Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Vienotības neievēlēto vidū daudzi no Lietussargu grupas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
kas tā par ''lietussargu grupu"'? tie ir tie klauni,kas ielīda PS un atņēma to biedriem vietas Saeimā? tad jau pareizāk būtu runāt par ''kartupeļu maisu'' grupu,jo pie tik liela vēlētāju atbalsta PS pat tie tiktu savēlēti Saeimā!!!
Vārds
V
"Klubs 20%" arī liekas daudz reālistiskāks , neesmu specs, bet šis klubs sniedzas pat pāri tīri partejiskām robežām!
  • 0
  • 0
Lietussargs
L
Pag, Skaidrīte Krāniņa un Mildiņa Knābiņa nemazam nekandidēja! Bet Lietussargmutānijā manīju šas gan.
Baiba S
B
Zemē savā pravieši netiek godā turēti!
Evija
E
Valda Zatlera rīkojums Nr. 3 bija pilnīgi pareizs, jo etnokrātija Latvijas politiskajā sistēmā ir acīmredzama un tas, ka to cenšas attaisnot ar visu kaut ko citu ir absolūts gļēvums, kura pamatā ir banāla nevēlēšanās zaudēt siltos krēslus ministrijās. Ja Vienotība nespēj darboties pēc demokrātijas standartiem, bet grib privatizēt savas tiesības uz varu Latvijā pēc Vienotās Krievijas piemēra plašajā kaimiņzemē, tad tās vieta ir dziļā opozīcijā un pēc 3 gadiem neviens par šādu partiju vairs pat neatcerēsies.
Kārlis Pēteris
K
Kurš no šiem saulvežiem vēlas parūpēties par vidējā latvieša ekonomiskajām interesēm (maizes riecienu, jumtu virs galvas utt) ? NEVIENS! Ne Kalvītis, ne Dombrovskis, ne Judins, ne Urbanovičš, ne Čigāne, ne kāds cits. Teiksiet, ka man pašam par to visu jārūpējas? Jā, protams, bet šie saulveži nez kāpēc rūpējas par miljonāru maizes riecienu, pajumti, naudas maisiem, bet par mani nerūpējas. Nodokļi man ir lielāki, nekā Zviedrijā, Dānijā vai Francijā, bet tajā pašā laikā miljonāru ienākumiem ir mazāki nodokļi nekā minimālajai algai. Tauta bēg un bēgs no Latvijas, bet šitie murmulē par tiesiskumu, kamēr nodokļi žņaudz nost parasto darba cilvēku. Liekuļi!
Vilis
V
Tauta sapratusi, ka Ēlertes radītā litussargu grupa ir šodienas krīzes cēlonis
cba
c
Manā uztverē Latvijas galvenās ekonomiskās problēmas radās 2 iemeslu dēļ. Pirmkārt, milzīgais nekustamā īpašuma burbulis, kuram Kalvīša valdība ar TP, LPP/LC, ZZS un TB/LNNK ļāva uzpūsties (šo veidoja par beznodokļu nozari, tādā veidā kaitējot ražošanai un eksportam), kas parāva uz augšu vidējo algu, inflāciju, parādu līmeni. Burbulim plīstot, uzpūstais parādu līmenis neatbilst normālai ekonomikas situācijai un velk uz leju tautsaimniecību. Otrais bija problēmas ASV ar subprime hipotekārajiem aizdevumiem un sekojošo finanšu institūciju bankrotiem un naudas tirgus "sasalumu". Lietussargu grupa nevarēja ietekmēt notikumus ASV un arī pati izveidojās tikai Kalvīša valdības beigu posmā, kad burbulis jau faktiski bija tuvu plīšanai. Ne vienā ne otrā gadījumā es neredzu lietussargu grupu kā problēmas cēloni. Tāpēc labprāt uzklausīšu Jūsu argumentus un pamatojumu Jūsu domām. Iespējams, esmu kaut ko palaidis garām un man nāksies mainīt savas domas.
  • 0
  • 0
Dzens
D
Amnēzija?
  • 0
  • 2
cba
c
Pamatojums?
  • 0
  • 3
zvirbulēns
z
Judins, jā, var tikai pabrīnīties, kā šo kāds atbalstīja, sorosīds, krievs, kremļa virziens, un vispār, kas ir tie, kas vēlēja par SCP, kaut kādi jocīgie, jo viņu partijas ir SC, zatleristi!
Joks
J
Vispār jau mums NU ĻOTI vajag valdībā Vienotības divdabjus, kuri sola debesu mannu, bet īstenībā katru dienu aplaupa nabagus , pensionārus , bērnus un slimos, lai vienlaicīgi pasniegtu dāvanas bankām vairāku miljardu latu apjomā! MUMS viņus ārprātīgi VAJAG!
>>>Aplaupa
&
Vēl tu aizmirsi pabrēkt, ka ļaunais Kalvītis savulaik nobankrotēja Lēmaņbrāzeru banku ASV, pūta nekustamo īpašumu burbuli štatos, kopā ar gandrīz tik pat viltīgajiem grieķiem saņēmās parādus no lētticīgajiem eiropiešiem. Latvijā šis maita ar rakstāmo slepus lien pie dokumentiem, kuros labais dombrovskis un žēlsirdīgās zviedru bankas ierakstījušas tautai zemākus nodokļus un tarifus, un zīmē klāt nulles, iesmērēja Vienotības Grestem mersi par valsts naudu, piecūkoja Mārupītes dīķi un vēl pagājušo trešdien nikni skatījās uz kaimiņienes kaķi.
  • 10
  • 3
Joks> jenotu laupītājam
J
Aizmirsi vēl piebilst , ka kalvis uzdeva dumrovskim nemaksāt kredītus (lai tauta maksā) Hipo bankā un kemperam iemācīja par 20 000 pārdot vecas mēbeles un viņa apakšbikses. Var ierēkt :) :)
  • 9
  • 1
Aplaupa
A
ne tikai nabagus, pensionārus un slimos bērnus, aplaupīja arī Kalvīti, nolaupot viņa valsts kasē sarūpētos miljardus, ko viņš, projām ejot, bija iekrājis kā stabilitātes garants...
  • 4
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

"Stūra mājas" ekspozīciju apmeklētājiem neslēgs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlaboš...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas