Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Valsts meža dienesta ģenerāldirektors Kinna atstās amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Modra
M
cik neizsakāmi sāpīgi, ka Zemkopības ministra ambīciju un labu draugu/paziņu dēļ (proti, kursa biedru, kuri ir virsmežziņi) ir jāpieņem absolūti amorāli lēmumi, jāizdod rīkojumi, ar ko VMD pilnīgi izkropļos, lai gan - tas jau tika izdarīts laikā, kad izveidoja VAS "Valsts meži" un neviens pret nevarēja iebilst, jo diemžēl savtīgas intereses un nauda Latvijā ir vadošā vēr'tiba... Kāpēc neviens to neceļ gaismā, kāpēc ar atpakaļejošiem datumiem viss tiek "notušēts"? Paliek atklāts jautājums: "Ko atstāsim saviem "bērniem""? Atmiņas par sakārtotiem mežiem vai dažus pilnus bankas kontus ar miljoniem, kas pēc savas būtības ir visu latviešu "zaļais zelts"... Raudāt gribas skatoties, kā VMD mežniecību mežziņi un mežsargi "velk dzīvību", kamēr pa to pašu laiku VAS "Valsts meži" dzīvo uz "zaļa zara"!!! Kāda amorāla nekaunība!!! Cik ilgi vēl meža nozare tiks "izvarota"???
Modra
M
cik neizsakāmi sāpīgi, ka Zemkopības ministra ambīciju un labu draugu/paziņu dēļ ir jāpieņem absolūti amorāli lēmumi, jāizdod rīkojumi, ar ko VMD pilnīgi izkropļos, lai gan - tas jau tika izdarīts laikā, kad izveidoja VAS "Valsts meži" un neviens pret nevarēja iebilst, jo diemžēl savtīgas intereses un nauda Latvijā ir vadošā vēr'tiba... Kāpēc neviens to neceļ gaismā, kāpēc ar atpakaļejošiem datumiem viss tiek "notušēts"? Paliek atklāts jautājums: "Ko atstāsim saviem "bērniem""? Atmiņas par sakārtotiem mežiem vai dažus pilnus bankas kontus ar miljoniem, kas pēc savas būtības ir visu latviešu "zaļais zelts"... Raudāt gribas skatoties, kā VMD mežniecību mežziņi un mežsargi "velk dzīvību", kamēr pa to pašu laiku VAS "Valsts meži" dzīvo uz "zaļa zara"!!! Kāda amorāla nekaunība!!! Cik ilgi vēl meža nozare tiks "izvarota"???
Mežsaimnieks
M
Diemžēl lielākā daļa komentētāju ir ANALFABĒTI meža nozares jomā...JO NEVAJAG KLIEGT par "mežonīgo" izciršanu un gvelzt ,ja nebūtu mūsu nozares panākumu,Latvija būtu sabrukusi un vēl tukšāka... Un Kinna nav neaizvietojams!!!
Mežsaimnieks
M
Diemžēl lielākā daļa komentētāju ir ANALFABĒTI meža nozares jomā...JO NEVAJAG BĻAUT par "mežonīgo" izciršanu un gvelzt stulbības,ja nebūtu mūsu nozares panākumu,Latvija būtu sabrukusi un vēl tukšāka... Un Kinna nav neaizvietojams!!!
Kamikadze
K
Un Heims noteikti ir Duklava kursabiedrs no virsmezniecibas!
Haims
H
kinna ir Latvijas mezu nave , vins ir noziedznieks
Clash
C
Neviens valstī dienests kā VMD kopš 2000.gada nav tā plosīts un plucitāts. Kāda optimizācija, jau tagad viss ir optimizēts līdz apsurdam. Kādas Virsmežniecības - tās kas lielo pilsētu centros, un mežu redz tikai izbraukumos 4x gadā.
mežkopja meitiņa
m
BET : virsmežniecības radās kā vietā ???? Cilvēki taču nav aizmirsuši zaudējumus , kas radās , likvidējot mežrūpsaimniecības. Katram skaidrs, ka tortei jānoēd tikai virsa, bet, lai kaudze sagāztos, vislabāk ņemt apakšējo gabalu.Proti: iepriekšējo reizi vienu augšējo posmu nomainīja ar citu , šoreiz drupina no apakšas. Kur ir cien. Kinnas kga alternatīvais projekts, kādam jābūt ! Ar vienu protestu šoreiz nepietiek, pat ja ministram tā šķiet. Sāk likties , ka aprēķinus par meža nozari vispār neviens neveiks. Mežsargam taču tas nav jādara. Valsts līmenī radīsies nekontrolējama situācija. Galu galā nevajadzēja aizmirst veco cīņu par Mežu ministriju.
broša
b
Sen šis kungs teica, ka pienu mēra kannās, bet stulbumu- kinnās. Vai kādreiz tā viņš teica?
Sniper'sEye
S
Lamājat Kinnu, -- nav problēmu bez Kinnas iztikt! Bet kādēļ neviens nepiesauc De Facto rādīto karti?! Dūklava uzspiestā shēma izdzen meža dienesta profesionāļus no meža, lai netraucē cirtējiem. No virsmežniecībām pārraudzīt mežus būs iespējams, ja Kurzemē paliek knapi divas? Dūklava shēma izdzen mežsargus un mežziņus kā traucēkļus, -- tātad izdevīgums vienīgi ZZS draudzībai ar Vienotību, ja Dombrovskis kā premejers atkal klusēs un neredzēs, un zem deguna purpinās!
aie
a
Valsts neuzticība saviem pavalstniekiem ir neizmērojama. Visādas kontrolējošās organizācijas gan ir ''vajadzīgas''. Jājautā, ko viņi kontrolēs, kad likvidēs mežniecības? Tad jau varēs vieglāk izzagt vēl to, kas mums ir...
to Egle
t
Piekrītu! Kā strādā Kinna var pārliecināties, aizejot uz viņam piederošiem "zemnieku" produkcijas veikaliem Rīgā - tur tirgo banānus un Polijas tomātus!!!
Jānis
J
Graudiņš Maskavā ir lauksaimniecības atašejs. . Kamēr viņš tur sēdēs, tikmēr bez čungura Krievijas tirgus neies Latvijai labi. BREMZE!
Jānis
J
Paldies Dievam, ka lauksaimniecības iznīcinātājs, kurš ar viltu pēc Mores balsojuma tika Augstākā Padomē ar Inkēna unĪvāna svētībām. / skatīt rakstu to laiku Cēsu Padomju Druvā/ Graudiņu Maskavā arī jāplucina
drakons
d
Te tak viss ir skaidrs - Kinna neļauj Ozolam un Latvijas Valsts mežiem izcirst kokus un raust savu raušamo. Tāpēc arī izdomāja reorganizāciju. Dūklavam viss po, ka tik čomi laimīgi un paēduši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Otrdien vietām Latvijā gaidāms pērkona negaiss

Otrdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +8,8 grādiem Zosēnos līdz +17,6 grādiem Daugavgrīvā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati. Otrdien daudzviet La...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas