Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Valdības pastāvēšanai kritisks brīdis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
NEVAJAG MULDĒT PAR CIRKU ! KĀPĒC NEPASAKIET ATKLĀTI KA JUMS NOSPĻAUTIES PAR CIRKU ! KA JŪSU GALVENAIS UZDEVUMS IR BĒRNIEM ATŅEMT TĒTI UN MĀMIŅU UN VIETĀ IEDOT VECĀKS Nr 1 UN VECĀKS Nr 2 !! UN VISU ŠO MURGU IR AKCEPTĒJIS ARĪ KUČINSKIS !!!??? VAI LATVIJAI IR VAJADZĪGS ŠĀDS ''PREMJERS'' ???
oskars
o
ideals variants ir aizsutit valdibu neapmaksata atvalinajuma lidz rudenim , to pasu izdarit ar saeimu ,ticiet man ,nekas nemainisies ,samazinasies stulbu lemumu pienemsana un valsts ieekonomes naudu ...
kukū
k
Vienotība ir politisks līķis,un trūdu smaka izplatās pa visu Latviju!
sēlis
s
Mīļie tautieši, paskatieties uz šo smerdeli bildē, nu īsts klauns,kurš ar ekonomiku saprot savu kabatu piebāšanu, vai tad normāls cilvēks atteiktos no investīcijām gāzes vada izbūvē zem Baltijas jūras, laikā,kad valdībai tik saspringta ekonomiskā situācija!
Vidiš
V
kas tur kritisks , teijāteris lembes rešisēts, izmētās pa galdu papīrus , nolamās par trakiem , šūmes nostāsies un vēcā zupa varēs vārīties tālāk, apsmiekls
Āboltiņas otrais uznāciens?
Ā
Vai tik te netiek gatavota augsne Āboltiņas otrajam uznācienam?
No premjera biedra par premjeru?
N
Sagribējies, ko?
Vienotība uzcēla īpašuma nodokli
V
Vienotība uzcēla īpašuma nodokli līdz nenormālībai!
Vienotības nodokļi žņaudz ekonomiku
V
!
beidz gvelzt
b
Jā jā, protams, tikai Vienotība ir šos nodokļus radījusi. Pat Latvijas ceļa laikos.
  • 5
  • 6
Ašeradenam pirmajam bija jāatbalsta
A
Ņemot vērā šīs reformas nepieciešamību biznesa vides atveseļošanai, Ašeradenam, kā ekonomikas ministram, pirmajam bija jāatbalsta šī nodokļu reforma. Bet viņš ir iesaistījies Vienotības murgainajās intrigās!
ZZS = Lembergs
Z
Reforma ir nepieciešama. Bet šāda reforma tikai padziļinās sociālo nevienlīdzību. https://www.irlv.lv/2017/5/2/premjerministram-un-finansu-ministrei-rup-tikai-0-2-partikusako-latvijas-iedzivotaju
  • 9
  • 2
3.Izņemt populistiskos murgus
3
Nepieciešams izņemt no projekta populistiskos murgus, ka ar diferencēta neapliekamā minimuma un pensionāru neapliekamā minimuma palīdzību var mazināt nevienlīdzību. Kaut ko tādu var uzrakstīt tikai ierēdnis, kurš pilnīgi nepārzina sociālo sfēru. Nevajag jaukt atalgojumu ar ienākumiem! Vienīgais nodokļu instruments ar ko var mazināt nevienlīdzību, ir atvieglojumi par apgādībā esošu personu. Pārējie ir populistiski murgi!
2.
2
Reformā nepieciešams ietvert veselības apdrošināšanas maksājumu 20 euro no darbspējīgas strādājošas personas mēnesī, izņemot nestrādājošus attaisnotos nemaksātājus (bērni, pensionāri, invalīdi, studenti, jaunie vecāki u.c.).
Smīns
S
Un veselības apdrošināšanas nodoklis aizies pa tādu pašu skuju taku kā aizgāja ceļu nodoklis. Ko līdz tā nodokļu definīcija,ja tā pēc būtības tā ir tikai širme naudas izsaimniekošanai.
  • 0
  • 0
1.īpašuma nodoklis LV ir nenormāls!
1
Atbildēt1 0 Šodien, 6:42 Nepieciešams ietvert reformā arī nekustamā īpašuma nodokļa reformu, kuras ietvaros vai nu vispār atcelt īpašuma nodokli par mājokli un tam piekrītošo zemi (kā Igaunijā), vai arī padarīt to neatkarīgu no kadastrālās vērtības (kā Čehijā - 7 centi par kvadrātmetru zemes un 7 centi par kvadrātmetru ēkas).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas