Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Vienkāršots kreisums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Visu Latvijai!
V
sc okupanti!
zxc
z
Šitiem tirs;ejiem pat nav skaidrs, kādas ir darba ņēmēju problēmas. Krievu kampēju partija, nekas vairāk!
Andis
A
Kur jūs redziet SC kreisos? Šīs partijas mērķis - padarīt Latviju atkarīgu no Krievijas un to sponsorē Krievijas miljonāri - Kremļa ierēdņi. Vai vēl nav skaidrs?
Человек
Ч
Formāli raksts uzrakstīts pareizi, bet patiesība ir cita. "Saskaņas" labākās dzīves projekts Latvijai balstīts ne uz nodokļu politiku vai kaut ko tamlīdzīgu. Galvenais balsts ir labas attiecības ar Krieviju, domājams, ka anonīmais raksta autors to arī apjauš, tikai nezin kāpēc nav pieminējis. Tikai tad, ja valstī ir ekonomiska aktivitāte, tad var domāt arī par zemākajiem nodokļiem vai nodokļu brīvdienām. Droši vien latvieši baidās no tādas perspektīvas, kā labas attiecības ar Krieviju. Jo latvieša strateģija ir izvairīšanās, nevis saskarsme.
aneksants
a
SC jau « šeptējās » Rīgā.
onslavs
o
nu nu, lielāku meli un ciniķi par Urbanoviču pēdējā laikā neesmu redzējis :) nemaz nav jāizprovē tests ar varu, jo tur jau viss ir skaidrs
Aiduss
A
to Nost ar vecajiem vēžiem citās kulītēs! cilvēk atver taču acis!!! Mudināt balsot par partiju kura darbojas klaji pretvalstiski un nemitīgi kurina naidu divu lielu grupu starpā neko labu Latvijai nedos!!!
фоторежисер
ф
Слащавые рожи Какие усилия! Чтоб выглядеть добренькими дядьками ЦС. Им бы в Санта-Клаусы с такими рожами! И этот пушистый холуйчик на побегушках у Америкса-Шлесерса
Sibila
S
Tiesam, parak izmociti Atgaduna comu brandzu PSKP partkoma
  • 2
  • 1
Nost ar vecajiem vēžiem citās kulīt
N
Nebalsošu par Vienotību (ex-Jauno laiku), Zaļo un Zemnieku savienību, LPP/LC, Nacionālo apvienību (ex-TB/LNNK), jo tās gadiem ilgi bija pie varas Saeimā un valdībā, vājināja cīņu pret korupciju, likvidēja cukura ražošanu, izsaimniekoja valsti un iedzina to parādos, piespiežot simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju pamest dzimteni, un dažiem no viņiem vēl nav kauna par to lielīties! Nebalsošu par Zatlera Reformu partiju, jo tās sarakstos ir lērums neprofesionāļu bez atbilstošas izglītības, laimes meklētāju, pārbēdzēju no citām partijām un aizdomīgu cilvēku, kuru parādu apmēri sasniedz neredzētus lielumus. Nebalsošu par sīkpartijām, jo viņām bija dotas iespējas iekļauties esošajās partijās un ar savu viedokli un darbību ietekmēt sabiedrības attīstību. Balsošu par Nilu Ušakovu, Jāni Ādamsonu, Guntaru Jirgensonu, Ivaru Zariņu, Valēriju Agešinu, Astru Ozolu, Andreju Elksniņu, Armandu Strazdu, Andreju Klementjevu, Jāni Tutinu, Daci Zeili un daudziem citiem kandidātiem no skaitliski lielākā Latvijas politiskā spēka, 6. saraksta – Politisko partiju apvienības “Saskaņas centrs” , jo šie cilvēki nāk ar jaunu vīziju valsts attīstībai un ir augsti motivēti strādāt Latvijas sabiedrības, nevis savtīgo interešu labā, pārstāvot sociāldemokrātiskas vērtības, kuru mūsu valstij ir tik ļoti pietrūcis pēdējo 20 gadu laikā. 17. septembris ir laiks jaunajam startam, jaunajai Latvijai. Tādai, par kuru sapņojam Atmodas laiku barikādēs – stiprai, sociāli atbildīgai labklājības valstij, kurā iespējas kļūt laimīgam būtu ikvienam iedzīvotājam. Tāpēc nebūsim vienaldzīgi un remdeni, jo pat divas, trīs balsis izšķir rezultātu.
latvietis
l
ko tu muldi ķēms gatavais.Tie kas bija uz barikādēm,nekad nepārdos Latviju krieviem!!!Tādi mēsli,kā tu,tanī laikā zem gultām slēpās.Un uz barikādēm mēs sapņojām par Latviju,brīvu no krieviem.Par badā miršanu un sliktu dzīvi jau sūdzās tikai krievi,kas braukā džipos ,meršos un lexusos.
  • 0
  • 0
PAR JAUNAJIEM - VISU LATVIJAI!
P
Balso, ja vēlies Krievijas guberņu! Vari saukt latviešu uzvārdus, cik gribi, bet visi krievi ir nosolījušos tos visus izsvītrot. Un atceries, nodevēji tādi kā tu, nav vajadzīgi nevienam. Kara laikā tos parasti nošauj pirmos! Jā, vai aicini uz jaunu Latviju Krievijas sastāvā?
  • 1
  • 0
Piekrītu Zzz
P
Tas viss "radzams cauri" pat ar neapbruņotu aci...Nesmuki! Meklē idiotus, un, kā liekas, daudz arī sameklējuši...
Zzz
Z
"pārdalīt valsts un pašvaldības funkcijas par labu pašvaldībām virknē jautājumu, tādos kā vides aizsardzība, izglītība, kultūra, sports un sabiedriskā kārtība. Tas, protams, tiek saistīts arī ar nodokļu ieņēmumu pārdali par labu pašvaldībām." Tai pašā laikā viņi iestājas par nepilsoņu tiesībām vēlēt pašvaldībās. Acīmredzams mērķis - padarīt Latvijas valsti, kurā kārtību nosaka pilsoņi, par lieku. Visu reālo, faktisko, praktisko varu un ietekmi nododot pašvaldību rokās, kur toni tad noteiktu SC un tā elektorāts - krievvalodīgie padomju imigranti.
gx-7
g
PCTVL-2 ,kā to nosauca JURKĀNS. Daži latvieši, kuri tur pielipināti izkārtnes pēc neko neizsaka par sabiedrības konsolidāciju. FIKCIJA. Un tā nav nekāda darba ņēmēju partija. Tāda pati polit5biznesa organizācija.
вести ру
в
Святая троица: Хитрый Лис, Боров и Ручной Хомячок
ha-ha-ha!
h
Atpad!!!!!!!!
  • 1
  • 0
šaviens!
š
10 punkti!
  • 1
  • 0
he he
h
briļļainis kāmis. hehe
  • 3
  • 1
džokers
d
to Zigis. Nu lidz filologam tev talu... Vai tu vienkarši muļķis.
Zigis
Z
Nu nesauciet to partiju par "Saskaņās centru"! Viņi paši to nevēlas. Viņi paši sevi sauc par "Центр согласия", tātad "Piekrišanas centrs". Katrs var apskatīties vārdnīcā, ka согласие latviski nozīmē piekrišana, bet saskaņa krieviski ir гармония. Partija ir "Piekrišanas centrs", bet saīsināti "PC".
ddt
d
Cik klases esi beidzis? Par homonīmiem neko neesi dzirdējis; par to, ka vārdiem mēdz būt vairākas nozīmes?
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas