Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Vīķe-Freiberga noraida pārmetumus izšķērdībā prezidentūras laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Vislielākais paldies V.V Freibergai mūsu prezidentei. Vismaz tad mēs jutāmies kā cilvēki. To saprot katrs, kas domā ar galvu.
XXXX
X
Pilnigi manas domas.Prezidentes prieksa cepuri nost.Vina tapat ka mes visi ir cilveks. CILVEKS Bet jus apsaukataji,skaugi,nirgas jums ar cilveku maz lidzibas.Ta traka skaudiba,nespeja pienemt,ka kada varbut gudraks un varosaks par jums. Norejat visus.tikai pats baltais pukainitis.Mierina tas ,ka visa tauta ta nedoma,to pierada niki - atkartojas vieni un tie pasi desmitam reizu.Prezidentei Dainu kalnu noklaja tauta ar ziediem.Jeb tudal jau kads atkal bauros,ka tos jau vina par vina nodoklu naudinu pati nopirka un noklaja.Pasi esat nulles.Pazistu vienu tadu ar augstako izglitibu ,bet vienmer pazilu degunu,prezidente vinai ari laikam ko izedusi.Rej un rej.Mums jau Dievs neder par prezidentu,to ari noriesin un skeletu skapi atradisim,Paldies PREZIDENTEI,nebija pasaule ejot jakaunas un jasarksts.Mes lepojamies ar vinu.Bet krancisi ir bijusi un bus
vip
v
VVF nav kaut kas ar smadzenem kārtībā! Sniegt interviju Playboy:) Vai rīt sniegs arī Pricesei?
LSR
L
piekritu Vetim. Vaira Vīķe Freiberga ir izcila personība un nezinu vēl otru tādu Latvijas pāŗstāvi. Latvijai šobrīd nav ar ko lepoties. Mēs esam ļoti zemā punktā. Iespējams, būsi vēl zemākā. Ir jāsaņem visi spēki,lai neizzustu no šīs pasaules vispār. Es ceru un ticu, ka cilvēkiem ir atlicis vēl kaut cik veselā saprāta, un viņi saprot arī to, ka ļauni vārdi un ļaunas domas materializējas. Labi vārdi un labas domas arī materializējas. Visi, kuriem tik daudz ļaunuma, ka nespējat savu ļaunu paturēt sevī - rakstiet uz papīra savus ļaunos vēlējumu un sadedziniet. Lūdzu nepiesārņojiet portālus! ja nevarat neko labu pateikt, sirsnīgu, uzmundrinošu - nesakiet neko. Lūdzu neiznīciniet vēl to, kas palicis! Lūdzu!
Vetis
V
Pirmā Latvijas prezidente ir darījusi ļoti daudz savas valsts labā. Nekad Latvijas vārds tik plaši nav skanējis pasaulē, kā viņas laikā. Nekad Latviju tik īsā laika sprīdī nav apmeklējušas tik daudz un tik prominētas personas. ASV prezidents,. Anglijas un Nīderlandes karalienes. Japānas imperātors.Polijas. Austrijas, Kazahstānas, Mongolijas, Aizarbeidžānas,Izraēlas u.c. valstu prezidenti... Pie tās varas, kas Valsts prezidentam ir dota uz šo brīdi, viņa ir darījusi daudz savas tautas labā. Kārtējo reizi jānovērš uzmanība no Latvijas mantas īstajiem izšķērdētājiem, apspļaudot citus .Nav jau noslēpums, kā rokās atrodas šodienas masu mediji. Vai tiešām Latviešiem ir pieņemts apspļaudīt savas sievietes?
LSR
L
Palasot komentārus, ir pilnīgi skaidrs, ka Latvija ir nobriedusi Lielajai Sociālistiskajai revolūcijai. Ar visām tās sekām. Apsveicu! Ko nevarēja lielinieki 1917. gadā, to latvieši paveiks 2011.jā. Paši pret savu zemi.
vēlreiz par friziera izmaksā
v
es savulaik izrekinaju, cik maksaja frizieris VVF diena, man toreiz sanaca, ka aptuveni 11 LVL +PVN. Jautājums - vai Valsts prezidentam ir jaizskatās slikti vai labi? Vai 14 Ls/dienā ir daudz maksāts, lai varam redzēt labi sapostu valsts vadītāju, reprezentācijas personu. Tā ir lielākā problēma Latviijā - ne tikai spriest, bet arī domāt šādās kategorijās, pieļaujot skaudību, nenovīdību, nespēju iedziļināties jautājumos. Manuprāt tādēļ ir arī šī krīze un tāpēc tik daudzi cilvēki aizbrauc. Dēļ nepanesamas atmosfēras, kas līdzinās skaudības un nenovīdības purvam. Latvijā šobrīd palikuši tikai aprobežoti un ļauni cilvēki, kuri labprāt redzētu valsts vadītāju nožēlojamā izskatā. Tā ir?
mazgājas????????
m
var iet liecināt, ja godīga.
mazgājas????????
m
par vēlu. Ne jau lieli tēriņi. IZZAGTA VALSTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mazgājas????????
m
bet kāpēc?????????taču nav TIK dementa lai tēmētu uz prezidentiem?
bimbam
b
Tieši viņas varā bija nepieļaut TP trekno gadu ārprātu un tik milzīgas plaisas veidošanos sabiedrībā. Tikai, vispirms to ir jāsajūt. Bet to nevar sēžot Vincentā un ēdot kūkas, bet gan ikdienā runājot ar cilvēkiem un uzklausot viņus. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------ Vēlētāju varā bija nepieļaut, ka TP tiek pie šprices.
nc
n
Latvijas tauta taču VVF laikā tika pārdota papīrīšu drukātājiem. Tagad tikai tiek imitēta cīņa ar sekām. Viņas pieļautais (atļautais) vairs nav labojams.
Ēriks
Ē
Viss skaidrs! Vienīgā pareizā, profesionālā un godīgā ir Vaira!
Satler
S
VVF bija Valsts Prezidente, kuru redzot, kuru dzirdot nebija jākaunās. Bet vispār jau Eiropa nav necik liela, varēja pie Širaka doties ar zirgu un pastalās, suitu sievu deķi uz kamiešiem:-/
Jukums
J
Acīmredzot, bijusī prezidente, diemžēl, nespēj paskatīties objektīvi no malas un novērtēt savu rīcību. Nav jau žēl, bet tā nauda daudz vairāk būtu noderējusi tik daudziem mūsu valsts cilvēkiem paša elementārākā iegādei. Tomēr, ja jau viņa par to runā intervijās, tātad, iespējams, ir sākusi aizdomāties un vienkārši meklē attaisnojumu pati savās acīs. Un sirds dziļumos tomēr saprot, ka nav izturējusi pašu elementārāko pārbaudi - pārbaudi ar naudu. Bet šis jau vēl nav lielakais viņas grēks - daudz sliktāka ir viņas vienaldzība pret notiekošo valstī. Tieši viņas varā bija nepieļaut TP trekno gadu ārprātu un tik milzīgas plaisas veidošanos sabiedrībā. Tikai, vispirms to ir jāsajūt. Bet to nevar sēžot Vincentā un ēdot kūkas, bet gan ikdienā runājot ar cilvēkiem un uzklausot viņus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas