Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ventspils domes deputāts Kristovskis gatavs pieņemt Saeimas deputāta mandātu

Ventspils brīvostas pārvaldes valdes priekšsēdētāja vietnieks, Ventspils domes deputāts Ģirts Valdis Kristovskis (JV) ir gatavs pieņemt viņam potenciāli pienākošos Saeimas deputāta "mīksto" mandātu.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Kristovskis, piedāvājumu ieņemt Saeimas deputāta amatu viņam izteikts šorīt. Lai arī neesot domājis par šādu iespēju, taču nolēmis to pieņemt.

Kristovskis atzina, ka pašlaik viņš vēl nevar nosaukt komisijas, kurās vēlētos strādāt, jo pēc jaunās valdības apstiprināšanas mainīsies Saeimas deputātu sastāvs, tad arī redzēs, kurās jomās būs iespējas strādāt.

Kā vēstīts, Kristovskim potenciālais Saeimas deputāta mandāts pienākas, jo viņš ir nākamais visvairāk balsu saņēmušais kandidāts JV sarakstā Kurzemes apgabalā aiz Kleinbergas, kura atteicās no darba Saeimā.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Kristovskis bijis Ventspils pašvaldības deputāts, Augstākās padomes deputāts, 5., 6., 7., 8. un 10.Saeimas deputāts, Eiropas Parlamenta deputāts, Rīgas domes deputāts. Bijis iekšlietu ministrs Valda Birkava un Māra Gaiļa valdībā, aizsardzības ministrs Viļa Krištopāna, Andra Šķēles, Andra Bērziņa, Einara Repšes valdībā, kā arī ārlietu ministrs Valda Dombrovska valdībā.

Līdz ar valdības un valdošās koalīcijas maiņu plašas pārmaiņas gaidāmas arī Saeimā, kur darbu sāks vairāki jauni deputāti, kuri mandātus iegūs uz laiku, kamēr kolēģi pilda ministru amata pienākumus, kā arī mainīsies vadība lielākajā daļā komisiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas