Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Vilks balsos par Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
praktiskais latvietis jautā:
p
Cik tiks izmaksāts kompensācijās "atlaistajai'" saeimai? Cik liels tas "bonuss" sanāk par nostrādāto mēnesi?
.....................
.
Kurzemnieks 20.07.2011 13:50:30 Ziņot! Ko dara un sola Zatlers? 1) Sēj neticību visām latviskajām partijām, tostarp „Vienotībai” un faktiski grauj latvisko partiju izredzes vēlēšanās, bet veicina promaskaviskā Saskaņas Centra izredzes kļūt par varas partiju. 2) Mudina nākamai Saeimai virzīt jaunus cilvēkus, bez pieredzes politikā, kas tikai pasliktinātu Saeimas darba kvalitāti. 3) Neatlaida 9. Saeimu, kurā vairāku partiju mandāti faktiski bija pirkti krimināli finansētā priekšvēlēšanu kampaņā un kuras atlaišanu sabiedrība pieprasīja, bet vienpersoniski atlaiž pašreizējo, kas faktiski tikko kā sākusi strādāt un valsti saņēmusi jau tuvu bankrota stāvoklim. 4) Tracina cilvēkus ar boļševistisku saukli: „sitiet oligarhus!”, bet neteic, ko viņš piedāvās pēc tam, kad būs apglabāts pēdējais no trim latviešu „oligarhiem”. 5) Iestājas pret pensiju indeksēšanu, par to aizvietošanu ar nabadzības pabalstiem, par pāreju uz maksas medicīnu un maksas izglītību. 6) Piedāvā valsts finansētās skolās mācību turpināšanu krievu valodā. 7) Rada valstij daudzu miljonu izdevumus referendumam, vēlēšanām un kompensācijām atlaižamajiem Saeimas deputātiem, valdības ministriem un to biroju darbiniekiem, ko nāksies ņemt no SVF aizdotās naudas. 8) Valstij ļoti kritiskā brīdī, pirms vēl vienas sāpīgas budžeta konsolidēšanas par daudziem miljoniem, iemet valsti ilgstošā politiskā un ekonomiskā haosā, jo Saeima un valdība darbojas „čemodānu” režīmā un, gluži dabiski, galvenokārt domā par izredzēm nākamajās vēlēšanās, nevis valsts interesēm ilgtermiņā. 9) Tas apdraud nākamā gada budžeta izstrādi laikā un kvalitatīvi. Referendumā jāpiedalās un jābalso „PRET”, lai novērstu ārkārtas vēlēšanas un to negatīvās sekas. Tie, kas nepiedalīsies vai balsos par, lai pēc tam neraud, ka situācija kļuvusi vēl sliktāka. Šī ir tā reize, kad saprāts var uzvarēt, ja vie
df
d
Ja jau GODA viirs tad pieprasot savu atlaishanu arii nekandidees naakamajaa? :D
skuķis
s
Vilks ir profesionālis un GODA vīrs...viena no retajām amatpersonām, kura izceļas ar kompetenci un inteliģenci
Skuķa kompetence
S
Kur šis ir kompetents tas svensonu lobists? Pie skuķiem? Nu nevar būt!!!! Viņš jau tāds trausliņš tikai bankām var palīdzēt miljonus pelnīt.
  • 1
  • 1
LOL
L
dīvainītis, aiznes šodien atlūgumu
zvirbulēns
z
Kuru gan interesē par ko balsos šis cilvēciņš, banku lobijs valdībā?
skuķis
s
Mani interesē, zvirbuli! Esmu 100% pārliecināta,ka tu salīdzinājumā ar Vilku esi absolūta NULLE un katrā ziņā viņa domas vairumam cilvēku interesē daudz vairāk nekā tavējās..tā nu tas ir un tev ar to jāsamierinās..
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas