Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Valdošās partiijas noskaņotas atbalstīt prezidenta idejas par skaitliski lielām partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Citiem vārdiem
C
Valdošās (tādas pat mazskaitlīgās) partijas noskaņotas atbalstīt pašas sevi!
Kā saprast šo atbalstu prezidenta i
K
Tagad šīs skaitliski mazās koalīcijas partijas steigs palīdzēt veidot sev konkurentus-lielās partijas?
Padoms
P
Vajag vienu lielu partiju, kā kādreiz. Un izvirzīt saukli - kas nav ar mums, tas ir pret mums. Vienā ziņā prezidemtam ir liela taisnība. Katrā vārtu rūmē pariju nevar dibināt. Partiju sanāk dohujas, bet labu - ņihuja !
Latvietis
L
Tikai Vienotība un NA ir īstas latviešu partijas. Nebūt Vienotības, Latvija nebūtu ne HATO, ne ES. Kliķe Latvijā ir SC un Sudrabas partija. Zem jautājyma vēl ir svārstīgā ZZS. Es domāju, ka tur gaisu jauc divi vecie komunisti.To pseido latvieti. kas Vienotību par kliķi sauc, es atradīšu ... ! Zvēru !
:)
:
Šoreiz prezidentam taisnība,varētu partiju biedru skaitu palielināt līdz 1000,šauras interešu grupas jālikvidē.Tāpēc jau tās partijas vairojas un izjūk jo apvienojas tikai šauras interešu grupas. Izjūk tāpēc ka dažas sasniedz to kovēlējās,izmantojot citas viļas un beidz pastāvēt,lielāks biedru skaits to varētu ietekmēt.
Mes negribam
M
Zalu virinu par prezidentu.
Latvietis
L
Mums nav partiju, irtikai interesu grupas, kuru Latvijas liktenis NEINTERESĒ.Jo atrak aizies no skatuves vienotības klike jo labak. Kā var būt deputāts zaglis mahinators,dzerajs????????
1%
1
Par pēdējo varu Jums nepiekrist.Kā var būt deputāts zaglis mahinators,dzerajs???????Var ja tauta par viņu balso un tautai ir visas tiesības to darīt.
  • 0
  • 0
Goldinsh
G
ja latvijaa ir 1 miljons cilveeku tad ko puse buus deputaati? Jus ko a*ujelji?
Fakts
F
Idejas ir tuksas un dumjas. Prezidenta mums vispaar nav.
un...
u
ar maigumu blenž uz austrumiem!
  • 4
  • 1
Prezidents mums tomēr ir, un kāda l
P
nav ne tukšs, ne dumjš.Tikai bieži stostās...
  • 3
  • 5
Praktiskais
P
Lietas labad būtu vēlams celt modernas fermas ar skaitliski vairāk lopiem laukos, attīstīt ražošanu pilsētās, vel daudz ko citu. Jāgādā, lai politiķi ar partijām neciestu badu un saņemtu labu atalgojumu. Tad viss sakārtosies Saeimā, Ministru Kabinetā, ministrijās un politikā.
nāburgs
n
A kā tad kaimiņlīdzīgie tiks Saeimā?
Juhans
J
Partijām ir jābūrt lielām, bet liela stās būs tikai tad, ja biedriem būs reāls labums. Piemŗam, Vienotības biedri tiek atbrīvoti no PVN, SC biedriem kredīti ir bez % utt.
Sociāldemokrāts
S
Pasaules prakse liecina, ka dažādu savu apsvērumu un iemeslu dēļ politiski aktīvi ir apmēram 5% (PIECI procenti) no iedzīvotāju kopskaita. Tā tas ir dažādās kultūrās, dažādās valsts iekārtās. Padomju Savienībā Kompartijā bija mazliet virs 6% iedzīvotāju, šodienas kapitālistiskās Ķīnas Kompartijā ir mazliet virs 6 % iedzīvotāju. Arī Eiropā 90- tajos gados pa visām kreisajām partijām kopā bija ap 4%, un vēl labējās. partijas. Bet Ikstena kungs pūš pīlītes, būdams LABĒJS politologs! Kreisajās vai masu partijās VIENMĒR ir daudz biedru. Kreisums NAV lamuvārds. Civilizēts neekstremistisks, sociāldemokrātisks kreisums pārstāv strādājošo vidusslāni, tāpēc tās ir lielas partijas. Labējās, "priekšnieku un mantīgo partijas ir mazskaitlīgas, kā Ikstens to pareizi saka, jo priekšnieki un mantīgie vienmēr ir mazākumā un viņi nemīl būt vienā partijā ar strādājošajiem. Tāpēc, DOMĀSIM un RĪKOSIMIES! Stabilu valsti veido stabilas partijas. Viduslaikos tas bija citādi, bet tehnoloģiju laikmetā politiskās līdzdalības iespējas ir lielākas. Šīs iespējas vērts izprast un likt lietā. Un lai tas Ikstens iet ieskrieties! Ne jasu pirmo gadu es ar viņu strīdos par to partijtaisīšanas lietu... :(
Sociāldemokrāts => Zuze
S
Vēlreiz un lēnām... KATRAM ar politiku nebūt nav jānodarbojas. Ar politiku partijās nodarbojas ap 5% iedzīvotāju Pārējie balso par sev atbilstošu partiju vai sēž mājās, nebalso, lamā politiķus un sūrojas par neizdevušos dzīvi. Bet... 75 partijas, kurās ir ap 1,5% Latvijas iedzīvotāju - TAS ir par traku... Lielākā daļa no tām 75 noteikti NAV partijas.
  • 1
  • 0
Zuze
Z
Skaldi un valdi valstīs ir viena daudzskaitlīga partija, jo vara tiek demonstrēta ar varu. Ja esam demokrātiska un izglītota valsts, tad kāpēc katram būtu jānodarbojas ar politiku?
  • 3
  • 0
lux
l
Bērziņa idejas. Tas ir oksimorons.
ha,ha...
h
Paspīdēji ar gudrību?
  • 1
  • 2
Godātais -
G
tas nav oksimorons, tas ir Kājiņu makarons
  • 2
  • 1
:)
:
Normālām partijām ir gana daudz atbalstītāju, tikai viņiem nav motivācijas stāties partijā, ja nav ambīciju kļūt par kādu deputātu. Vēl arī daudziem dzīvas atmiņas par laiku, kad bija tikai viena partija... To vajadzētu mainīt. Vispirms jau ar domāšanas maiņu, ka iestāties partijā nav nekas slikts un nosodāms, pat tad, ja nav mērķis būt par politiķi. Lai to veicinātu, varētu atļaut partijām ziedojumus pieņemt tikai no partijas biedriem.
vecmeistars
v
oksimorons ir pareizi , bet oksimorons - kaajiņu kaaposts veel pareizaak
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas