Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

VIDEO: Valsts prezidenta amata kandidāti demonstrē angļu valodas zināšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Enricco_LV
E
1:07 - Bondars - TĀRPU mums te ir PIETIEKAMI - uzlabo savu izrunu!!!
2 much worms
2
vai tiešām basketbols izgludina smadzeņu rievas???
  • 0
  • 0
tram
t
Nu, vistrakākais ir, ka šāda vienkārša uzdevuma izpildei, lielākajai daļai nācās iespringt un to redz viņu mīmikās, žestos, acīs. Es saprotu, ka nav viegli no bulciņu ēšanas vai nepiemērotā brīdī pārslēgties uzrunai Briselē, tomēr šķiet, ka Prezidents - tā ir iekšēja sagatavotība, briedums, domāšana, pieredze, nostāja un viedoklis. Šeit pilnīgi visiem bija savi mīnusi. Angļu valoda..hmmm..ja vēlies TĀDU posteni, tad par to neizlemj 20min, tāpēc valodas prasmes un vispār komunikācijas, reprezentācijas prasmes ir viena no obligātajām lietām šim postenim. Visiem šajā ziņā ir ļoti kur pielikt. Bondara k-gs izvēlējās tādu draudzīgu pieeju, bet tā nav prezidenta cienīga runa. Pārējie izturējās kā vidusskolas eksāmenā. Varbūt Levita k-gam mazliet vairāk punktu. Bet, ja nav iekšējā satura, nenāk arī ārā.
tram
t
Nu, vistrakākais ir, ka šāda vienkārša uzdevuma izpildei, lielākajai daļai nācās iespringt un to redz viņu mīmikās, žestos, acīs. Es saprotu, ka nav viegli no bulciņu ēšanas vai nepiemērotā brīdī pārslēgties uzrunai Briselē, tomēr šķiet, ka Prezidents - tā ir iekšēja sagatavotība, briedums, domāšana, pieredze, nostāja un viedoklis. Šeit pilnīgi visiem bija savi mīnusi. Angļu valoda..hmmm..ja vēlies TĀDU posteni, tad par to neizlemj 20min, tāpēc valodas prasmes un vispār komunikācijas, reprezentācijas prasmes ir viena no obligātajām lietām šim postenim. Visiem šajā ziņā ir ļoti kur pielikt. Bondara k-gs izvēlējās tādu draudzīgu pieeju, bet tā nav prezidenta cienīga runa. Pārējie izturējās kā vidusskolas eksāmenā. Varbūt Levita k-gam mazliet vairāk punktu. bet, ja nav iekšējā satura, nenāk arī ārā.
K-K
K
... Mamma mia, kas par anglu valodas zinasanai nepiemerotu - bet ari pie reizes nodevigu demonstraciju ka valodas parvaldisana, ta 'prata asumam' ... ! ... Sie tris kandidati ... - svesvaloda tacu strada lielako ties tikai savas profesijas lauka ... ne chit chat limeni ! ... Augstakais sasniegums tamdel 'ad lib' uzrunai, kas it ka domata ka privata VP uzruna kadai neoficialai grupai, bez sagatavosanas ir: 4 - Bondaram ...; 3+ Levitam ...; 3- Vejonim, un 2- jautajuma neizpilditajam un politiski izvairigajam Dolgopolovam ...
J
It kā sīkums, bet tomēr šo to no sižeta varēja izlobīt. Interesanti. Tiesa, bez lieliem pārsteigumiem: 1.) Vējonis izskatās pēc otrā Bērziņa: ielikts, apmulsis, nesaprot kā uzvesties un ko darīt. Kā nopērts puika. 2.) Bondars, kā jau varēja gaidīt, stīvāks par stīvu. Ārprātīgi satraucies - ka tik kaut ko ne tā neizdarīt. Bondarā trūkst cilvēcīgās puses - robotisks. Visu ņem super nopietni (tāpat kā Vējonis). Atslābstiet nedaudz! Tautai nevajag stīvas lelles. 3.) Par saskaņu - komentāru nav. Tas čalis ir izdresēts strādāt ar Latvijas publiku :D Savu stāstiņu par valsts valodu nobēra kā pupas. Uzdevumu pat nepacentās izpildīt. 4.) Levits uzvedās vislabāk. Bija mierīgs, ačteles nesāka skraidīt apkārt (kā Vējonim un Bondaram), nesāka arī bērt savu iepriekš sagatavoto stāstiņu vai attaisnot valodas nezināšanu (saskaņietis). Pieklājīgi, cilvēcīgi, sirsnīgi un žurnālistu uzdevums izpildīts. Šajā raundā Levits uzvar.
!
!
? Tu maz saprati, ko Levits pateica?
  • 3
  • 1
ja kas
j
tad gan krievu,gan latviesu,gan kiniesu un t.t. prieksteci ir divi negeri no afrikas ... par ko strids?????
oskars
o
bondaru par prezidentu!
arturs
a
Dolgopolovs parādīja asu prātu - ja nemāki labi angliski runāt, tad nafig publikai un žurnālistiem sevi par klaunu padarīt. Vējonis - ja nav ko teikt, tad labāk ir paklusēt. No visiem četriem es dodu balsi par Bondaru. Prezidenta galvenā funkcija ir reprezentēt valsti. Kā Vējonis var reprezentēt valsti, ja ar viņa runāšanu pat putekļusūcējus tirgot nesanāks???
lasītāja
l
Levits un Bondars tekoši runā ar labu akcentu. Vējoņa akcents drusku par smagu, jāpūlās saprast.
bondars
b
we don't have too much worms? ? ? Dolgopolovs, malacis. Jo galvenais ir pateikt domu tā, lai tulks var to saprātīgi iztulkot. Pārējie, ta nu nahu!.
J
Nu Tu dod. Ir tāds vārdiņš kā "warmth" :) Agnļu valodā ir tādi vārdi, kas izklausās līdzīgi, bet nozīmē pilnīgi dažādas lietas, draugs. Šoreiz ar savu repliku Tu parādīji pats savu valodas nezināšanu ;)
  • 2
  • 0
bondars
b
we don't have too much worms? ? ? Dolgopolovs, malacis. Jo galvenais ir pateikt domu tā, lai tulks var to saprātīgi iztulkot. Pārējie, ta nu nahu!.
bondars
b
we don't have too much worms? ? ? Dolgopolovs, malacis. Jo galvenais ir pateikt domu tā, lai tulks var to saprātīgi iztulkot. Pārējie, ta nu nahu!.
citaāts
c
"nahu" ju tava māte sēdēja un Dolgopolova arī, ja tu viņu tā aizstāvi. Tādu valodas "kultūru", ka Dolgopolova aizstāvjiem, Latvijas valstij nevajag. Pat Putins tādus vārdus nelieto, tikai spīd ar feņas zināšanu, kad sola "močīt".
  • 0
  • 1
ASV prezidents
A
isteniba vejonim-1
ASV prezidents
A
atzimes pec 5 ballu sistemas dolgopolavam -0 vejonim -2 bondarm -3ar+ levitam -3 ar + viennozimigi Levits no visiem kandidatiem ir prezidenta verts
!
!
Pirms vērtēt angļu valodu (un neprecīzi), beidz izvarot latviešu valodu.
  • 2
  • 0
Vārds
V
Pēc tavas skalas Dolgopolovs ir 1.vietā, jo 0>-2, savukārt -2>-3
  • 4
  • 1
skumji
s
izmisums vejonja aciis izsauca drausmigu zhelumu,please,par prezidentu vinsh varetu kandidet lemberga pirtijbet ne valstiska limeni

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas