Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Vilnītis sliecas nekandidēt uz RP valdes priekšsēdētāja amatu, galīgo lēmumu pieņems vēlāk

Reformu partijas (RP) valdes loceklis un partijas Kurzemes reģiona nodaļas vadītājs Jānis Vilnītis sliecas nekandidēt uz RP valdes priekšsēdētāja amatu, taču galīgo lēmumu politiķis plāno pieņemt nākamajā nedēļā.

Vilnītis ir informēts, ka Kurzemes reģiona nodaļa viņu ir nolēmusi izvirzīt kā RP valdes priekšsēdētāja amata kandidātu. Viņš gan ir skeptisks par iespējām kandidēt, jo nav saistīts ar Ministru kabinetu (MK) un Saeimu. Iepriekš saistību ar MK un likumdevēju politiķis minēja kā cita iespējamā kandidāta - izglītības un zinātnes ministra Vjačeslava Dombrovska (RP) - priekšrocību.

RP Kurzemes reģiona nodaļas vadītājs pirms galīgā lēmuma paziņošanas plāno savu pozīciju izskaidrot tiem cilvēkiem, kuri būs izvirzījuši viņa kandidatūru.

Iepriekš Dombrovskis publiski paudis gatavību kandidēt par RP valdes priekšsēdētāju. Kā vēl viens iespējamais RP valdes priekšsēdētāja kandidāts kuluāros tiek minēts politiskā spēka Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Edmunds Demiters.

Pašlaik RP valdes priekšsēdētājs ir eksprezidents un Saeimas deputāts Valdis Zatlers, kurš paziņojis, ka nekandidēs uz otru termiņu. RP kongress, kurā tiks vēlēta jaunā valde, notiks 13.jūlijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas