīgi klapēti, nolikti labi tālu prom. Korumpanti raitā riksī steidz ieņemt vietas pie siles.
  • 15
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas