Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vaškeviča kukuļdošana, iespējams, saistīta ar SIA Kravu termināls

Aizturētā Finanšu ministrijas darbinieka Vladimira Vaškeviča kukuļdošana, iespējams, saistīta ar Rīgas ostā strādājošā uzņēmuma SIA Kravu Termināls interesēm, svētdien, atsaucoties uz drošu, bet no neoficiāliem avotiem nākušu informāciju vēsta LTV raidījums De facto.

Raidījuma rīcībā esošā informācija liek apšaubīt, ka amatpersonas aizturēšana varētu būt bijusi provokācija, kā to apgalvojis Vaškevičs. Drīzāk kukuļa došana varētu būt notikusi vairakkārt, turklāt pietiekami ilgā laika posmā, no 26.decembra līdz pat 30.janvarīm, proti, dienu pirms Vaškeviča aizturēšanas.

Kopējā kukuļu summa – 52 880 eiro un 5600 latu.

De facto arī zināms, ka kukuļa došana ir saistīta ar Rīgas ostā esošu uzņēmumu SIA Kravu termināls un tā valdes loceklis Vasīlijs Rožkovs. Uzņēmums nodarbojas ar konteineru uzglabāšanu un dažādu kravu pārkraušanas darbiem. Pēc tā var secināt, ka kukulis dots, lai netiktu veiktas pārbaudes.

De facto vēsta, ka kukuļa saņēmējs varētu būt Galvenās Muitas pārvaldes priekšnieks Tālis Kravalis. Pats Kravalis gan to neapstiprina, un arī tiesībsargājošās institūcijas neatklāj kukuļa saņēmēja vārdu, taču atzīst, kukuļa saņēmēja rokās bijušas pietiekami nozīmīgas sviras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas