Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Zaķa nomaiņa var ietekmēt valdības darboties spēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tiesneša palīgs
T
Vismaz mūsu adm.raj.tiesā vairākums darbinieku un tiesnešu uzskata, ka Dz. Zaķis no amata jāpadzen. Ja kāds no tiesnešiem rīkotos šādā veidā, amats jau būtu sen zaudēts un šodien pat Saeima balsotu par tiesneša pilnvaru atsaukšanu. Ja Zaķim nav ne ētikas, ne morāles, ne goda un cieņa, tad tas vairs nekad neparādīsies. Cieņa un gods, morāle Zaķis zaudēja un ieguva jauno automobili. Lai tad arī vizinās ar šo auto, kas viņam, Zaķim, un viņa ģimenei, Vienotībai daudz svarīgāks par godu un cieņu, par tautas un valsts interesēm. Cerams, ka visu atlikušo mūžu Dz. Zaķis dzīvos ar šo kauna un goda zaudēšanu, apmaiņā pret auto bez nodokļa, apkrāpjot savu valsti, bērnus, pensionārus, tautiešus.
Alldo
A
jau ''lasot'' deputāta zvērestu, ļļoti daudzi DOMĀJA par citām, sev tīkamām iespējām, kā gūt labumu. Un zvēresta ''piņemējas'' izturēšanās tajā ''pasākumā'' ir spļāviens uz Latvijas IEDZĪVOTĀJIEM.
Juris
J
Ta saucamā vienotība savu vardu ir teikusi ,tagad mums vēlētājem ir jāsaka savsvards Vai tišām ir jābūt tādam gļēvulim ka nevar pieņemt vienīgo pareizo lēmumu.Noziedznieks paliek Saimā.Tāds kautkas ir iespējams tikai Latvijā.Cik ilgi????
politalogs
p
So divu blezu, zuliku Dz.Zaka, A. Stokenberga izmesana no Vienotibas var tikai uzlabot Vienotiba telu. Kamer sie divi smerdeli netiks patriekti no Vienotibas, izmesti viens no Saeimas, otris no PV valdes tikmer Vienotibai tiks pielidzinata LC, TP, PLL zaglu bandam.
...
.
Oi,tikai nesmiidiniet...Dzintarinja nomainja neatstaas nekaadu efektu uz kopainu
Murgs
M
Frakciju var vadīt tikai izcils shēmotājs. Divkoši ar dubultmorāli.
666
6
Protams,ka ietekmēs!!!VALDĪBA PALIKS BEZ AFĒRISTA!
Maijaa
M
....frakcijā nav cita cilvēka, kas viņu līdzvērtīgi varētu nomainīt.... mašīnas nopirkšana, tad vēl cita balsojums Zaķa vietā, līdzvērtīga laikam frakcijā nav.
jautājums
j
uz labo pusi??
jautrais
j
... vienotība dabūs spērienu pašvaldību vēlēšānās.. un tālāk jau šļūdonis aizies..
trevija
t
Vai Zaķa kunga "shēmošana"ar izvairīšanos valstij maksāt PVN un Bērziņa demisija nav Vienotības vestās politikas krahs??? Izskatās ka ja Vienotība noturēsies pie varas tad sabiedrībai būs smagi laiki
Tre
T
Vārdsakot, glumš tipiņš, kādu maz :-) nevar nemaz atrast, kas aizvietotu
bio
b
Nacionāļu gājiens tikai liecina, ka tā ir bijusi tikai daļa no apzinātas valdības un Vienotības šūpošanas. Un saliekot kopā šīs lietas un dažus pieņēmumus iezīmējas, no kurienes tam visam aug kājas
jes
j
Tad jau viņi būs ieteikuši Zaķim - ei, ko tur ar tiem nodokļiem krāmējies - dari pēc šīs shēmas! Smiekli - tagad nacionāļi vainīgi pie Zaķa šmuces!
  • 1
  • 0
loģiski
l
Kājas aug no pēcpuses. Pēcpuse izprātoja, ka neskatoties uz vairākkārtīgiem iepriekšējo Saeimu lēmumiem par kompensāciju atteikšanu, šis jautājums atkal jāaktualizē. Pēcpuse saucas Vienotība.
  • 6
  • 0
Puppets show
P
Domāju, ka valdības darboties mazspēja no Zaķa iztrūkuma īpaši necietīs.
NU
N
izjuks tāpat vienotība,par daudz melu un netīru lietu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas