Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Valdība un sociālie partneri vienojas par diferencēta IIN ieviešanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hills
h
http://lostworlds.lv/go.php?1139587002
Ekonomists
E
Vajag atvērt prieka namus un legalizēt zāli kā Holandē-tad tūristi te gāzīsies iekšā,tērēs naudu. Un vēl vajag samazināt akcīzi tabakas produktiem un šmigai lai tā ir tikpat maza kā Krievijā.Tad doto produktu eksports uz ES divdesmitkāršosies. Bet njemot vērā to ka valdībā ir stulbi veci komunisti,kuri māk tik pirst krēslā un iespēju ro ežās shēmot(pieradums no kolhozu laikiem)tad nekāds ekonomikas uzplaukums nav gaidāms.
Pecis Krauja
P
Kucinski, kretin ir, beidzot, jasak ar prezidentu izmesanu no valsts dzivokliem, kuroa sie maitas pust, ir janonem visas privlegijas viniem kadas vini sanem apzogot latvijas bernus, pensionarus, ir jasak ar visu Latvijas valsti 27. gadu laika pienemto likumu reviziju un to atcelsanu, sakot ar Par prezidentu privlegijam un socialajam garantijam, likuma atcelsanu par diplomatu izdienas pensijam, kuru izlobeja alkatigie komunisti Sandra Kalniete un maris Riekstins....Par deputatu, ministru, ierednu socialo nodrosinajuma likuma atcelsanu.... Ja kas, tad ari izradas ka Freibergisas sominu nesatajs ir ari zaglis, kurs ir izlaupijis Latvijas krajbanku, Martins Bondars. Kas vel tuvakajas dienas atklasies un kas atklasies nakotne...?
Sociālistiskā partija Vienotība
S
tomēr izčakarēja to reformu.
pseidosociālims
p
IIN tiešā progresivitāte, kas pēc būtības ir slēptais sociālisms, mazina indivīdu iniciatīvu, kapitālieguldījumus augstākas pievienotās vērtības un augstāka atalgojuma sektoros, kā arī bremzē tautsaimniecības attīstību. Attīstītas ekonomikas apstākļos (kad nav nepieciešama strauja attīstība) tā nodara nelielu ļaunumu un ir pieļaujama, savukārt attīstības ekonomikas apstākļos (kad ir nepieciešama strauja attīstība) tā postoši iedarbojas uz izaugsmi. Bet valstīs, kurās ir liels ēnu ekonomikas īpatsvars (tostarp aplokšņu algas), tiešā progresivitāte ir pilnībā kontrindicēta. Ja kāds Latvijā grib mazināt esošo nevienlīdzību, tad vienīgais nodokļu instruments, kas tur var līdzēt, ir atvieglojums par apgādībā esošu personu. Bet no nenodokļu instrumentiem - atkarībā no apgādībā esošo bērnu skaita strauji indeksēts ģimenes valsts pabalsts. Savukārt nevienlīdzību ar skatu nākotnē var mazināt izglītības pieejamība. Pārējie visi instrumenti, tostarp tiešā progresivitāte, ir stulbs populisms
Guna
G
Pabalstus kā tādus ar laiku vajadzētu izskaust, ja cilvēks var strādāt lai strādā ne dzīvo uz bērnu naudām un pabalstiem. Cita lieta kas tiešām ir tādā stāvoklī ka nevar pastrādāt. Jādomā kā Latvijā visi padarīt pievilcīgāku uzņēmējiem, lai rastos jaunas darba vietas. Būs jauni uzņēmumi un jaunas darba vietas būs vairāk ieņēmumi valsts kasē. A tik uz pabalstiem koncentrēties un tukšot valsts kasi, kad nav ar ko to piepildīt ir stulbi. Pabalstus grib lai ceļ bet nodokļus maksāt negrib. No kurienes tad tie pabalsti tiek maksāti. Protams ka no nodokļu maksātāju naudiņas. Bet par tādu lietu protams jau neviens neizdomājas.
  • 3
  • 1
Cile
C
Noklausotie sRidzenes sarunas un to, kadi cilveki Latvija ir ienemusi un ienem valsts amatus, ir skaidris, ka Latviajs valsti parvaldija un parvalda banditi, zagli, alkatigi, egoistiski izdzimteni, nu saksim ar to, ka Freibergisai draugs un balt alapa bija Lesinskis- slesere, ka Freibergisai ka padomdevejs jurisiskajos jautajumos prezidenta kanceleja stradaja Gundara Kukula pieguletaja Skukule...Freibergisai draugos un apkart bija vieni bandi, korumpnati, zagli,,,tikai tagad var saprast, akpec Freibergisa bez saubam nozaga Latvijas valstij teritoriju Abreni, kapec Freibergisa aizliedz aatvert cekas maisus...un sadai raganai ir iedalita 3 000 eir/menesi pensija, 4 Latvijas valsts augstakie apbalvojumi, iedalits dargs valsts dzivoklis- miesassargi, darga automasina, soferis, sulaini...vai KNAB un SABS jau ir izpetijs. ka un ar kadu palidzibu Freibergisai izdevas nozagt Meza kapos 7- vietigu kapu vietu? Latvijas pillion pat iedomaties nespej kada banditiska, netaisna iekarta pastav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas