Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vīķe-Freiberga nenorādīs prezidentam, kurš premjers jāizvēlas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
HA HA HA
H
Beidzot Latvijai ir prezidents,kuram ir mugurkauls un neliekuļo,bet iepriekšējie lai stāv pie ratiem ar saviem padomiem.
haralds
h
es arī nenorādīšu prezidentam, kurš premjers jāizvēlas. bet zārks jau nevar palikt tukšā.
Viszinis
V
Valdību jāveido trim latviešu partijām, citādi jātinās uz citu valsti, jo te jau tā daudz krieviska.
Sijers
S
Pret Freibergu Latvija daudziem ir liela neciena un pat naids, jo vina atbrauca no Kanadas un augstpratigi nirgajas un ganijas ka Latvija cilveki dzivojot ka tumsa, ka tiem esot patikams un mils komunistu rezims, bet izradijas, ka sis Kanadas pensionare, kura atbrauca pukaina kleitina, kura nespeja pildit tai uzticetos tiesos pienakumus vadit Latviajs Institutu (pajautajiet toreizejam prezim Vilima Kristopanam, kurs bija soka par so nespejigo tanti) un tad ivina kaut ka nejausi pie rocinas, kuru ieveda cekists Bojars saeima, iesedas Rigas pili, un pec 8. gadu sedesanas, celosanas pa pasauli uz valsts rekina vina sanema, par labu kolposanu Latvijas valsts izlaupitajiem, tautas apzadzejiem Godmanim, Gailim, Birkavam un LC, Skelem un TP tadas pasas privlegijas ko komunistiskaja rezima genseki, kaut tie bija ar savu darbu kaut ko nopelnijusi un ne jau par 8. gadiem. Freibergai nebija kauna sanemt nesamerigi lielo pensiju, Ls, 1500/menesi+ valsts dzivokli Rigas centra, kuru izremonteja pec sis pensionares kaporizem par Ls, 500 000 (gramatu plaiukts vien izmaksaja 50 000 latu) , + valsts automasina, + valsts apmaksats soferis, sekretare, miesassargi, +komunalie pakalpojumi un to visu vina sanem it ka butu kaut ko no ta nopelnijusi. Ulmana un Freiberga alkatibai, vizdegunibai, egoismam nav vienkarsi robezu. Loti gribas ceret, ka sis valdiba Ulmani un Freibergu izmetis no valsts dzivokliem Rigas centra un tos izpardos publiska izsole, bet ieguto naudu ieskaitis Latvijas bernu un pensionaru fonda, jacer, ka viniem tiks nonemti soferi, automasinas, sekretares, miesassargi kuri tiekuztureti uz Latvijas iedzivotaju rekina un lielas, nepelniti lielas pensijas tiks samazinatas par 50%. Freibergai ir, beidzot, pasai jaiemacas parupeties par sevi un savu gimeni un iztikt ar tiem ienakumiem kadi vinai un vinas gimenes locekliem tie ir, bet ne parazitet uz valsts un tautas rekina, ipasi jau kad Latvija cilveki dzivo tada nabadziba, berniem un pensionariem ir nonemti pabalsti, lielai dalai Latvijas pensionaru pensijas ir zem iztikas minimuma, kurs Latvija ir Ls, 200/menesi.
vot
v
PREZIDENTS VIŅU ARĪ NEPRASĪS.
borcinsh
b
Jusu "viedoklis" Kundze-Ex ( ka komunistu - g."ulmani" ) paliek - Abrene !!! beidziet ludzu telot ar mimiku ( nu, neesiet vairs tik "populara"!) bet NORMALAI TAUTAI , daudz interesantak butu izlasit Zigmara Liepina VIEDOKLIS !!! laikam izglitotam LATVIETIM ir aizliegts izteikties komunistu - "diena" portalaa ....!? ...sho momentu mes gaidijam 20. gadus ???
Dilans
D
Vai komentāros obligāti vajadzētu gānīties un apsaukāties?Kurš tad ir tas vecums kad nav tiesību izteikt savu viedokli,braut auto pie stūres,iziet uz ielas,atrasties bārā?Laikam komentāra autori jūt ka drīz dosies citos medību laukos un nekad nebš veci.
es
e
ko tur norādīt, pietekami daudzi jau skaidri pateikuši, ka tam jābūt Dombrovskim, jāturpina iesāktais.
Latweets
L
Fascinējoši cik daudzi ir izlasījuši tikai virsrakstu un viedoklis gatavs :D Tam retardam kuram ienāca prātā šāds jautājums vajadzētu uz mūžu atņemt tiesības rakstīt jebkādā preses izdevumā. Tikpat labi viņš varēja aiziet pie Saktas puķu sievām un viņām uzjautāt kritērijus PM izvēlē. Es pat nešaubos, ka šo sievu aptaujas gadījumā žurnaļugam sanāktu raksts vismaz vienam atvērumam.
:D
:
Tantei uz vecumu ku-kū sagājis...
Dr.
D
VVF tikai un vienīgi atbildēja uz žurnālistu jautājumiem, neko viņa neiedomājas.
  • 5
  • 0
Sausais
S
Ja viņa to darītu, tā būtu augstākā mēra iedomība.
Tomēr
T
Nu , bet gribētos iedot kādu cu
gx-7
g
VAI tas ir joks?
tims
t
Ne, ko tad sis veca kaza vel ir sadomajusies? Kada vinai ir dala gar to kas notiek izlaupitaja un bankrota nevestaja Latvija, kas tika vei9kts tiesi vinas 8 gadu sedesanas , celosanas, laika. Kad Ulmanis unFfreiberga tiks izmesti no valsts dzivokliem Rigas centra un nonemtas visas privlegijas kadas vini bauda uz aplaupito un apzagto Latvijas iedzivotaju rekina, uz pensionaru un bernu pabalstu rekina? Vai vai, Freibergai tacu bija labi ari Sleseris, Stokenbergs, Godmanis, Skele, kalvitis,,,,visi kuri iznicinaja Latviajs valsti un to izlaupija. Protams, ka Valdis Dombrovsksi ir labakais Ministru prezidents pedejos 20. gados, par to nav saubu, tacu ministri ir jasaliek atbilstosi amatiem, lai nebutu ka tas bija lidz sim, ka pa ministriem bija zagli, blezi, slinki, egoistiski radijumi Stokenbergs, kristovskis, Murniece, pabriks, .....
Game Over
G
Ja ne si veca kaza ka Tu saki tad mes starptautiski joprojam butu bijusi nevienam nezinama bijusi PSRS republika.
  • 5
  • 1
zvirbulēns
z
Tā tik vēl pietrūka, lai norādītu!
alise
a
To interesanti: turi savu riebīgo muti ciet!
  • 1
  • 1
Interesan ti
I
Interesanti, ka gan Čigāne, gan Ēlerte gan Circene, gan Kārkliņa, gan citi - visādi geju lobija ļaudis nav tikuši Saeimā no Vienotības. :) Tāpat arī ZRP geju draugs Makarovs (kura dēļ ZRP zaudēja daudz atbalstītāju) ir tālu no iekļūšanas Saeimā! tas nozīmē, ka ŠO politiku gan ZRP, gan Vienotībai IR JĀMAINA! Jāatbalsta normālas ģimenes, nevis jāperina perversiju legalizāciju
  • 4
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas