Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Vilks: Darbaspēka nodokļus mazinās uz ēnu ekonomikas apkarošanā iegūto līdzekļu rēķina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vēl
V
Pareizi jau saka,ka jāglābj kārtējie maitas. Esam saglabājuši daļas mazsvarīgās nozarēs. Toties privāti atdevuši, alkoholu . cigaretes,degvielu utt. nozares, kas nes peļnu un ir vitāli svarīgas tautsaimniecībā. Nu nav mums saimnieku ir tikai patērētāji Valsts mērogā. Tu man es Tev. Tiešām , kā var tik apstrakti runāt Darbaspēka nodoklis???????????????????Ja runā par DD soc. nodokli tad tas tiešām ir ļoti liels. Tāpat IIN arī nav mazais. Jāievieš bezbērnu nodoklis un nekustamā īpašuma nodoklis tā jārēķina , lai uz cilvēku ir pieklājīgi M2 vai ģimenei noteikta M2, tat netiek aplikta ar nodkli. Ar NĪN jāapliek liekā kvadratūra. Citādi būsim otrā grāvī, jo mājas ceļam ar skatu uz nākotni t.i. bērniem. Ja dzīvojam šodienai, tad ejam uz alām. Paldies!
man
m
Kas tad īsti ir šis Darba spēka nodoklis.
Jukums - andrejsg
J
Piekrītu, problēma tiešām pastāv. Ir jābūt civilizētai attieksmei pret šiem cilvēkiem, iespējams, viņiem ir arī lieli kredīti, kas jāatmaksā. Taču to visu mēs vairs vienkārši nespējam apmaksāt - cik tad vispār ir cilvēku, kuri ar savu darbu rada reālas vērtības ko pārdalīt. Un prasīt no cilvēkiem lai viņi turpina dzīvot pusbadā lai uz viņu rēķina "visi tie ļaudis" turpinātu apmaksāt savus lielos kredītus, ir netaisnīgi un amorāli. Tāpēc jau sen bija jābūt izstrādātai programmai lai atrisinātu šo situāciju. Cik saprotu, tad tādas programmas nav. Un tā nu ir valdības neizdarība - savādāk to nenosauksi.
Jukums
J
Cīņa ar ēnu ekonomiku, protams, pozitīva apņemšanās, taču vairāk izklausās pēc miglas pūšanas acīs. Jo, piemēram, cīņa ar aplokšņu algām, faktiski ir cīņa ar sekām, neķeroties pie cēloņiem - neloģiskās, birokrātijas ietilpīgās, attīstību bremzējošās un sociāli netaisnīgās (atcerēsimies. piemēram, bēdīgi slavenā Flika atzinumu, ka Latvijā labi ir dzīvot bagātajiem) nodokļu sistēmas jau tā novēlotās reformas. Acīmredzot, tā joprojām ir tāda kā valdošo politiķu svētā govs un vienkārši tiek piemeklēti jebkuri baltiem diegiem šūti argumenti (mistiski solījumi aizdevējiem utt) lai tikai turpinātu uzturēt spēkā pašiem izdevīgo, bet acīmredzami lejupejošajā spirālē esošo sistēmu pat tik ļoti nopietnos aqstākļos kā pašreizējā situācija. No tā varam izdarīt secinājumu - politiķi ir drīzāk gatavi upurēt valsti, nekā zaudēt savas privilēģijas.
andrejsg
a
Es reizumis mēģinu iedomāties- ko nozīmē samazināt valsts pārvaldes aparātu, ja arī tas ir divreiz lielāks kā nepieciešams. Pirmkārt- kur liksies visi tie ļaudis, kuri paliks bez darba. Nu- neviens viņus ar atplestām rokām citur negaida. Otrs- Latvija ir maziņa, visi visus pazīst. Likvidēt krēslu, kurā sēž labs draugs, paziņa vai meitas vīramātes brālēns tīri cilvēcīgi varētu būt grūti. Tāpēc nedomāju, ka šis būtu tīri politiķu privilēģiju jautājums. To visu vajadzēja darīt "treknajos gados", kad cilvēkiem bija iespēja atrast sev darbu citās nozarēs, vai pašiem attīstīt savu biznesu.
  • 0
  • 0
Reizrēkins
R
Tā ir ka Finanšu Ministrija nepārzina ekonomikas pamatlikumus-samazinot lielākos nodokļus pasaulē darba ņēmējiem- ēnu ekonomika paša par sevi pazudīs
Jēlīšu moto
J
Kā var nesolīt!!!!!!!!!!!!!!!
...
.
Izklausaas peec stulbs un stulbaaks. Finka paregjojums piepildiisies tikai peec 3 gadiem, liidz tam emigraacija.
alias
a
Tad, kad bija gara un plaša runāšana par Air Baltic, tad tika teikst, ka tas nenotiks uz bud;zeta konsolidācijas rēķina. Kā valdība apstiprināta, tā viss - konsolidēsim, jo jāglābj kārtējie maitas.
...
.
Sameloja - nu un tad.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas