Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Vīķe-Freiberga pieņem, ka vēlēšanās lielāku atbalstu gūs ZZS un SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
Vaira, nu ietekmē tos procesus, citadi latvieši tiešām ir idioti.
....
.
Jau tagad tā ir, tā ka nekas nemainīsies. Ja tauta tā vēlas.
ērce--->Vaira
ē
Tu vari pieņemt arī, ka krietni lielāku atbalstu gūs VL.
PENSIONĀRI
P
V. FREIBERGAS KUNDZE --- MĒS UZ VĒEELĒEEEŠANĀM TURPMĀK VAIRS NEEEEIESIM
Elva
E
Eksprezidente pati meklēja tikšanos ar SC. Tagad viņa vēlas noskaņot uz SC pusi. Mēs jau izvēli esam izdarījuši - Visu Latvijai!
Vidzemnieks
V
"...tautai ir kaut kas jāmaina savā domāšanā ..." Vai nav tāda jau sen dzirdēta un bieži atkārtota... ...es pat neteiktu Doma bet Frāze, kas politikā attaisno visu un jebko? Vai eksprezidentei kā psiholoģei (?) nebūtu jāzina un jāsaprot tie mehānismi kā un kādā veidā tautas domāšana mainās un spēj mainīties? Ne jau no uzsaukumiem, prasībām vai politiskām nejēdzībām mainās tautas domāšana bet no šo procesu kvalificētas un kompetentas plašas skaidrošanas, kurā ekspolitiķi un arī pati tautas mīlētā kundze varētu daudz ko darīt, ne tikai paredzēt un "pieņemt", "pieļaut", u.t.t. kas nekādas pūles neprasa un nekādu atbildību par nākamajām norisēm vārdu autors arī nevēlas uzņemties. Viņa apmierinās tikai ar to, ka pati piedalās balsošanā. Vai sava morāla atbildība par tautas likteni eks-prezidentam nepaliek uz visu mūžu? Bet morāle jau ir individuāla lieta, ētiskie principi gan vieno tautu visos tās domāšanas un apziņas līmeņos.
skataties tv un balsojiet,auni.
s
būs tie paši zzs un sc tikai zem citiem nosaukumiem.Forma mainīsies,ne saturs. Balsojiet par to ko jums iezombē reklāmās pa tv.
idiotiem idiotu balsošana
i
jūs paši iebalsojat šādus zzs un sc,un pieļaujat to patvaļu,ko tad tagad brīnaties! tad ar saņemat to ka tiksiet slaukti un cirpti arī turpmāk.
A
A
ZZS toč vairāk nedabūs, et vai dabūs mazāk un par cik mazāk, tas ir jautājums. Vai ir kādz links uz Lembergu famīlijas bruģa ražotnes attēliem?
!!
!
Freiberga šoreiz kļūdās.
es
e
Vairai arī sanāca skāde:Bērziņu nepazīstu ,bet būs švakāks.Tas tā laikam braukājot pa pasauli rādās,kad reti parādās mājās. Vai tad bijušajiem arī miesassargi. Tad gan jāiet protestēt. Bērziņš ir turīgs vīrs un droši pārtrauks šo dzīvokļu,miesassargu un sekretāru un pensiju un mašīnu lietu bijušajiem no nodokļu naudas.
ff
f
Lozungs nāšajām vēlēšānam: "Nevienu balsi ZZS!"
pats tu tāds - čelovek
p
ļoti labi noraksturoji pats sevi. tikai viens papildinājums - tā kā ne ar ko paspīdēt tev nekad neizdodas, tu ātri pārej uz tukšvārdīgu strīdēšanos par neko.
DANKO
D
"Jā, mums būs pārmaiņas, un baidos, ka ne gluži visas uz labo pusi," teica Vīķe-Freiberga. Bet es domāju ka labāk šausmīgas beigas nekā, bezgalīgas šausmas.
Человек
Ч
VVF neko nesaprot no iekšpolitikas un objektīvam vērtējumam viņai traucē augstprātība un visus uzskatīšana par muļķiem, tikai viņa pati esot spīdeklis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas