Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Vējonis rīt uzsākts konsultācijas ar partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oijj
o
Pabriks ir visur tur, kur spīd nauda ,maina partijas kā zeķes, vienmēr ir kārojis pie visnaudīgākaamata/TP laikā gribēja prezidenta krēslu, kad nekas nesanāca , uzmeta lūpu un aizskrēja uz EP ,bet arī tur aplauzās, tagad viņš cīnīsies nevis par Latvijas nabadzīgajiem cilvēkiem ,bet gan rikos un naudu tērēs praida saietiem un demonstracijām mana valstī.Negribu tādu korki, kurš bāžas visām pudelēm par galveno sastāvdaļu!
Anna2
A
Saskaņa ne reizi nav uzvarējusi vēlēšanās, kā regulāri pavīd publikācijās. Arī šajā. Vēlēšanās uzvar partija, kas iegūst 50% + 1 balsi. Vai mums tāda ir? Tad nevajag murkšķēt par `uzvarētāju`!
LatvijasCentrālāPadome2018:
L
LCP2018 uzskata bijušo Latvijas PM Valdi Dombrovski par Latvijas suverenitātes nodevēju un uzskata viņu un līdzdarbniekus par persona non grata Latvijas teritorijā. No Dombrovskska aktivitātēm (atsaukt tautas referendumu, kas dotu tiesības noteikt savu nākotni Latvijas iedzīvotājiem) izriet secinājums, ka nakošam Latvijas prezidentam ir jābūt tieši tautas ievēlētam un visiem kandidātiem jādod zvērasts, ka cīnisies par suverēnu valsti. LCP2018 cer ka jaunievēlētās partijas uzskatīs LCP2018 pieprasījumu par minimālu.
Suverenitāte KlusāGājienā
S
„Latvijas tauta pārņēmusi suverēno varu no svešas varas atbrīvotā Latvijas valsts teritorijā un atjaunojusi Latvijas Republiku kā suverēnu valsti. Uz Latvijas Republikas Satversmes pamata (52.pants) uz mani kā pēdējās likumīgi ievēlētās un līdz šim laikam tiesiski pilnvarotās Saeimas priekšsēdētāju pārgājusi Valsts Prezidenta vietas izpildīšana. Ar šo dienu es stājos pie Valsts Prezidenta vietas izpildīšanas līdz jauna Valsts Prezidenta ievēlēšanai Satversmē paredzētā kārtībā. Kā Latvijas Republikas Valsts Prezidenta vietas izpildītājs uz Satversmes man piešķirtās varas pamata (56.pants) esmu uzdevis N.N. sastādīt Ministru kabinetu…”
LCP Papildinājums
L
A crisis is a state of jeopardy that arises because of contradicting motivations of the subsystems within a self-enclosed system.[42] According to Habermas, the definition of crisis used in the social sciences is often based on the principles of systems theory.[43] However, he argues that a crisis is properly understood in two dimensions, the objective and the subjective, though this connection has been difficult to grasp using conventional approaches such as systems theory or action
  • 0
  • 0
Vējonim vajadzētu pakonsultēt,
V
vai un kā Vienotība un Vējonis Gruzijā vienojās apzagt Latvijas valsti?
:)
:
Tikšanos secību paķēris no iepriekšējās saeimas? :)
17. Pavasara mirkļi.
1
On The VĒJONIS Deal. Ar garantiju, virzīs Pabriku Sasūnu,uzticamo Latvijas zagļu vergu.
Cik žēl, ka
C
Vējonis rīt uzsākts. Galvenais, lai nenorij pavisam.
LatvijasCentrālāPadome2018:
L
Re: „Valsts prezidents Raimonds Vējonis ceturtdien uzsāks konsultācijas ar 13. Saeimā ievēlētajām politiskajām partijām par iespējamiem Ministru prezidenta kandidātiem...”... LCP2018 ludz dalībniekus ievērot, ka kandidēt par Ministru prezidentu PēcPadpalatvijā (tehniski mēs vairs neesam suverēna valsts, vai kā saka ‘valsts ar ierobežotu suverenitāti’), ir kauns ne tikai latviešiem, bet akts vērsts pret iespējamu Latvijas suverenitātes atgūšanu nākotnē. LCP2018 lūdz PPplv partijām un iespējamiem kandidātiem apsvērt sekas—kā pavalstij, tā indivīdiem—par maldus valdības turpinātu atbalstīšanu. DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !!!
Dr.Āte
D
Vai tev ar galvu viss kārtībā?
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas