Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Vīķe-Freiberga: Ja reiz esi bijis prezidents, nav pieņemts kāpties atpakaļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
monitors
m
Vaira Vīķe - Freiberga maldās. Ir pietiekami daudz precedentu, kad augstākos amatos pabijušie pilda pēc tam zemākus valsts amatus. Piemēram, nesen viņsaulē aizgājušais Brazausks sākumā bija republikas prezidents, bet vēlāk premjerministrs. Itālijas politiķis M. Prodi pabija par ES Komisijas priekšsēdētāju, pēc tam par Itālijas premjerministru. Krievijā V.Putins vispirms bija prezidents, tagad premjerministrs. Latvijā Repše agrāk premjerministrs tagad finanšu ministrs. Tas tikai no paša politiķa atkarīgs, vai viņš vēlas būt aktīvs politikā arī pabijis augstākajā amatā, vai arī ne.
$$$$$$$$$$
$
Tas ir labi - Ulmanis ar savu tēlu palīdzēs AŠ 2 izgāzties.
kNN
k
Ulmani, Tu nepārstāvi manu politisko partiju, kāpēc man par savu naudu jāuztur Tevi? (dzīvoklis, mašīna.....)
@
@
Nu visi mēs esam cilvēki ar savām vājībām! Svarīgi ir lai labie darbi dominētu pār sliktajiem. Vismaz, kamēr Vaira Vīķe - Freiberga bija prezidente, viņa prata ļoti pieklājīgi pārstāvēt Latviju ārzemēs.Mums nevajadzēja par viņu kaunēties, kā ,piemēram, par Ati Slakteri...u.c. tamlīdzīgiem.
lv pilsonis parastais.
l
To jau gribētu visi - lai tauta ir duma un visu aizmirst, ņem pa pilnu visus PR speciālistu centienus :)
ano
a
Vaira-Vike Freiberga ir tiesam gudra,diplomatiska sieviete.Tikai zel,ka komentaros piemin sominu,pulksteni,utt.Vai tas ir to verts?
Pensionāre
P
Tautai jābeidz gausties kritizēt un komentēt,bet tikai nevienam nav jāsauc pie atbildības par valsts izlaupīšanu šo laupītāju bandu kura aizvien nesaudzīgi turpina izšķerdēt valsts līdzekļus savu velmju apmierināšanai,tāpēc jau arī nepublisko ierēdņu algas sarakstus,muļķu zemē tikai gudrie dzīvo zaļi,kas likumus pieņem sev labvēlīgus.
lv pilsonis parastais.
l
Vai, vai, tantei laikam arī uz vecumu atmiņa sāk klibot - kā tad bija ar tēmēšanu uz ES amatiem? Vai mums jāsaprot, ka jebkurš amats Briselē ir prestižāks, augstāks u.c. cienijamāks kā būt par LV prezidentu? Tātad re ko viņa īstenībā domā par savu etnisko dzimteni...
jkl
j
a Ulmanis malacis nav augstprātīgs
l
l
Freiberga varēja aizsūtīt arī apsveikuma vēstuli jaunajai kustībai, bet izrādās divkosīga vienus atbalsta vairāk citus mazāk.
Diāna
D
Tur jau tas posts, ka prezidents Ulmanis tālāk par puķēm un makšķerēm nespēj aizdomāties... Pats jau to savā komentārā atzīst... :)
DD1
D
Tas gan izklausās uzpūtīgi: "Ja reiz esi bijis prezidents, nav pieņemts kāpties atpakaļ". Tautas labā nebūtu kauns bijušajam prezidentam darīt da jebko. Tikai šis galīgi nav tas gaījums, vienkārši kārtējo reizi ir sameklēts lielākais k...s, lai varētu bīdīt lietas aizsegā.
vira>>alexa
v
Par ko tad ta ciena- vai par to, ka vina bija prezidente 8 gadus un lidzvainiga saja jezga, kas notikusi? Nevajag glorificet vinas telu, jo vinai nekadas dalas, kas notika ar Latviju , tikai patika, ka arzemju prezidenti rokas buco....
alexa
a
visu cieņu ex prezidentei!
un
u
Un vairāk šis žests nenozīmē neko, tāpat kā ugunskrusts tūkstošiem gadu nebija nekas slikts. KO, ja tu ievazāji citu nozīmi, tad kas vainīgs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas