Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Vienotība vēlētos arī labklājības ministra portfeli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Pareizi, jo tajā var īpaši labi stāstīt par sliktajiem tiem tur, kas neļauj diženajai Vienotībai ieviest leiputrij visā Latvijā.
cba
c
Jebkas būtu labāks par ZZS un viņu sastrādātajām muļķībām ilgajos pārvaldīšanas gadiem. ZZS bija valdībā treknajos gados un sociālajā budžetā iekļāva izmaksas, kas nebija paredzētas - māmiņalgas un dažādi pabalsti. ZZS bija labklājības minstrs, kad treknajos gados sociālajā budžetā uzkrāto miljardu LS ieskaitīja pamatbudžetā un notrieca. Krīzes laikā ZZS ministri konstanti grieza visus bērnu pabalstus un bezdarbnieku naudas, tajā pašā laikā saglabājot izcili stulbo sistēmu, ka piemaksu pie pensijas maksā arī bagātākajiem pensionāriem pie tūkstošiem latu lielajām pensijām, kaut gan tās sākotnēji bija paredzētas tikai mazajām pensijām kā kompensācija par padomju gadu darba mūžu. Joprojām bērnu pabalstu nauda tiek šķiesta, maksājot šo summu arī miljonāru bērniem, kam tā nemaz nav vajadzīga. Tāpat nekas nav darīts, lai ieviestu sankcijas bezdarbnieka pabalsta izkrāpējiem, kas paralēli nelegāli strādā un saņem pabalstus. Man pat īsti nav skaidrs, par ko ZZS labklājības ministriem tiek maksāta alga, jo galvenais uzstādījums ir - šī ir perfekta sistēma, nekas nav jāmaina, kad tiks iztērēts uzkrājums un sāks trūkt naudas, gan jau pacelsim nodokļus vai nogriezīsim vēl algu skolotājiem vai policistiem, lai tikai saglabātu šo neefektīvo un bieži vien nesaprotamo sistēmu.
Kristaps
K
Kur var melst bez apstājas. Varētu domāt, ZZS dikti bija iepriekšējās valdības Labklājības ministrija vajadzīga. "Vienotība" no Labklājības nozares muka kā velns no krusta, labi zinot, ka būs visādu pabalstu un pensiju griešanas. Un tagad piepeši šie pretendēs uz nozari. Ļoti neglīti meli.
Lapsa
L
Nezinu vai ZZS bija vajadzīga ietekme Labklājības ministrijā, bet Latvijas kuģniecībā gan.
  • 0
  • 0
ohohooooo!
o
Sasapņoju;sies jau ne pa jokam ---mēr,,u bars---manuprāt!!!!Jau ir izmācījuši ar saviem lēmumiem---vai nebija jau noņemta pensija----bija!!!Sagaidiet vēlēšanu rezultātus---tad jau dzīve rādīs___ tukšu aploksni!!!!!!!tad labāk!!!! vai ZZS ---tikai ne savā vēlēšanu iecirknī---ja būs iespēja!!!!
alias
a
Vienotība šajās vēlēšanās knapi tiks pāri 5% robežai un sēdēs dziļā opozīcijā. Un pelnīti.
Jukums
J
Ar kādu mērķi viņi vēlas iegūt kontroli pār labklājības ministriju? Vai tiešām atpaliek no grafika solījumu izpildē par valsts atbrīvošanu no cilvēkiem? Jo tuvāk nāk vēlēšanas, jo Vienotības reklāmas vairāk griež ausīs un liekas arvien melīgākas. Diemžēl, šādu secinajumu ir jāizdara, salīdzinot Vienotības pārstāvju vārdus ar darbiem, vērojot viņu antisociālo politiku, kura ved vēl dziļāk postā. Un no jautājumiem par šo tēmu Vienotības pārstāvji izvairas.
pašnāvnieciskas tieksmes
p
Tā partija, kura savā pārziņā uz nākamo termiņu paņems Labklājības ministriju, ir pašnāvniece.
Es
E
Kapēc ne Sapņu tulkošanas ministriju arī ,tā Latvijā būtu tikpat vajadzīga un nozīmīga!
  • 1
  • 1
Labklājības nozari bezpartejiskam p
L
Labklājības ministra portfeli uz nākamo termiņu vajadzētu nodot bezpartejiskam profesionālim, kurš pārzina šo nozari un ir spējīgs piedāvāt normālus risinājumus sistēmas pārkārtošanai.
  • 5
  • 0
stulbums
s
Līdzšinējie Vienotības izgājieni sociālajā sfērā ir bijuši diezgan stulbi.
latgaliets
l
Sirdzapzinas un kauna sajuuta ir svesha!
veeletajs
v
Vini domaa ka paliks muuzhigi muuzhos!
Zelma
Z
Korekti būtu sagaidīt vēlēšanu rezultātus!
milda
m
Zatleru nozīmēt!
haralds
h
daudz ko «Vienotība» vēlētos un Labklājības ministrija Latvijā ir kā Jūras lietu ministrija Čehijā vai Ungārijā un kā Kultūras ministrija Padumjo Savienībā.
haralds
h
daudz ko «Vienotība» vēlētos un Labklājības ministrija Latvijā ir kā Jūras lietu ministrija Čehijā vai Ungārijā un kā Kultūras ministrija Padumjo Savienībā.
zvirbulēns
z
Oi, jā, viņi vēlētos visus ministru portfeļus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas