Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Vīzu burkāns un pātaga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Normunds
N
Vai, Tev, nabadziņ, pat pēc Lužkova gadījuma nekas par Imigrācijas likuma patiesajiem mērķiem nekļuva skaidrs?
Li
L
Par likumu, kas par ieguldījumiem ļauj uzturēties šajā valstī un iegūt termiņuzturēšanās atļauju - pirmkārt, tas ir ļoti labs solis Latvijas starptautiskās aprites veicināšanā. Kā jebkurai "precei", ja to grib pārdot ir vajadzīga reklāma. Būsim reālisti, lielākā daļa ārpus ES robežām Latviju uzskata par briesmu pilnu, aukstu un nepazīstamu zemi, un kur nu vēl kāds zin, ka te var kādu uzturēšanās atļauju dabūt, ja par to nav skaidras un ilglaicīgas informācijas. Process, lai iegādātos normālu īpašumu un sakārtotu dokumentus aizņem ne mazāk kā pus gadu (ja dzīvesvieta atrodas pietiekami tālā valstī, un iebraukt Latvijā var tikai ar vīzām, kas jākārto arī ir ļoti ilgi), ja negribi pirkt "kaķi maisā", neskaitot to, ka vismaz pāris reizes jāatlido, lai apskatītu īpašumu, ir vēl jākārto dokumentu kalni, atļaujas, izziņas, naudas pārvedumi, kas arī ne no visām ārpus savienības valstīm ir tik ātri izdarāms. un tagad vēl te kāds spriež par likumu atcelšanu. ja šādā veidā notiek plānošana, tad vainojiet paši sevi, ja cerētie mērķi netiek sasniegti.
Sarkasms
S
Dēvēt sievieti par vecu, komentējot viedokļa rakstu, ir ne vien bezgaumīgi, bet arī neētiski un nekādā veidā neietekmē rakstā pausto. Liecina par zināmu vājumu. Un kas gan liek domāt, ka "nemaz neuztraucas"? Jeb labāk dodam valsti pārvaldīt Juzim, lai viņš visus met ārā, lielos ienaidniekus pārmāca, publiski noperot uz bluķa Doma laukumā, atceļ visus likumus un jūtas paveicis valsts labā maksimumu no iespējamā! Urrā! Juzi par prezidentu!
a
a
Pusmūžu kalpoja Maskavai,tagad kalpo Vašingtonai.Drīzāk Telavivai.
Juzis
J
Latvijas valdibai, kuru vada V.Dombrovskis nekavejoties Latvija ir javeic likumu revizija un ir jatcel visi tie likumi kurus ir pienemusi Latvijas valsts izlaupitaji Godamna un Skeles mafija, piemera, "Likums par diplomatu izdienas pensijam", Likums par arzemnieku uzturesanos Latvija ja tie veic investicijas", sis likums ir Skeles, Godmana, Slesera.... instruments ka Latvija laut iebraukt un uztureties zagliem, banditiem, korumpantiem, teroristiem, likums par izbijuso prezidentu nodrosinasanu ar dzivojamo platibu un citam privlegijam. Ir amaorali,ka izbijusie prezidenti Ulmanis un Freiberga turpina izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latvijas iedzivotajus parazitejot uz vinu rekina. Ulmanis un Freiberga ir jaizmet no valsts dzivokliem Rigas centra, jo katra sapratiga, psihiski vesela un fiziski vesala pilsonu pienakums ir pasiem rupeties par saviem sadzives apstakliem, bet ne dzivot uz valsts un tautas rekina,.....un visi sada veida kroplie likumi uz ka pamata 20.gadu laika tiek izlaupita valsts uz apzagti Latvijas iedzivotaji ir Latvija jaatcel nekavejosi un ar to speka stasanos dienu. Mani vienmer izraisa izbrinu si veca sieviete Vaidere, kura nemaz neuztraucas par to, ka Latvijas valstij un latviesu tautai lielakie inaidnieki ir Latvijas Saeiams deputati, prezidenti, minstri, ieredni un visa valsts parvalde Latvija?
El
E
Kā tad! Kas tik vēl nebūs?! Tas būtu vienkārši vājprāts un viņas iedomības triumfs.
Rita
R
Inesi Vaideri - par Valsts prezidenti!
un
u
Uzturēšanās atļaujas par "investīcijām" ir fikcija, to pierādīja Lužkovs, ja ieviesēji nesaprata.
zeller
z
Labs raksts. Ir taču jāsaprot, kas un kā - paldies par apskaidrošanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas