Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 26. maijs
Varis, Eduards, Edvards, Edvarts

Vai var ietaupīt, bet nesalt?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!!!!!!
!
Ja gribat,lai maksājam par māju siltināšanu,aprīkojiet dzivokļus ar siltuma skaitītājiem,kā visās normālās valstīs!
pensionārs
p
Alokatorus vai siltuma skaitītājus dzīvokļos!
Ināra
I
Inflācijas apstākļos ir jāskaita katrs lats,tādeļ vispirms vajadzētu domāt par māju aprīkošanu ar siltumskaitītājiem un iespēju pašiem regulēt saņemtā siltuma daudzumu! Vai arī par to Rigas dome ir padomājusi?
Ojārs
O
Ietaupīt var,taupīgi apsildot,kas nebūt nav Rīgas siltuma interesēs! Tādēļ,jautājums Dinēviča kungam: Kā tad būs ar saņemtā siltuma uzskaiti un regulēšanu dzīvokļos,jo vieniem būs par karstu,citi sals? Rakstā par to ir aizmirsts!
rīdzinieks
r
Un kā ar siltumsūkņiem?
Kā ar skaitītājiem?
K
Māju siltinašanai,bez iespējas regulēt siltumu un siltuma skaitītajiem vai alokatoriem dzīvokļos, nav nekādas jēgas! Siltināt māju,lai pēc tam turētu atvērtus līdz galam visus logus,ir neloģiski! Vēl jo vairāk tādēļ,ka,kā tas izriet no iepriekšējiem rakstiem par t.s. energoefektivitāti,par siltuma uzskaiti un regulēšanu dzivokļos domāts netiek! Tas netiek,tāpat kā šajā rakstā,pat pieminēts! Toties varen nadzīgi Rigas domes politiķi ir ,kad jādibina kārtējā pašvaldības aģentūra! Šoreiz vismaz ar nozares speciālisti M.Rubīnu priekšgalā.Lai maksātu no saviem maciņiem par māju siltināšanu,gaidām skaidrojumu par siltuma uzskaites un regulēšanas iespējām nosiltināto māju dzivokļos,kā tas ir citās ES valstīs! Pretējā gadījumā šādus rakstus var uzskatīt tikai par māju siltināšanas firmu lobēšanu.
Kaspers
K
Izskatās, ka daudzviet būs izdevīgāk apsildīt dzīvokļus ar elektrību. Tiesa Latvenergo tīkli nav tam gatavi. Latvenergo darītu prātīgi, ja pieņemtu mērus tīklu jaudas palielināšanai. Papildus nepieciešams izskatīt visur, kur vien iespējams, paredzēt siltuma sūkņu uzstādīšanu. Pirmām kārtām to vajadzētu izdarīt Andrejsalas katlu mājā, jo tur ir nepieciešamās hidrotehniskās būves, arī TEC-1 vecajā turbīnu zālē var uzstādīt lieljaudas siltuma sūkņus.
Alekss
A
Idiotisms! namu siltināšanna...bla-bla-bla...utt. kurš teiksim - Preiļos maksās par to?! penziki?! jaunas ģimenes ar 200 Ls uz visiem ()un ja vēl berns ir)?! DODIET IESPĒJU VIENKARŠIEM MIRSTĪGIEM UZSTĀDĪT SILTUMA SKATITĀJUS - un problēmu būs mazāk, jo patiesībā reāli var redzēt, ka visi mēs maksājam par siltumu, kas paliek zemē(padomju laikos par trubu siltināšanu un energoeffiktivitāti neviens nedomāja)! P.S. esmu dzīvojis vairākas Latvijas pusēs - bet visur siltumapgādniekiem viena pieeja - ja ziema ir silta, un tāpēc uz sezona beigām ir iegādātas gazes/mazuta etc. pārpalikums, tie sak effektīvi sildīt (it īpaši, ja uz to laiku tarīfi ir celušies).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas