Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Vaidere: Ar Zatlera autoritāti tagad varētu izdarīt vairāk nekā bez viņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krišjānis
K
Vecā komuniste var lieti noderēt, viņa zin kā jārunā ar komunistiem Lembergu, Brigmani, Urbanoviču, Bērziņu.
anonīmais
a
Iestāsti to āboltiņai, murniecei, ģirtvaldim un pati sev, ka jādomā par valsti, nevis mīkstāku krēslu! Vienotība bez Zatlera dabūs 10 vietas, bet āboltiņa, kampars, zaķis, jaunups, mūrniece starp viņiem nebūs! Un par to ir prieks!
K-K
K
... Pirmais, Minimalais solis Bezabrenes politika - VIENOTIBAI tikt vala no Stikenberga un Pabrika SCP !!!! ... Otrais, visu latviesu patriotu partiju apvieniba Nacionalaja Bloka uzsaukums tautai !!! Regionalo un partiju parstavju sastade!!! ... Tresais, V.Zatlera un vina izraudzito nacionali noskanoto tautas 4.Atmodas potencialo lideru piesaisti sai Nacionala Bloka Apvienibai !!!! ... Nacionala Bloka ( Tautas II Frontes) Vispareja Kongresa sasauksana un vadibas izvele !!!! SASTAVA: VL/TB/LNNK/Vienotiba-SCP + citadi fragmenteto mazpartiju + Sabiedrisko un kulturalo organizaciju akreditetie + Regionali izveletie + neklatienes - Diasporas - parstavji ... Politiskas, kulturalas un ekonomiskas platformas un prieksvelesanas kampanas sastade !!!! ... Satversmes izmainas Komisijas izvele !!!
slikti, bet...
s
Vienīgie cīnītāji par tiesisku valsti bija Vienotība, bet tie, kuri cīnās pret, ir vairākums (pie lemšanas)! Diemžēl,... to viņi nesapratīs, kamēr nenonāks līdz 1905. gada atkārtojuma!!!
cieņa
c
Zatlers politiskais liķis.
Venta
V
Vaidere pati taču pirms kāda laika bija TB/LNNK biedre. Kad viņa paspēja pāriet pie Pilsoniskās Savienības un kāpēc? Iespējams, ka Vaidere ir gudra sieviete, taču dzirdēts, ka stipri izlepusi. Frizieri, kosmetologi, šuvēji un ģērbēji, masieri un ēdinātāji - ar tiem aiziet pulka laika, lai neatliktu iespēju darboties tēvzemes un brīvības labā.
Aija
A
Briesmīga!
interesanti - vai
i
Eiroparlamenta deputāti ar tiek atsaukti, ja viņu partijeles nogrimst...? Laikam - jau nē. Tad = par ko uztraukums??? sēdi un nekurksti un saņem savas naudiņas! Nopērc kārtējo kostīmu un acenes speciāli dizainētas! Brīvdienās ailaid uz kādu grieķiju - vīninššš und delikatesītes!!! Un pa vakariem uzradi kādu tukšvārdīgu raksteli par patriōtismu dzimtenes lohiem!
nu gan... - Tālavas taurētājs
n
Kaut tava taure aizrūsētu!
Tālavas taurētājs
T
Par bērziņu un Zatleru nevar nepiekrist. Lai nu kas, bet Inese gan var labi pārstāvēt Latviju - gudra, izskatīga, gaumīgi ģērbjas, zina valodas (latviešu, latgaliešu, krievu, vācu un angļu noteikti un varbūt vēl kādu). Vairāk būtu tādu poltiķu.
Laine
L
Es ļoti ceru, ka Zatlera kungam pietiks sirdsapziņas un prāta neiet kopā ar šiem no Vienotības, kuriem pietika neilgs laiks pie varas, lai pierādītu, ka ir vēl bezkaunīgāki un ciniskāki meļi un laupītāji par tā sauktajiem oligarhiem. Jāatdzīst, ka pati kādreiz balsoju par Vienotību, jo tie saukļi jau bija ļoti pareizi. Tikai tas, kā viņi rīkojās pēc vēlēšanām, tās nelietības, melīgums, divkosība, tas apstulbināja un šokēja. Ja Zatlera kungs ir uzņēmies šo grūto misiju, izsmelt Latvijas politikas sasmakušo vircas bedri, to nekādā gadījumā nedrīkst darīt ar tiem, kas ir šīs bedres sastāvdaļa. Būs grūti, jo jau tagad klausos, kā Vienotība bezkaunīgi mēģina piesavināties Zatlera kunga rīcības augļus. Trieciet ellē šos svešzemju augļotāju pakalpiņus, meļus un pašlabuma meklētājus!
replika uz piķis
r
Demokrātiskajiem spēkiem IR jāapvienojas. ---- Jā!. Bet pēc vēlēšanām . Domāju, ka gan PS, gan JL, gan jaunā Zatlera partija varētu stabili pārvarēt 5% barjeru un iegūt daudz balsu. Ja ies kopā - vienmēr būs kāda no apvienības daļām, kas atgrūdīs zināmu skaitu vēlētāju. Es, piemēram, nevēlos balsot par Abrenes uzdāvinātājiem - par Pabriku un citiem līdzīgiem.Savas valsts intereses aistāvēt nespējīgiem mīkstmiešiem.
Kiska jĀNIM
K
Bet Tu vismaz pareizus burtus uz klaviatūras saspied! balotējies arī Tu un tad Tev būs vēl lielāks pīrāgs. Tikai atšķirībā no Tevis Vaidere strādā nevis caurām dienām dirn internetā.
jĀNIS
j
iZBEIDZ VECĀ GRUMBAINĀ AITA,CIET KLUSU ,JO TU ESI SĒDĒJUSI eIROPĀ UN BAROJUSIES NO TREKNĀ PĪRĀGA,KO TU NEKAD NEESI PELNĪJUSI,ES SAKU NEKAD NEESI PELNĪJUSI.
bimbam
b
Kāda autoritāte!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas