Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

VARAM parlamentārais sekretārs būs Einārs Cilinskis

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) parlamentārais sekretārs turpmāk būs Einārs Cilinskis (VL-TB/LNNK), apstiprināja VARAM Sabiedrības informēšanas nodaļas vadītāja vietniece Kristīne Barševska.

Cilinskis jau iepriekš darbojies šajā ministrijā, pildot dažādus pienākumus.

No 2009.gada līdz 2010.gadam viņš bijis Vides ministrijas Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta ieviešanas vienības vadītājs, no 1998.gada līdz 2009.gadam Cilinskis bijis VARAM valsts sekretāra vietnieks, bet no 1997.gada līdz 1998.gadam viņš bijis valsts sekretāra padomnieks.

2010.gada oktobrī Cilinskis no apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK saraksta tika ievēlēts par 10.Saeimas deputātu un arī šogad no šī paša saraksta viņš ticis ievēlēts par 11.Saeimas deputātu.

Cilinskis savulaik bijis arī Rīgas domes deputāts, no 1983.gada līdz 1995.gadam Zinātņu akadēmijas Organiskās sintēzes institūta laborants, jaunākais zinātniskais līdzstrādnieks un asistents, bet no 1990.gada līdz 1993.gadam viņš bijis Augstākās Padomes deputāts.

Cilinskis ir dzimis Rīgā 1963.gada 28.augustā, absolvējis Rīgas 50.vidusskolu. 1986.gadā viņš beidzis Rīgas Politehniskā institūta Ķīmijas fakultāti, bet pēc tam ieguvis bakalaura un maģistra grādu ekonomikas specialitātē tai pašā augstskolā, kas saucās jau Rīgas Tehniskā universitāte.

Jau ziņots, ka pēc vairāk nekā mēnesi ilgušām smagām sarunām par koalīcijas veidošanu Saeima šodien apstiprināja Valda Dombrovska (V) jauno valdību.

Dombrovskis kļuvis par pirmo premjeru, kurš vadījis trīs valdības pēc kārtas. Dombrovskis Ministru prezidenta pienākumus pilda kopš 2009.gada 12.marta. Viņš arī saglabāja savu amatu pēc 2010.gada Saeimas vēlēšanām. Dombrovska trešā valdība ir 17.Ministru kabinets kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas.

Jaunais VARAM ministrs ir Edmunds Sprūdžs (ZRP).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas