Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Zatlera iespēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kindzulis
K
Jā jā, autors raksta, ko domā. Tikai maz ko saprot no realitātes. Klausās, ko saka pa labi, pa kreisi un visu pieņem. Te Dzintars, te Žironovskis. Autoram diezgan liels sviests ir galvā. Kāda ideoloģija var būt partijai, kura veidojas pāris nedēļu laikā? Un par to sabiedrības noskaņojumu? Un kas pie mums ir kreisie? Saskaņas centrs vai SCP? Domā līdz un tad raksti!
Kaspars Gasūns
K
Par to "kreisumu" ir neprecizitāte, kas ir pretrunā pat ar paša autora diagnosticēto situāciju. Mūsu sabiedrība ir vienlaicīgi ļoti labēja nodokļu jautājumos (autora jau pieminētā zemu nodokļu mīlestība un vispār izvairīšanās no to maksāšanas) un kreisa pabalstu u.tml. jautājumos (arī autora pieminētie). Šī pozīcija jau ir ekonomistu folklorizēta kā "nodokļus kā ASV, pabalstus kā Skandināvijā".
BFC
B
Ivars Āboliņš ir neapšaubāmi viens no principiālākajiem un labākajiem Latvijas žurnālistiem, kas domā un godīgi raksta, nevis pārdodās un meklē sensācijas.
ccc
c
Precīzi attainota realitāte! Ilgtermiņā Zatlers neko neizmainīs, jo nav intelektuālās kapacitātes.
MM
M
"Vispārējais Latvijas sabiedrības noskaņojums neapšaubāmi ir galēji kreiss." ---- Nu ko var muldēt pa ķešu? Kāds "vispārējais", kāds "neapšaubāmi", kāds "galēji"? Autors 2 kaimiņus un 3 draugus aptaujājis, vai kā. Ar šitādām frāzēm 12.klases sacerējumā par 1905.g. revolucionāriem var mētāties. Man, piemēram, apkārtesošā "vispārējā L-jas sabiedrība" labi saprot, ka uz Alpiem slēpot vairs nevar aizbraukt un Āfrikas safari jānomaina pret Polijas Tatriem. No nekā nekas nerodas un netiek sapņots par maziem nodokļiem un brīvu medicīnu. Izskatās, ka autoram pašam īsti nav skaidrības kas ir "ideoloģiskas lietas, principi un vērtības", kuras tiek piesauktas. Toties piekrītu, ka Zatleram jānāk ar skaidru ideoloģisko uzstādījumu, varas/sabiedrības plaisas mazināšanai. Btw, zem bildes vajadzētu likt ne tikai fotogrāfa, bet arī fotografētā vārdu, uzvārdu, citādi ātrumā nevar saprast kas par bildi.
Sen nebiju lasījis
S
Kaut ko tik stulbu.
Daniels
D
Ļoti objektīvi! Ja ideoloģijas nav partijām, tad tās nav arī valstij, Un tāda valsts būtu salīdzināma ar kuģi, kas izgājis atklātā jūrā bez kompasa. Tādu kuģi vadīt mērķtiecīgi nav spējīgs neviens kapteinis...!
zvirbulēns
z
Tā nebēdz būt, ka zārks stāvētu tukšs, ir ideoloģijsa: superliberālisms, Vara realizē ASV, Krievijas, ES - ideoloģijas, kas, protams, nesapas ar nacionālas valsts ideoloģiju. No šejienes ar problēmas - tautiņa grib ideoloģiju, kas sargātu valsti (gan kreisie, gan labējie), bet Vara realizē pilnīgi pretējo, problēma nav demokrātijā, brīvībās, problēma ir Varā. Tā tas bijis visus 20 gadus, tā tas ir arī tagad, kad te valda Vienotības jēlīši.
  • 0
  • 0
iIna
i
raksta autors būs kaut ko pārpratis. ne jau tauta vēlas bagātigas pensijas, bezmaksas medicīnu, izglītību, mazus nod utt / pat peļu slazdā siers nav par brīvu / bet viss ko tauta vēlas ir dzivot un ne nabadzībā. ikviens būtu gatvas kaut vai piem maksāt augstākus nodokļus, ja mēs visi redzētu reālu atdevi no samaksātā.
Ivars Graudums
I
Es dmaaju, ka vajadziiga buutu sociaali taisniiga valsts un reizee jaaizstaav latvieshu valoda un jaasaliedee sabiedriiba. Taisni taada poliika ir pashsaprotama rietumu demokraatijaam. Ir nepareizi nabadziigaam sievieteem kaa maaminju algu maksaat 50 Ls meenesii, jo- luuk- vinjas nav maksaajushas nodoklus. Ar 50 Ls sieviete ar beernu nevar izdziivot. Un ir arii nepareizi teikt, ka krievi ir pavisam citaada, mazveertiigaaka tauta, taadeelj mees negribam vinjus integreet. Taada, labeeja politiika ir iisredziiga un kait valstij.
Bībelnieks
B
Zatlers Latvijai nav vajadzīgs, labi ka viņ pitams vēsturei, jo, TWITTERĀ Prezidents Zatlers ari informeja, ka nav parakstijies par Satversmes grozijumiem, kas paredz pareju uz izglitibu latviešu valoda, un ari neplano to darit. Prezidents pielaidis masīvu kļūdu un grēkojis pret Latviju!! Nav ko ielikt tādu kas liks nāves cilpu ap Latvijas kaklu!!!! Nu deklarējis naidddu pret latviešu valodu un kultūru!! Ar to viņš parakstijis nāves sodu savai turpmākai prezidentūtai. Ja viņš nevar aizstāvēt latviešu valodu un cīnīties par to viņš mums nav vajadzīgs.
zvirbulēns
z
Raksta autors antrapologo, teju sajukušā Ķīļa dēls, vai? Līdzīgs ir! :) :) :)
coma
c
Ja Zatlers izveidos partiju tad Vienotība...ZZS.. un pārējie sateliti pazudīs no aprites un būs kā statisti saeimā!!! PASŪTĪJUMRAKSTS lai kārtējo reizi duļķotu ūdeni!!!
Memory
M
''Kaut vai Valda Dombrovska un Vienotības stāsts. Nav jau tā, ka viņš būtu melojis. Būtībā pirms vēlēšanām godīgi tika pateikts -...'' - I.Āboliņa kungam vismaz politisko partiju apvienības Vienotība Latvijas Republikas 10.Saeimas vēlēšanu 4000 zīmju programmā vajadzēja ieskatīties, lai pēc ''būtības nemelotu'': - Darbs katram - Taisnīga sabiedrība - Godīgas konkurence - Vesela sabiedrība - Nacionāla valsts - utt.utml. Retais cilvēks spēj izlasīt visu, kas ar sīkiem burtiņiem zem lielajiem virsrakstiem atrodas. Par to vēlētāju ''kreisu'' - un par radīto idiotoloģiju (nejaukt ar ideoloģiju) liels ''paldies'' gan Latvijas žurnālistiem, gan intelektuāļiem!!
anna
a
meloja gan. dzirdēju pati savām ausīm tv. ka neaiztiks pensijas. vai nu autors nedzirdēja. vai arī pārāk labi saprot, kas patiesībā bija domāts
  • 0
  • 5
Jūlijs
J
"Galvenā atbildība jāuzņemas žurnālistiem, dažādiem sabiedrisko procesu vērotājiem..." par šo paldies, diez vai atradīsies vēl kāds žurnālists Latvijā, kas zem ši teikuma parakstītos, bet tieši mediji manipulē ar cilvēku prātiem, veidojot stereotipus un "vienīgās patiesības". Raksts labs, diemžēl tieši tagad, vērojot Zatlera darbības esmu galīgi vīlies (laikā, kad toreizējā "Diena" viņu spārdīja ar kājām, biju daudz lielākā mērā Prezidenta atbalstītājs)
Joks
J
Un kāds tad būs tās jaunās politikas pamats? Tikai ne labējs, kas ir vitāli nepieciešams Latvijas ekonomikas attīstībai. Kreisais spārns un centrs faktiski Latvijā ir bez ideoloģijas. Precīzāk - viņi ir par visu, kas paceļ reitingus. Un viss. Zatlers iepeldēs tajā pašā dīķī, kur nevar izšķirt orientāciju un nepiesedz pēcpusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas