Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Vilks paziņo par aiziešanu no politikas un atgriešanos finanšu sektorā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PS
P
Vilkam par darba trūkumu nav jābaidās,tādu speciālistu un godīgu cilvēku paņems jebkura finanšu firma ar atplēstām rokām! Un Vilks to ai pelnījis,jo cīnīties ar neizglītotiem kolēģiem ir tas pats,ka cīnīties ar vējdzirnavām! Veiksmi Vilkam!!!
Kārklu vācietis
K
Gan jau ir konkrēts ņēmējs,pateicīgs par sniegtajiem pakalpojumiem.
  • 0
  • 0
Adatiņa
A
Tad,kad Vilks vairs nebūs ekonomikas ministrs,tad jūs gudrīši,visi,kas viņu tagad ķengā,sapratīsiet,kas Vilks bija par cilvēku un cik pareizi viņš runāja,bez nodokļu celšanas mūsu Valstī nekas nemainīsies!!!
gulbe
g
arī šis lēmums tikai liecina par domājošu un pašpietiekamu personību. Paldies par paveikto!
ffff
f
es gan ari uzskatu,ka finansu ministram salidzinajuma ar citiem ministriem vairak japielieto smadzenes.,arlietu ministra tur vispar darbs-atputa.,un citiem ministriem nekadas ipasas atbildibas
Vija
V
Arī man atalgojums ir būtisks, jo jāpieliek lieli spēki, lai izsekotu nemitīgām nodokļu politikas izmaiņām
Mazpisānu
M
Grāfam jurim van T. Tāpat kā Ķermanim van Alvim riebjas lumpeni.
Lieta vienkārša kā bičam
L
Banku labā slauca valsti. Tagad jāsaņem honorārs. Divi valsts sekretāri šo taciņu jau iestaigājuši.
Juris T.
J
Gudri politiķi nav patīkami, jo lumpenus tie kaitina. Labāk būt populistam un murgot par cieto mugurkaulu un sapņot, ka ar sekondhenda ieročiem nobiedēsim lielvalstis.
zinošais
z
Līdz vēlēšanām ir vēl 4 mēneši, kuru laikā vēl 10 reizes var pārdomāt. Pa šiem gadiem Vilks ir uzkrājis politisko kapitālu jeb sabiedrības uzticamību. To tagad tā vienkārši izniekot, manuprāt, būtu nepiedodama izšķērdība. Nu, ja tajā vienotībā tevi ēd nost rižā un repšes lūzeri, tad nav jau obligāti iet no politikas projām. Varbūt vajag vienkārši pievienoties citai partijai un ar to vēl vairāk samazināt rižās un viņas mafijas izredzes palikt pie siles. Domāju viens pats A.Vilks aizejot uz citu partiju norautu pāris procentus no vienotības elektorāta. Es pats būtu balsojis par vilku ( un balsošu jebkurā gadījumā, ja viņš paliks) un domāju, ka daudzi būtu balsojuši par viņu. Man šķiet Vilks vienkārši neapzinās šīs nianses un nav par tām padomājis. Es domāju, tā komanda ar kuru viņu aplika rižā un repše viņam patiesi bija pieriebusies ar savu zaglīgumu, nekaunīgumu un pastāvīgu ministra diskreditāciju. Bet tas jau nenozīmē, ka plinti vajag mest krūmos, tieši otrādi, ja dzīve ir piespēlējusi tik reālas iespējas uzvarēt savus pretiniekus, tad nevajag laist iniciatīvu no rokām. Vajag vēl līdz vēlēšanām atbrīvoties no atlikušā rižās komandas balasta ministrijā un padotības iestādēs un startēt vēlēšanās kā citas partijas finanšu ministra kandidātam.
:):):)>vārds
:
Kas tie tādi ir - "sorosīti"? Kā viņus var atšķirt no nesorosītiem?
  • 0
  • 0
Vārds
V
Ir lasa tikai sorosīti.
  • 1
  • 2
Vārds
V
vins var but par kadu konsultantu ministram bet neviss aiznemt vietu,ka ari citi darboni,kuri sez pasvaldibas un telo gudros
  • 1
  • 1
Gocis
G
Vilks ir saprātīgs, pietiekami labi informēts cilvēks un saprot, ka Latvijas sabiedrībai vēl krietni jāpaaugas, lai spētu atsijāt graudus no pelavām. Viņš vienkārši ir noguris no cīņas ar vējdzirnavām. Intervijā "IR" viņš skaidri un gaiši pateica, ka mafijas ietekme politikā ir pārāk liela, lai valdība spētu pilnvērtīgi strādāt! Godīgam cilvēkam ir grūti apzināties savu bezspēcību nelietības priekšā. Lai viņam veicas!
  • 5
  • 2
AD
A
V ilks ir viens no labakajiem fin. ministriem kads mums bijis.. zel ka prom no politikas
K
K
Protams, ka labākais! Tik labi nomenedžēja Parex afēru, tik veiksmīgi visu noslepenoja, tik veiksmīgi nomenedžēja LMetalurga miljonu afēru.
  • 0
  • 0
Vārds
V
Es varbūt neko neteiktu, bet pie datora dirnošais slaists, ar palamām khe!, nu!, redz!, pats pēdējā laikā nav redzēts izejam no komentāru virtuālās vides. Tāpēc ir jābrīdina - citus kaunina tāds cilvēks, kam vecuma demences dēļ jau sāk piemirsties, ko viņš pats te dara. Dara cauru dienu. IP adrese taču viņam ir viena un tā pati.
  • 2
  • 1
redz!
r
APRĒJĒJI IR SLAISTI, KURI DIENĀM DIRN PIE DATORIEM! Tādi noder ikvienam, jo gatavi riet par visu ko, ja pamet kādu kaulu!
  • 4
  • 3
hm
h
Aprējēji ir tālu no tautas, tie sludina melus un plikus lozungus. Tie var būt Sarkandaugavas klienti, taču parasti tie ir savervēti komentāru rakstītāji, tos vada kāda naudīga "roka", kura vadās no principa, jo sliktāk valstī, jo labāka dzīve blēžiem. Juku laikos katrs bandits jūtas kā varonis.
  • 5
  • 1
Žetons
Ž
Jā, tieši tā. Man gan liekas, ka viņš būtu varējis pateikt paldies Latvijas iedzīvotājiem par to, ka tie palīdzēja krīzi izturēt. Protams, tas neko konkrēti nedod, bet tas arī neko nemaksā, un ir patīkami, ka kāds Tavus pūliņus atzīst, kaut ar labiem vārdiiem. Vilkam nav ne vainas un aprējēji mierīgi varētu pameklēt baļķīšus savās acīs!
  • 4
  • 2
Prof.
P
Paldies par darbu!
Senais
S
Cik vienkārši un bez bailēm par atbildību.
zinu
z
Vienotība ar Vilku atkal pielieto viltus teātri. Vēl būs daudzi šāda veida teātri nospēlēti,lai apmuļķotu vēlētājus. Neticiet, tā ir savas ādas glābšana pirms Saeimas vēlēšanām.
Žēl
Ž
bet izskatās, ka bāleliņiem vajag tādus, kuri glauda spalviņu un sola ķīseļu kalnu. Neviens ministrs, kurš bijis tiešs un runājis pretī vairākumam bāleliņam parastajam nav bijis patīkams. Bāleliņam gribas nemaksāt nodokļus, bet tajā pat laikā grib arī lielu pensiju. Jā, lv nodokļu politika ir tālu no ideālā, bet būsim godīgi arī ļautiņi grib tikai ņemt. Kamēr neizmainīsies sabiedrības domāšana, kamēr nevilksies uz vēlēšanām, kamēr nesajēgs kā veidojas pensijas utml. lietas nekas nemainīsies.. Man gan patika Vilka kungs kā ministrs.
Vārds
V
vajadzeja veidot pareizas pensiju sistemas un citas logiskas sistemas.,vajadzeja pielietot kaut kanadas pensijas sistemu.,freiberga vareja to ietekmet budama tas ilglaiciga pilsone.,ja nemaldos tur 500 no valsts un cita dala sastada privatie fondi.,vilka un dombrovska darbiba,ka tik nav noziedziga pret tautu.,bet nestabila finansu politika rada nopietnus draudus valsts pastavesanai ka tadai
  • 1
  • 1
Vārds
V
Šādu nelieti, kas bārstās ar izteikumiem un kalpo zviedru kapitālam, mums NOTEIKTI nevajag. Ja tas tips piezemēsies atpakaļ SEB, es slēgšu tur savu kontu.
  • 2
  • 2
D
D
Ūjā ūjā nikni vilki Kas tie vilki? Traki sunji!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas