Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Valsts gatava stimulēt rūpniecības attīstību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis B
J
Šis jau skan labi. Cerams, ka ienākumu līmenis arī paaugstiāsies. Pagaidām tik un tā paļaušos uz šo atradumu https://www.forsiaizdevumi.lv/aizdevums/smscredit bet vienlaikus arī cerēšu, ka bez papildus aizdevumiem izdosies iztikt.
Trollis JT
T
Varbūt dubultot OIK?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
RUSSKIJE >UMŅICI ! NO.....V PRAVITEĻSTVE IDIOTI ! PO ETOMU VSJO PRIDUMANNOJE REAĻIZUJUT ZA GRAŅICEI I BEZ RUSSKOGO PROMEDĻEŅIJA !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
DIEMŽĒL VISU VALSTĪ JOPROJĀM TURPINA KOMANDĒT ČEKA ! DIEMŽĒL !
Zobs Kaulā
Z
Esmu atsācis kožļāt gumiju, jo viens gals ar otru ir kaut kādi jāsametina.
Asus
A
Не сравнивайте себя с русскими. Русские строят атомные электростанции, космические корабли и лучшее в мире оружие. Половину построенного и созданного в США - это тоже русские - вертолеты Сикорского, телевизор Зворыкина, Гоогле Сергея Брина и т.д. А что у Вас ?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
RUSSKIJE >UMŅICI ! NO.....V PRAVITEĻSTVE IDIOTI ! PO ETOMU VSJO PRIDUMANNOJE REAĻIZUJUT ZA GRAŅICEI I BEZ RUSSKOGO PROMEDĻEŅIJA !
  • 1
  • 0
Kārklu vācietis
K
Atkal neesmu spējīgs komentēt tēmu, bet debili kviecu?
Kārklu cūkai nacistam
K
Zini, nacistu cūka, kāpēc tu vienmēr zaudē kā bēbītis debiliķītis? Tāpēc ka tu spēlējies ar tukšiem vārdiem ''mani nosauca par nacistu, es apvainojos, iespītējos un tagad neaizvēršos nedēļu'' bet ar tevi, dauni, strīdas par tēmu ''nacismam ir tādas un tādas pazīmes, kuras ir Krievijas politikā un tavos uzskatos.'' Daunīšiem apvainošanās šovmenīšiem strīdos nav nekādu cerību uzvarēt, pat ja viņi debilkvekšķ pretī nedēļu bez aizvēršanās!
  • 0
  • 0
Kārklu cūkai, nacistam
K
Redzi, nacistu cūka, tas vienmēr notiek pēc viena scenārija :D Kad tu, nacistu cūka, sāc aizstāvēt Putinu, uzreiz seko jautājums, vai tu nosodi Putina agresiju. To tu nekad nedari. Tālāk, loģiski, seko jautājums, kā tad ir ar agresiju vispār un nacistu agresiju. Pēc šī jautājuma tu, nacistu cūka, nonāc bezizejas situācijā, jo nevari ne nosodīt Putinu - par to tevi padzīs no troļļu fermas - ne arī atklātā tekstā slavināt Hitleru - tāpēc ka rausties no lietas. Tāpec viss, kas tev atliek, ir sarīkot bēbīšu debilšovu un dienām iLgi debilkvekšķēt pretī vienalga ko, lai tikai nebūtu jāaizveras ;P Pēc cenzūras domām aizliegts viedoklis, publicēts ar otro reizi.
  • 0
  • 0
Kārklu cūkai, nacistam
K
Zini, kā var noteikt, ka tev, nacistu cūka, nav taisnība? Kad tu, nacistu cūka, sāc izvairīties no tēmas un pātrej uz debilspītēšanās un debilneaizvēršanās šoviem! Starp citu, tev, nacistu cūka, visos strīdos ir bijusi iespēja parādīt, ka tu tāds neesi, bet tu nacistu cūka vienmēr izvairies no šīs iespējas, tātad nacists tomēr esi ;P
  • 0
  • 0
Kārklu vācietis
K
Zini,kā var noteikt,ka oponentam taisnība ?Ja tu izvelc savu "universālo argumentu" - nacisms ...
  • 0
  • 1
Kārklu vācietis
K
Un galvenais - neaizvērties! Vismaz kamēr nesāk uzdot jautājumus par nacismu kā tai otrā tēmā :P
  • 1
  • 0
Kārklu vācietis
K
Nu precīzi un paškritiski !
  • 1
  • 1
Kārklu vācietis
K
Valsts simulēs rūpniecības attīstību ?
Šī slazdu valsts var tikai gremdēt
Š
gan cilvēku iniciatīvu, gad uzņēmējdarbību
Valsts stimulē OIK blēžus
V
kuriem Kampars sadeva kvotas
Asus
A
Во доперло, неужели поняли, что государству нужно производство. За 27 лет все развалили и разграбили. Теперь поняли. Смешно. Производства нет, сельского хозяйства нет. Транзита скоро не будет, денег Евросоюза тоже не будет. Дорог нет. Пенсии нищие. Трети населения нет. Ура - наши достижения. Не создадите Вы никакого производства - мозгов нет. Вершина Вашего интеллекта - построить очередной сарай - торговый центр, который рухнет. ВСЕ.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
NO,MAĻČIK ! RAZVAĻIĻI TA SPECIAĻNO PO ZAKAZU ČK KREMĻA !
  • 2
  • 0
asusdaunim
a
Atliek cerēt, rusnaciust rusdauni latviešu valodu iemācīties nespējīgais rusdeģenerāt, ka tu aizvāksies no šīs briesmīgās valsts jau rīt? Ko, rusdauni rusdebilkvekšķi rusdeģenerāt?
  • 1
  • 2
z irbulēns
z
Stimulēs ar OIK? Ašeraden, kad tiks likvidētā tā maucība ar OIK!
rekur
r
Grūti stimulēt, to, kā nemaz nav. Izņemot pārtikas ražošanu un dēlu zāģēšanu mums rūpniecības nav. Tas , kas ir mums bija jebkurā Viduslaiku valstiņā un šodien ir arī visnabadzīgākajās Āfrikas zemēs. Ja palasa ek.apskatus tad šodienas Tadžikija salīdzinot ar mums ir industriāla lielvalsts. Ja grib attīstīties jābūvē jaunas rūpnīcas.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
JĀ ČEKISTI PASTRĀDĀJUŠI PAMATĪGI !
  • 2
  • 0
senču ols
s
nu bet būvē , tev kāds to liedz? pastāv tirgus ekomika , atradīsi kam savu tovavaru iesmērēt , aizies , valstij nav tev viss jāiestumj
  • 1
  • 4
Karls
K
Nebūs viegli, jo pēdējā laikā pieaug darbspēka izmaksas, bet produktivitāte neceļās. Tie ir draudi līdzīgi kā bija treknajos gados. Ja nebūs pret šo risinājumu, tad nākošgad var parādīties līdzīgas problēmas.
:)
:
Nav jēgas stimulēt līķi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas